- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini #12004 üzenetére
MA volt alkalmam tesztelni a kamerát ugy hoyg legyen otthon valaki .
Előszőr még maradtam az eredeti config fájlnál.. de nem lett külön FTP user létrehozva az eredeti linuxmint user van beirva.
A kamera jelzi a riasztást elkezdődik a felvétel.
A Home mappába létrehoz egy mappát saját magának ( eddig nem volt ott a neve pedig a kamera HW azonosítója) ( a 2 C1 kezdődésű, mivel 2 kamerával kisérletezek most)
Ezzel egyidőben mivel böngészőbe néztem a kamera élőképét, a kezelőfelületen kidobott egy ilyen hibaüzeneteta kamera FTP beállításai pedig ezek
A tesztet lefuttattam ott azt irta hogy success...
Ami fura hogy mappát létrehoz.. csak a videot nem tölti fel, ha böngészőbe megvan nyitva a kamera képe akkor az adott gép-re is menti a videot itt ez működött ebből gondolom hogy a kamera beállítása jó hanem a gond valahol alinux mint en lessz a vsftpd-vel vagy nem tudom...
Átmásolva a Te uj config fájlodat a helyzet ugyan az. kitöröltem a mappákat, valaki elsétált a kamera elött a mappát létrehozta és ugyan azt a hibaüzenetet dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest