Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Necronom #10656 üzenetére
Ha ez a jó megoldás a problémára, azt a kis kép felett is leírják, panelon jobbgomb, keresel egy app-ot, aminek Ablaklista a neve és hozzáadod a panelhoz.
A Cinnamon étvágya sokat javult, de gyengébb gépeknél valóban a Mate és XFCE az, ami jól fut.
(#10655) zoltanz
Látom kezd összeállni a Bustered! Milyen verzió múködik a wifi driverekből, csak nem a cu végű? Ezer éve olvastam valamit ezekről, de sose volt ilyen dongle eszközöm.
Na meg a pontos verziót leírhatnád a Busterből is, mert ezt már nem tudtam több topikon keresztül lekövetni.
Van egy változat a laptopon, ami Buster, de most Mate live alatt nem tudom megnézni és csak ennyit ír:
debian-live-testing-amd64-cinnamon+nonfree.iso
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sorozatok
- Padavan firmware
- OLED monitor topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest