- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Na válaszolok magamnak :))
Szóval a másik lehetőség a [L]http://gatos.sourceforge.net[/L]. Ezt nem tudom, hogy 9000pro-hoz be lehet-e izzítani, de egy próbát megér.
Sajnos az ATi nem veszi a fáradtságot, hogy normális drivereket nyomjon ki a kártyáihoz linux alá. Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy a disztrib amit használok átállt a 2.3-as glibc-re az ati meg leragadt a 2.2-esnél driverügyileg.
Mondjuk nekem sima 8500le van, az megy 2D-ben rendesen az X-ben lévő ati driverrel, de a 3D egyenlőre csak álom.
Nekiugrok és ha van fejlemény majd beszámolok. -
Polesz
addikt
Ati problémához:
Elinditod a flgrxconfig scriptet és válaszolsz a kérdésekre, ez csinál egy új konfigfájlt neked. Előtte a régit mentsd el. Ha minden klappol akkor X újraindítása után már az flgrx drivert használja.
A hangkütyühöz assszem nincs driver. Valamilyen próbálkozás van, de nem tudom. Passzolok.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest