Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszi!
Így már világos a 3. pontban leírt hibajelenség. A boot order valóban úgy néz ki, hogy az első helyen az a drive amin a win van, majd utána az msata amin a LMDE van.(#12249) ubyegon2 : Köszi neked is!
Kb. a 4. telepítésnél hagytam a fenébe a dolgot, akkor pont az sda-ra telepítettem a GRUB-ot.Igazából azért esett a választásom a LMDE-re, mert ubuntu-t valamiért nem akartam, viszont a későbbiekben szeretnék majd kiprbálni más op. rendszereket is, így gondoltam, hogy a debian alapú mint-el kezdem az ismerkedést, remélem nem lőttem nagyon mellé. Ami programokat akartam azokat sikeresen tudtam telepíteni minden gond nélkül. A nagyon távoli jövőben szeretnék majd megismerkedni a FreeBSD-vel
, mivel a routerem egy miniPC-n futó pfSense (esetleg a későbbiekben OPNSense).(#12253) Frawly : szerencsére alapból a 64 bitet töltöttem le és írtam ki, és valóban Cinnamonnal van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így már világos a 3. pontban leírt hibajelenség. A boot order valóban úgy néz ki, hogy az első helyen az a drive amin a win van, majd utána az msata amin a LMDE van.
, mivel a routerem egy miniPC-n futó pfSense (esetleg a későbbiekben OPNSense).
Rowon