Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért írtam így, illetve még a híroldalak se említik, hogy hé barom, frissítéssel nem kapod meg ám az újdonságokat csak trükközéssel.
De miért is írnák? Rajtad kívül ki várná el, hogy az addig jól bejáratott default programjait egy alverzió frissítés lecserélje!? Az lenne még csak szép!
Default kernelt sem fognak ezek a frissítések cserélni, de fogadnék egy sörben, hogy nem először csinálsz már ilyent! 
mivel sok ilyen felhasználónak telepítettem linuxot, úgy nézem, hogy mit tudnának ők, vagy ha én nem lennék, mit tudnának kezdeni a családtagok az itthoni rendszerekkel.
Ők csak használják békésen, eszükbe nem jut többnyire még a Frissítéskezelő babrálása, nemhogy egy alverzió frissítése!
A kötözködős oldala viszont több mint érdekes...
Ez most építő jellegű kritika lenne?

(#11688) Frawly
Nem ismerné be saját magának sem, de már rákapott ezeknek a dolgoknak az ízére, terminálozás, angol leírások követése, stb.. Mondtam én neki, hogy egyszer ő is Archon, Gentoo-n vagy ilyesmin köt ki.
Majd eccer vagy sohanapján!
Angol leírásokat szinte csak akkor nézegetem meg, ha ilyen "probléma" vagy valami tényleges gubanc merül fel, amúgy nem tudok angolul, de valahogy ezeket a Linuxos oldalakat simán tudom értelmezni Terminalt meg szeretem, mert DE és részben disztró független meg ezerszer sokrétűbb, informatívabb a GUI-s megoldásoknál. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Default kernelt sem fognak ezek a frissítések cserélni, de fogadnék egy sörben, hogy nem először csinálsz már ilyent! 

Angol leírásokat szinte csak akkor nézegetem meg, ha ilyen "probléma" vagy valami tényleges gubanc merül fel, amúgy nem tudok angolul, de valahogy ezeket a Linuxos oldalakat simán tudom értelmezni Terminalt meg szeretem, mert DE és részben disztró független meg ezerszer sokrétűbb, informatívabb a GUI-s megoldásoknál. 
Rowon