- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Ja az ati driver nem műxik csak x 4.2.0-val és ha jóltom a mandrake 4.2.1-et használ :(
-
Polesz
addikt
Na válaszolok magamnak :))
Szóval a másik lehetőség a [L]http://gatos.sourceforge.net[/L]. Ezt nem tudom, hogy 9000pro-hoz be lehet-e izzítani, de egy próbát megér.
Sajnos az ATi nem veszi a fáradtságot, hogy normális drivereket nyomjon ki a kártyáihoz linux alá. Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy a disztrib amit használok átállt a 2.3-as glibc-re az ati meg leragadt a 2.2-esnél driverügyileg.
Mondjuk nekem sima 8500le van, az megy 2D-ben rendesen az X-ben lévő ati driverrel, de a 3D egyenlőre csak álom.
Nekiugrok és ha van fejlemény majd beszámolok. -
Polesz
addikt
Ati problémához:
Elinditod a flgrxconfig scriptet és válaszolsz a kérdésekre, ez csinál egy új konfigfájlt neked. Előtte a régit mentsd el. Ha minden klappol akkor X újraindítása után már az flgrx drivert használja.
A hangkütyühöz assszem nincs driver. Valamilyen próbálkozás van, de nem tudom. Passzolok. -
HiperG
addikt
Elég sok féle linuxal próbálkoztam de mindegyiknél volt 2 nagy problem:
Nem megy 1024x768@85hz-en a BBA Radeon 9000 Pro-m, csak vesa drivert tudok használni
Nincs hang, adodt egy Genius Sound Maker 64 (Vortex chip AU8820)
Tudna valaki segíteni?
Az Atihoz találtam linux drivert de eddig csak rehdattel sikerült feltennem ott se tudtam végül milyen drivert kell beállítani :(
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest