- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A Clonezilla vagy a terminálos dd parancs teljesen jó megoldás, esetleg Live Macrium Free vagy hasonló. Viszont abban igaza van most ubyegonnak, hogy amit lehet fájlszinten menteni, azt jobb, könnyebb úgy menteni, pl. adatpartíciók. Igazából Linuxnál még a rendszerpartíció is menthető fájlszinten, én csináltam már ilyet, tar.gz-be mentettem komplett rendszert, amit vissza is lehetett állítani működőre. Egyedül arra kell figyelni, hogy ha MBR boot, akkor az MBR legyen elmentve, meg ha frissen létrehozott partícióra viszed át, akkor a bootmanagerben és fstab-ban az UUID vagy PARTUUID számokat át kell írni. Ez utóbbival nem kell szenvedni, ha klónozol szektorszinten az elsőnek említett megoldásokkal, mert az nem csak a fájlokat, mappákat viszi át, de az MBR-t, meg UUID-ket is klónozza vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest