- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Frawly #12248 üzenetére
Köszi!
Így már világos a 3. pontban leírt hibajelenség. A boot order valóban úgy néz ki, hogy az első helyen az a drive amin a win van, majd utána az msata amin a LMDE van.
(#12249) ubyegon2 : Köszi neked is!
Kb. a 4. telepítésnél hagytam a fenébe a dolgot, akkor pont az sda-ra telepítettem a GRUB-ot.
Igazából azért esett a választásom a LMDE-re, mert ubuntu-t valamiért nem akartam, viszont a későbbiekben szeretnék majd kiprbálni más op. rendszereket is, így gondoltam, hogy a debian alapú mint-el kezdem az ismerkedést, remélem nem lőttem nagyon mellé. Ami programokat akartam azokat sikeresen tudtam telepíteni minden gond nélkül. A nagyon távoli jövőben szeretnék majd megismerkedni a FreeBSD-vel
, mivel a routerem egy miniPC-n futó pfSense (esetleg a későbbiekben OPNSense).
(#12253) Frawly : szerencsére alapból a 64 bitet töltöttem le és írtam ki, és valóban Cinnamonnal van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest