Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Nah, felraktam a cuccot, igaz kicsit érdekes lett.
Gépindításnál egyből a mint-et akarja indítani, de legalul van xp választási lehetőség is, majd ha arra rámegyek, akkor kijön a fekete képernyős téma xp és ubuntu lehetőséggel, xp-re rákattintva már kiírja, hogy cumika, mert nincs meg az a bizonyos fontos fájl...
ubuntu megy.
Hogyan tudom ezt orvosolni? Az lenne a legjobb, ha vagy egyből lehetne választani a mint és az ubuntu között (tehát a fekete képernyős résszel kezdené), vagy legyen a kezdő a Mint, de az xp helyett írhatná az ubuntut is.
Na most lehet így nem lehetett teljesen értelmezni.
Ja meg frissítettem a rendszert, aztán azóta indításnál nincs az Linux Mint (alatta from freedom came elegance) logós betöltés, hanem csak egy sima Linux Mint felirat, fehérrel...szóval ez így nem járja, nekem ez így nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gumi és felni topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen TV-t vegyek?
- Quake 3 Arena
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Quake Champions
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gépindításnál egyből a mint-et akarja indítani, de legalul van xp választási lehetőség is, majd ha arra rámegyek, akkor kijön a fekete képernyős téma xp és ubuntu lehetőséggel, xp-re rákattintva már kiírja, hogy cumika, mert nincs meg az a bizonyos fontos fájl...
ubuntu megy.

Rowon