- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
Amstelveen
csendes tag
Ha natúr alatt a grafikus felületet, fájlkezelőt és szövegszerkesztőt, valamint a grafikus beállítási lehetőségeket érted, akkor az igencsak alatta marad az GB-nak. Ezt 100-150 MB-ből megúszod.
UHU esetében, az 1.6 GB magában foglal mindent. Szó szerint. Gimp (Photoshop), OpenOffice.org (MS Office), CD-iró és még rengeteg egyéb (web szerver, ftp....) programot többféle változatban.
Ha nem akarsz több programot ugyanarra a feladatra, akkor bőven megáll a telepítés 1 GB alatt, és ezután nem nagyon kell telepítgetned semmit.
Nem tudom mióta használsz linux-ot, de ne ijesztgesd az érdeklődőket http://prohardver.index.hu/pics/smileys/smile.gif
Más:
DivX-hez, vagy BÁRMILYEN videohoz MPlayer
Más:
A disztribek szabadon másolhatók, csak nem kérhetsz pénzt értük (kivéve költségek)
Üdv
Amstelveen -
tildy
nagyúr
Latom qrvara nem vagy tistzaban a dolgokkkal.Mivel a linux GPL-es (general public license), emiatt a suse is az, magyarul csak a konyvert , a 90 napos telefonos supportert, es a cdert kerhetnek penzt.Ha a netrol letoltesz siuset, nem kothetnek beled, pont az elobb leirtak miatt.
-
petakpa1
őstag
A váltást úgy értem, hogy pár év múlva remélem jól fizetett közgazdász leszek, és ciki lenne ha otthon fekete programok futkorásznak a gépen.
Tudom hogy a váltás nem annyit jelentene mintha mondjuk 2000-re updatelnék.
Egyébként arra nem fogok eccer már volt fönn és tok lassan jött be a desktop, ami felbaszta az agyamat UTÁLOK VÁRNI:( -
petakpa1
őstag
Megosztott adsl-el megyek a netre, az én gépembe csak egy hálókártya van valamo realtek csoda, de gondolom azt felismerné?
A konqueror én is láttam a suliba, de volt mozilla is és az jobban tetszett, az free?
Azért érdekelne az egész mert jelenleg win98-am van annak meg megszűnik a támogatása pár év múlva, és át kell állnom majd xp-re. De xp-t már láttam, és egyáltalán nem tetszett meg, mert bonyolultnak tűnt, igaz túl sok figyelemre nem is méltattam. Szóval ha már mindenképp váltanom kell akkor mért ne váltanék linuxra? Ráadásul így még legális szoftvert is használnék.
Hogy is van ez a linux for free dolog???
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest