Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Én Suse 8.2-őt használok nforce lappal.
Az nvidia oldalon megtalálhatóak az nforce driverek, működik az integrált hálókártya, a hangot nem használommert SBlive-om van, de úgy tudom az is működik.
Egy probléma van amit nem sikerült megoldanom, ha az integrált hálókártyán adatforgalom van (netezés), akkor az fogja a rendszert megakad az egérkurzor, az mp3 lejátszás. Emiatt már írtam ide és más linux fórumokra is de sehol sem tudtak segíteni hogy mi lehet a gond. :(
Szal hiába van egy jó linux rendszerem, amin királyul megy a tvtuner, a rádió, még a PCTV távirányítót is beszenvedtem, megy a videó divx/xvid/dvd/wmv stb. lejátszás mplayer-el, van jó openoffice.org irodai program, jó böngészők (opera,mozilla firebird), fullos rendszer mégsem szívesen használom az akadás miatt mert rohadtul zavaró. :(
Aktív témák
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest