- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mAtech
üzenetére
Igazán nincs mit!
Amúgy ha a 18.3 elég jól ment a gépen, a 19.x akár még jobban is futhat, annyival gyorsabb lett ez a kiadás, szerintem XFCE-vel is! Én csak a legrosszabb eshetőségre gondolva említettem, hogy talán sok lesz neki, viszont ha fut elfogadhatóan, akkor nem érdemes alább adni, mert a MInt még XFCE-n is elég komfortosra van megcsinálva. 
(persze a live futtatása sok esetben csalóka, de a 2GB memória alapján a telepített verziónak talán még jobban kéne futnia)
Meglátjuk. Kíváncsi vagyok mi lesz a tapasztalatod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy ha a 18.3 elég jól ment a gépen, a 19.x akár még jobban is futhat, annyival gyorsabb lett ez a kiadás, szerintem XFCE-vel is! Én csak a legrosszabb eshetőségre gondolva említettem, hogy talán sok lesz neki, viszont ha fut elfogadhatóan, akkor nem érdemes alább adni, mert a MInt még XFCE-n is elég komfortosra van megcsinálva. 
Rowon