Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Google keresést hozzáadni, hanem el kellett látogatni egy mintes weboldalra, onnan feltenni a keresőmodult.
Ez most is ugyanígy van, csak jeleztem, hogy ott a kattintható szöveg, ami odavisz, ahol még egyet kattintasz.
Én a kezdetekkor is könnyen megtaláltam, így ez könnyű, tekintve, hogy nálam nullább informatikai alapképzettségű ember nincs.A Flatpak meg itt van továbbra is a Szoftverkezelőben, ha kell valakinek, de nem az van, mint Ubuntunál, hogy már terminalból is snap verziót tudsz csak telepíteni. Nonszensz teljesen.....
Timeshift-tel az is volt a gond, hogy bár roppant egyszerű a kezelése, sokaknak ez is kínai volt és emiatt volt a hőbörgés. Amúgy egy kattintással tovább lehetett lépni aztán kikapcsolni a Frissítéskezelőben. Nagyon kezdőknek akarták ezeket a könnyítéseket berakni már telepítés utáni használatra, de annyira egyszerű mentéskezelő nem létezik, ami 1bitestóninak is megérthető könnyen. Ez van. Vagy kétszáz másik disztró, no meg Win, de ezek első használatba vétele jóval bonyolultabb. Nem dícsérnék most listaelső disztrókat, hogy mennyi értelmetlen/használhatatlan valami van benne kezdőknek.....
Ezt meg direkt neked..... Menugombot figyeld
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 4
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a kezdetekkor is könnyen megtaláltam, így ez könnyű, tekintve, hogy nálam nullább informatikai alapképzettségű ember nincs.
Rowon