Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Fold?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Frawly
üzenetére
nyilván ironikusan írtam az egyszerű felhasználót, mivel sok ilyen felhasználónak telepítettem linuxot, úgy nézem, hogy mit tudnának ők, vagy ha én nem lennék, mit tudnának kezdeni a családtagok az itthoni rendszerekkel.
Ezért írtam így, illetve még a híroldalak se említik, hogy hé barom, frissítéssel nem kapod meg ám az újdonságokat csak trükközéssel.
Uby-t meg ismerjük, én azt az oldalát bírom, amikor ő is kezdőszemüvegen nézi a dolgokat, mert ez a nagy többség, nem a hobbista, aki mindent kipróbál, utánajár, és nem nyugszik amíg meg nem találja a megoldást.
A kötözködős oldala viszont több mint érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon