- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Gyerekek nem vagyok láma, csak azért mert eddig csak 98-t használtam!
Ha akarom megtudom tanulni, szokni mind a 2000-ret, mind az xp-t csak kérdés, hogy akarom e?
Ugyanez a helyzet linuxal is, ha egyszer rászánom magam tutira rájövök, hogy mit, miért és hogyan csak az a kérdés mikor szánom rá magam?
Meg az, hogy amiket az előbbiekben kérdeztem alkalmazások, játékok fognak e futni alatta? Na és az is, hogy reagáljon azonnal, ne homokórázzon nekem, mint egyes windowsok:O -
petakpa1
őstag
A váltást úgy értem, hogy pár év múlva remélem jól fizetett közgazdász leszek, és ciki lenne ha otthon fekete programok futkorásznak a gépen.
Tudom hogy a váltás nem annyit jelentene mintha mondjuk 2000-re updatelnék.
Egyébként arra nem fogok eccer már volt fönn és tok lassan jött be a desktop, ami felbaszta az agyamat UTÁLOK VÁRNI:( -
petakpa1
őstag
Megosztott adsl-el megyek a netre, az én gépembe csak egy hálókártya van valamo realtek csoda, de gondolom azt felismerné?
A konqueror én is láttam a suliba, de volt mozilla is és az jobban tetszett, az free?
Azért érdekelne az egész mert jelenleg win98-am van annak meg megszűnik a támogatása pár év múlva, és át kell állnom majd xp-re. De xp-t már láttam, és egyáltalán nem tetszett meg, mert bonyolultnak tűnt, igaz túl sok figyelemre nem is méltattam. Szóval ha már mindenképp váltanom kell akkor mért ne váltanék linuxra? Ráadásul így még legális szoftvert is használnék.
Hogy is van ez a linux for free dolog??? -
petakpa1
őstag
OK jó ötlet!!!
A suli új könytvárában láttam linuxos gépeket, megtetszett és én is kipróbálnám, csak úgy hátha beválik:DDD, és ne kelljen érte fizetnem, ha már a windowsér se fizetek:(
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest