- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Aktív témák
-
bdav
őstag
Hát azért pl. a Suse esetében már a telepítő is eltérő (sőt a legtöbb diszt. esetében). Nmost ha bevágod a lemezt a másolóba és úgy terjeszted az nem hiszem hogy legális, mivel még a sima linuxtelepitő cd-n is van olyan, ami a Suse saját fejlesztése. A 11k forint szerintem amugy nem sok érte.
-
bdav
őstag
Hát 1-2 giga alatt ne is próbálkozz, a natur cucc ugy 1 gigát elvisz, linux partíciókban, ugyhogy vagy legyen nem particionált része a vinyódnak, vagy üresre telepiccs inkább, de olyanra amin fontos adatod van (és nincs róla másolat) semmiképp, mert könnyen törölheted a wines particiokat is :))
-
bdav
őstag
Suse 7.3 volt fenn (valami régi chipmagazinhoz adták anno :))) Hangot is sikerült csiholnom belőle viszont az internettel problémáim voltak: a belső modememet sehogy se tudtam felrakni (COM3 port ha yol emléxem, viszont ami jó hír, hogy a linux tök más elnevezéseket használ, így jól megkavart a dolog, de kb. kisakkoztam hogy melyik mi lehetett :) ) Van rajta alapbol egy Konqueror nevü böngésző és Necckép Navigátor is létezik linuxos változatban (telepítésével gondba voltam... ) Játékok: elméletileg csak linuxra átírt játékok működnek vele, de asszem létezik olyan progi ami win környezetet emulál és azon futtathatsz pár progit, de csodákat ne várj sztem :) Irodai progi: van OpenOffice linuxra, ezt sokan szokják szeretni, nem egy MSOffice de biztos át lehet szokni :) Ja és van egy fórumtéma, ahol viszont arról van szó hogy asszem pont a Suse Msofficet futtatott linuxon, szal hajrá :)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest