Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Na igen, ezeknek az ismereteknek még híján vagyok, mivel nem volt még szerencsém hozzá.
Értem amit írsz egyébként, kb. erre gondoltam az amortizációt illetően. Látod erre céloztam azt illetően, hogy "maradi" vagyok!
Azért jó, hogy itt szó van erről, mert mindenhol mást olvasok róla, az elsőkézből származó tapasztalatok sokkal értelmesebbek, mint a paraméterekkel megbombázott 4 oldalas cikkek, aminek a felét nem is értem, meg egyszerűen nem releváns a mindennapi felhasználást illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OpenMediaVault
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon