- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''...................lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra .....................''
szal a boot CD nem tud boot-olni ... EHHH... sorry -
rii
nagyúr
szerintem meg iszonyat jo az UHU ....
Debian alapokon van ... csakhogy .... nekem mar van egy pici Linuxos multam, de a Debian Woodyt 2-3 hetig tartott mire osszejott minden.
(7-8x kerenl fordigatas, 10-15x NVIDIA driver fordigatas, 10-15 ALSA fordigatas)
most mar felmenne 4 oras munkaval.....
Ugyanakkor a szinten Debianos alapokon nyugvo UHU Linux 16 perc installal alatt tobbet tudott a mint a woody 4 oras munkaval ..... pl: 85Hzn kuldi a monitort ....
szal jo az a UHU .....
lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... .be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra ......
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest