Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Dobja az ARM a Cortex megnevezést
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Nah, felraktam a cuccot, igaz kicsit érdekes lett.
Gépindításnál egyből a mint-et akarja indítani, de legalul van xp választási lehetőség is, majd ha arra rámegyek, akkor kijön a fekete képernyős téma xp és ubuntu lehetőséggel, xp-re rákattintva már kiírja, hogy cumika, mert nincs meg az a bizonyos fontos fájl...
ubuntu megy.
Hogyan tudom ezt orvosolni? Az lenne a legjobb, ha vagy egyből lehetne választani a mint és az ubuntu között (tehát a fekete képernyős résszel kezdené), vagy legyen a kezdő a Mint, de az xp helyett írhatná az ubuntut is.
Na most lehet így nem lehetett teljesen értelmezni.Ja meg frissítettem a rendszert, aztán azóta indításnál nincs az Linux Mint (alatta from freedom came elegance) logós betöltés, hanem csak egy sima Linux Mint felirat, fehérrel...szóval ez így nem járja, nekem ez így nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest