- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #11555 üzenetére
Egyszer felraktam kíváncsiságból ezt az SHA ellenőrző kiegészítőt a Nemo-ba, de 6 év alatt azon a próbán kívül egyetlen iso-t nem ellenőriztem, de nem is volt gond egyikkel sem. Ezeke a ittmindenfennvan letöltő oldalakat nem szeretem.
De így is úgy is ugyanoda jutunk, legfeljebb Te több iso-t töltesz le!
Nekem ezektől az új Ubuntuktól elment a kedvem, mert legutóbb ahányszor felraktam a notebookra, reboot után mindig fejjel lefelé jelent meg az asztal, ez herélt Gnome-nál nekem komoly kihívás volt, mivel alapból nem ismerem, így repüljpáva lett.
Közben lecsorgott az iso és találtam is kóbor 50GB-ot az SSD-n, így a HP 8570p látja először az új Mint Cinnamont. Nemrég még a jó kis atomstabil Maya 32bit égett DVD-re, hogy telik az idő.
(remélem jól írtam fejből, hogy Maya volt a Mint 13)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Photoshop
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Hardcore café
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest