- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Rimuru #14590 üzenetére
Ne a sajat uzletagahoz hasonlitsd, hanem mas stream szolgaltatokhoz.
Persze hogy a tobb milliard felhasznalos Android es mindenki altal hasznalt Google szolgaltatasok messze profitalobbak.
A YT moge rengeteg befekteto allt, ezert is indult tobbek kozott a RED.
Ha ok kiszallnanak a bizniszbol akkor nem volna profitalo. -
válasz
Rimuru #14544 üzenetére
Ezt nem tudhatod, mert nem vagy home user, anno már nagy nehezen meggyőztelek erről, hogy nem is tudsz úgy gondolkodni. Ahogy az itteni pléeb meg zöldfigura kollégáid sem tudják megérteni, hogyan lehet hatékonyan segítő hsz-eket írni a Kezdő topikba, kötekedni persze sokkal könnyebb. Erre mondanám, ha olyan lennék, hogy kötetlen cementbe inkább....lehet erre mondja a discordos orca, hogy ez a fórum öregemberes.
Van is benne valami.F34R
Itt a hugi, katt rá
-
Frawly
veterán
-
-
válasz
Rimuru #14386 üzenetére
Elképzeltem, bár közel sem győzött meg. X hardveremen az egyik disztró így viselkedik, a másik meg amúgy, systemd-s mind. Akkor most ez mitől van?
Na de ha nektek könnyebb, démonizáljátok nyugodtan.
Amúgy a helyedben Gentoot használnék az említett gépen is.Vagyis inkább miért nem az maradt rajta?
--ja, hogy ez még előtte volt az Arch alatt, OK leesett.Emlékszel, mikor a 90-es években az USA lebombázta a kínai nagykövetséget Yugóban? Pedig ugyanaz a TPC térképük volt, mint nekünk. Akkor mi volt a hiba, hogy lehetett rossz a térkép? de legalább a főnököm térgye remegett erősen
-
válasz
Rimuru #14383 üzenetére
Nekem jó ideje nincs ilyen gondom A HP 8570p-n, talán okosan választom ki a rápakolt disztrókat. Hetek óta elfelejtem kikapcsolni pedig.
vagy szerencsém van Igazából a desktoppal sem volt ilyen gondom az utóbbi 5 évben.
Biztos vagyok benne, hogy ilyen fals sleep nem is létezett systemd előtt!
Végül is tök mindegy, mint mondtam volt, qrvára nem változtat a dolgon, hogy tetszik-e vagy nem, ez van. Egy írásban láttam, hogy egy ember azt írta, van még más opensources oprendszer....na azokat én tutira soha nem fogom kipróbálni, Te már egyet próbálgatsz.
100+ éve de mérgesek voltak a lovaskocsis céhek tagjai.....és még a lószarszedők is munkanélküliek maradtak egy darabig, amíg át nem képezték magukat. Pillanatokon belül mindenki kocsigépjárművekben utazott.....
Ilyen ez. -
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #14364 üzenetére
Luficetnek mondanám, hogy a Firefox tud már Waylandül. Csak a export GDK_BACKEND=wayland sor kell a bashrc-be, csak akkor használja. Az about:support oldalon a WebGL 1 Driver WSI Info és WebGL 2 Driver WSI Info soroknál GLX helyett EGL-t kell írnia, onnan tudni, hogy használja. Béta vagy alfa Firefox kell hozzá.
Arra az esetre ha még mindig Sway WM-et használnál és tűzrókáznál rá. Elvileg a Chrome/Chromium is támogatja a 72-es verziótól, de állítólag külön valami patch-csel kell fordítani hozzá kódból.
Illetve sajnos még a Wine is Xorgot/XWaylandet használ Wayland helyett. Így egyelőre még messze van, hogy az XWaylander (X11 emuláció Waylanden) száműzni tudjam a rendszerből.
-
válasz
Rimuru #14364 üzenetére
Tudom, ha nem is nyilvánvaló, de én követem a topikok állandó lakóinak munkásságát, ha abból nem is tanulok semmit, de ez az én hibám. Viszont látom a dolgokat! Általánosítani meg véletlenül se szoktam.....vagy ritkán, de az meg nem véletlen.
(#14365) Aweriot
Abszolút így van és ez a jó ebben. Legjobb az, ha home userek nem is tudnak az egészről semmit, mint ahogy az jelenleg így is van.
-
válasz
Rimuru #14345 üzenetére
Az nem úgy van, hogy ha már valamelyik merevlemez vizsgáló feltárta a badblock-ot, akkor azt tartalék területre helyezi és azt már onnantól semmilyen fájlrendszer nem veszi utána használatba? Nekem így rémlik legalábbis..... kérdésként írtam, még mielőtt kisgazdázás lenne.......
gondolom valami hasonló destruktív parancsot futtattál azon a HDD-n
badblocks -v -w /dev/sd**
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #14341 üzenetére
Kérdezd meg itt is. Vagy adj linket. A windowsos topikokat nem szoktam nézni, kivéve néha az XP-sbe nézek be, hogy mit szenvednek vele az ultrakonzervatív népek, akik még mindig ezzel szivatják magukat.
Amúgy minek kékluficetnek dzsentúra Win10?
Majd Szent iGNUtius Stallman Sámán jól megtisztítja a géped a bűntől: így ni
-
válasz
Rimuru #14277 üzenetére
Én még csak azt sem firtatom, kinek van igaza. Azzal van tele a cipö, hogy néhány kollégának már akkorára nött az egója, hogy amit kinyilatkoztatnak, az úgy van, mindenki más meg helikopter, hülye, "hipiszupi", és a fáradtságot sem veszik, hogy értelmezzék az adott helyzetet, utánajárjanak legalább egy keresés erejéig, ha felhívják a figyelmüket a tévedésükre.
Az ilyenekböl jönnek aztán az egész linuxos közösségre vonatkoztatott általánosítások, mint ahogy éppen látható a kezdök topicjában is.
-
válasz
Rimuru #14260 üzenetére
Naná, mindenkinek! 37 rugós Xiaomi 4x-emhez illik is a 8 éves általam upgrade-elgetett desktop meg a használt HP8570p.....
Mondjuk Magyaroszág megint jobban teljesít! (tegnap rákönyököltem a távkapira és ez a remek hír jött ki a TV-ből) - a hír amúgy igaz, csak arról nem esik szó, kinél teljesítünk jobban!
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #14227 üzenetére
Az output paraméterrel a konfigban megadhatsz neki akármilyen felbontást kézzel. A scale-nél nem muszáj törtértéket megadni szorzónak, lehet egész is. De ha nem használsz túl nagy felbontást, még scale sem feltétlenül kell.
Semmiben nem más, mint egy i3wm, nem is akar több lenni. Annyi, hogy nincs mögötte a bloat Xorg.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #14220 üzenetére
Üdv a swayerek táborában. Eddig hogy tetszik? Mondjuk én kényszerből használom, mivel az egyetlen értelmes waylandes WM. Xorgos felületeken előbb Intel HD3000 GPU-val driverproblémám volt, majd újabbak kompozitálási gondjaim vannak.
Eddig a legnagyobb bajom vele, hogy teljes képernyős alkalmazás közben a Sway nem enged másik alkalmazásra váltani, de ez nem bug, hanem feautre, az i3wm-ben is így van. Meg néhány xorgos alkalmazásban a vágólap nem működik, de állítólag a legújabb 1.0 RC1-ben ezen javítottak, majd fel is teszem hétvégén.
Nem tiling/floating módban használom, hanem tabbed módban. Az tetszik benne, hogy rohadt gyorsan tölt be, bejelentkezés után nincs 1 másodperc, mire a képernyőre vágódik.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #14133 üzenetére
Az moc sem rossz, de az már annyira minilista, hogy akkor ahelyett annyi erővel talán mpv-t is használhatok.
Ez a vimpc ígéretesnek hangzik, már gurul is le yay-jal AUR-ból a git-es verzió, épp fordul lefelé, hogy fordulnának felfelé, amiért nem lehet bináris csomagot csinálni belőle a community tárolóban.
Szerk.: na, már fut. Tudásban sokkal kisebb az ncmpcpp-nél, viszont a keybindingek jobbak. Majd próbálgatom mindkettőt.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #14106 üzenetére
Így van. Ez a Kali, meg Backtrack meg hasonló spéci disztrók kezdőknek készültek, akik jelszót törni akarnak leírás alapján, hackerkedni, de nincs meg a tudásuk (vagy a hozzá szükséges idejük), hogy Linux legyen a fő rendszerük és arra lehúzzák a nekik szükséges csomagokat. Így csak letöltenek egy Live iso-t, bebootolják, és használják leírás alapján, ha meg van törve a jelszó, akkor visszabootolnak Windowsra. De ilyen a Tails meg a többi spéci Live disztró is.
Aki komolyan gondolja a linuxozást, tegyen fel fő rendszernek valami nagyobb disztrót, azt lőjje be magának, meg húzza le rá a szükséges csomagokat. Rendes desktop használatra, fő rendszernek azok valók.
-
-
-
-
válasz
Rimuru #13862 üzenetére
Xiaomi vagy/és Redmi telókat érdemes venni, az új Redmi note7 meg a Xiaomi vicces nevű telója mindent vér ár/érték arányban. 😁
Ja, hogy juj, hát az meg nagyon kémkedik ám.....
Aham, de rohadt kíváncsiak már a kínai cégek egy furán beszélő tepertőnyi nép telefonálási szokásaira meg egyéb dolgaira.
Ez ugyanúgy igaz a kínai disztrótól való térgyremegésre is! 😂
(nem neked, csak úgy....) -
Apollyon
Korrektor
válasz
Rimuru #13788 üzenetére
Ha nagyon belemegyünk igazából már annak is van, aki birtokolt mobiltelefont az elmúlt 10 évben.
Közben rámjött egy kis nosztalgia:
Volt pár éve egy user, aki nem használt faxbukot, se iwiwet se semmi, merthogy őróla nem tudnak és nem is fognak semmit tudni, és büszkén hirdette ezt itt a logouton a már 10+ éves regjével és félisten rangjávalEzzel amúgy semmi baj nincs, mármint ha az ember él közösségi életet az interneten >is<, >>mértékkel<<.
Csak sajnos ugye a másik velejárója ez az adatlopásos visszaéléses dolog, amire Snowden hívta fel figyelmet.Visszasírom azokat az időket, amikor ez még nem volt, meg az iwiwes korszakot is amikor regisztráltam valamikor 2005-ben. Nem tudott olyan sok mindent, mint ma a faxbúk, képeket se lehetett annyit feltölteni, mert volt valami pár mebibájtos adatkorlát. Ha meg elérted a keretet és új kép(ek)et akartál feltölteni, akkor valamelyik régit törölni kellett. Üzenőfal annyiból állt, hogy ki tudtál írni egy kétsoros üzenetet stb.
Szóval nem tudott annyit mint a faxbúk de mégis jobb volt, erről pedig az jut eszembe, hogy a kevesebb több.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Rimuru #13617 üzenetére
Még mindig 6-os droidot használok (Lineage 13), nincs vele gondom. De legjobban az 5-ös droid tetszett, illetve tetszene a 6-os funkcióival. Pl. csak 6-ostól van hatékony program jogosultság kezelés ami nekem különösen fontos. 7-es droidtól viszont már nem lehet skinezni sem, ott már eléggé érződik a developer nácizmus. Szal amíg csak lehet, addig használom ezt a telefont. Más cuccom szerencsére nem droidos és nem is lesz.)
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13576 üzenetére
Mert nincs még 1809-es ISO. Amikor még lehúztam, telepítettem, ami nem is volt régen újratelepítés miatt, akkor a 1803-as volt a legújabb. Elcsúsztatni nem lehet, kötelező a frissítés, kikapcsolhatatlan. Vagyis valami hekkeléssel ki lehet iktatni, de azzal nem láttam értelmét szopni. Csak érdekességképp szoktam írni a Win10 baromságairól, ha már OFF topik.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13553 üzenetére
Ezt most komolyan kérded? Mert ha igen, akkor a LED nem intelligens, a LED az LED. Okos attól lesz, hogy programozható, hogy milyen színnel, mintázatban világítson.
Most nagyon menők ezek az RGB-s fosok a PC-kben, de szerintem idegesítő, én nem tennék ilyen villogó baromságokat a gépbe.
Nekem okoségőm is van RGB-s, az viszont hasznos. Ha éjszaka kell valami melegebb hangulatfény, meg csak addig oltani, hogy ne essek pofára, de ne verje ki az álmot a szememből a hideg fény, akkor arra jó. Lehet okostelefonos appból vezérelni, hogy milyen színben, milyen fényerővel világítson.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13547 üzenetére
Pedig új dolog tanulására ebben a szakmában mindig nyitottnak kell lenni. Még én is kíváncsi vagyok erre a Clear Linuxra, de nem desktopra való, azért nem erőltetem.
De attól is függ, hogy milyen szerver, mert ha csak alap, klasszikus feladatokra kell, akkor FreeBSD is szóba jöhet Linux helyett.
-
0xmilan
addikt
válasz
Rimuru #13520 üzenetére
A csapat fele a nyugati parton van, szoval neha jol jon, hogy ejfel utan meg ebren vagyok.
11-12 korul beerek dolgozni, igy a helyi idozonatol se vagyok nagyon eltolodva. A meetingeket altalaban du. 4-kor tartjuk, ami a nyugati parton reggel 7, illetve a texasi fonoknek reggel 9.
-
0xmilan
addikt
válasz
Rimuru #13513 üzenetére
Pesten, csak kicsit eltolodott a biologiai oram. Most home office van, szoval annyira nem gaz.
(#13515) Apollyon
A ket kamerat nem azert rakjak bele, hogy jobb legyen a kep. A masodik altalaban zoom lencse vagy nagyobb benne a rekesz, hogy a kisebb melysegelesseg segitsen megtalalni az objektum hatarait a fake bokeh effektushoz. Ez utobbi pl. a "portre mod" egyes xiaomikon. -
válasz
Rimuru #13492 üzenetére
Új hardvert vettél? Ja, hogy úgy új, nem neked új.
Szerintem Frawly ft is erre fogja majd, de mindegy, lemaradt, akárhogy is.
-----------------------------
Az hogyan van, hogy az imént mobilról írtam és mivel off-ra válaszoltam, az enyém is off lett! Egy OFF topikban!!! a manó csípje meg
(#13485) Frawly
Te gyorsolvasó vagy, én már mondtam ezt neked.
Nem a szöveg a hibás, ha a felét se érted meg.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13482 üzenetére
Héé, honnan van neked 4.19.9-es kerneled? Archon még 4.19.8-as van csak
Szerk: áá, semmi, benne van már az Arch staging-ben is a 4.19.9, feltolom onnan. Fent is van. Azért az viccnek is durva lett volna, ha kékluficet beelőz kernelverzióban.
Amúgy ez milyen WM? i3wm, awesome?
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13469 üzenetére
AZ UV400-zal nem lesz szerintem baj. Viszont az SU650-ak döglenek sorban. Bár nekem is van egy, annak semmi baja, vagy mert még jó szériából van, vagy mert nagyon keveset használom külső meghajtóként. Egyébként pedig az SU650 is teljesen korrekt SSD lenne Linux alá, ha nem lenne döglős fajta, bár a 120 gigás változatok ezekből a belépős SSD-kből kicsit lassúcskák, de Linuxhoz teljesen jó, ami nem cibálja állandóan a lemezt.
-
válasz
Rimuru #13472 üzenetére
Pedig gondolkodtam, hogy billentyűzettel is piszkállak, de ezek szerint nálad nem csak egy mezei fogyóeszköz az sem!
Monitorra nem is gondoltam, de most már akkor valóban legyen teljes a kép, ha már azt is tudjuk, milyen asztalod nincs. Még.
legutóbb ennek a kicsomagoló videóját néztem YT-on:
SAMSUNG C34H890WJU
Ja meg a hangkeltők!!! Az tényleg nem mindegy, ha valaki átlag napi 5 órát spotizik.
(erre nem tippelek, mert tüzérfülem van szerintem) -
válasz
Rimuru #13469 üzenetére
Megvan!
Nincs ezekkel semmi baj, az OK, hogy az SSD topikban is sok panasz van mondjuk az Adatára, de ez érthető, mivel sokat adtak el belőle!
Hozzátenném, hogy én is raktam az egyik HP laptopba UV400-at, az tökéletes, az ajánlott UV500 meg hamar ki akarta cseréltetni magát Samura.
Szerintem nyúzzad csak, arra vannak, nem kár értük, amúgy szerintem nem sok jelentősége van, hogy nem M.2-t vettél. Nem is lett volna ott jó helyen. -
válasz
Rimuru #13463 üzenetére
Nem 1-2% gyorsasagert szivok, azt pont lesz@rom, egy jol mukodo stabil rendszert szeretnek ami kiszolgalja az igenyeim.
OK! Azért vérszíjásnak tök jó volt ez is!
Meg azért mégis csak más, ha azt írod, hogy Gentooot rakok fel, mint amikor én 6 perc alatt telepítek egy Mint-et...... Egyrészt te napokig tudsz a dologról blogolni!
Milyen meghajtó van a gépben?
-
válasz
Rimuru #13452 üzenetére
mindenben jobb lesz.
ühm, értem. De msot már van elég gyors géped, minek azért az 1-2% gyorsabbságért napokig szívni?
elinditok valamit otthagyom X idore (infókat Frawly-tól szedtem, mert ő már gondolkodott rajta, hogy telepítsen Gentoooo-t, de különben én is gondolkodtam már ezen, meg a zűrutazáson is.....)
Na ja, különben odakampecolnál a gép elé.
(#13454) colomb2
plagio, de nagyon jó
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13452 üzenetére
Na, azért, a 128 mp. lesz a reális. Akkor ez valami Gentoo hypebeállítás miatt ilyen lassú, vagy te írtad rosszul, nem csak kernel+initramfs, hanem sok minden másnak a fordítása is benne van. Én mindvégig csak a kernelről beszéltem.
Egyébként tényleg én is fontolgatom, hogy összeállítok egy rendes Ryzen-es gépet. Igaz ha én veszek, arra szégyenszemre Win10 fog kerülni, mert azon majdnem kizárólag játékok pörgetése fog történni. Vagyis lehet felteszek rá Archot, de csak érdekességnek, meg pótrendszernek.
Egy időben fontolgattam a Gentoo-t is, de annyi a szívás vele, meg a verziók sem a legújabbak benne, hogy nekem nem érné meg a sok óra szórakozás, csak azért, hogy az ultraoptimalizált kód 1-2%-kal gyorsabban fusson a gépen. Egyszerűen a sok szívásért cserébe az én felhasználásomnál semmi pluszt nem adna.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13447 üzenetére
Itt van egy 1. genes Ryzen7-es eredmény (ez viszont már i9-szintű proci), Phoronix Test Suite, defconfig kernel fordítás, 107 másodperc. Jó, a tiéd lehet, hogy gyengébb lesz egy kicsit, mert „csak” 5-ös Ryzen (ami mindig i7-esnek felel meg, nem i5-ösnek), de 120+30 másodperc környékén akkor sem kéne többnek lennie érdemben. Ettől a 9 perc fényévekre van.
Esetleg arra gondolok, hogy nem gcc-vel, hanem clang-gal fordítod, az nem tudom mennyivel lassabb. Vagy gcc-n be van kapcsolva egy O3-asnál is erősebb optimalizáció.
-
válasz
Rimuru #13447 üzenetére
Amugy mar bootkepes a rendszer.
No, ebből akár 2-3 nap alatt is működő Gentoooo lesz! Gondolom van is ez annyival jobb, mint a 6-7 perc alatt fullosra telepített Mint Cinnamon!
kb 720x kéne jobbnak lennie......
Hogy fog működni itt az Elecom japcsi Mac-egér!?
(#13448) Frawly
amihez én nem érted, vagy te szúrsz el valamit nagyon
Akár is-is lehet!
「エレコムマウスアシスタント」Mac版ダウンロードページ
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13447 üzenetére
Az a 9 perc még mindig nagyon rossz attól a Ryzen 5-ös procitól (az egy asztali i7-nek felel meg), akár 1., akár 2. genes. Még akkor is, ha nem defconfigos fordítás, meg az initramfs-t is megcsinálja (az egy max. 30 mp. különbözetnek kéne lennie).
Ez most van valami Gentoo, SELinux, hardened feautre miatt van, amihez én nem érted, vagy te szúrsz el valamit nagyon. A prociddal a defconfig kb. 3 perc könyékén kéne forduljon, max. +30 mp. az initramfs-re.
Ez a 9 perc még az adataidnál lévő i5-3230M-es procival is gyenge lenne egy kicsit, annak is inkább 7-7,5 perc környékén végeznie kéne vele legkésőbb.
-
Frawly
veterán
válasz
Rimuru #13439 üzenetére
Ott valami nagyon nem jó. Az én zseblámpa teljesítményű, 6+ éves i7-2620M procim, 2 mag / 4 szálon DDR3 RAM-okkal 7-8 perc alatt fordítja le a a vanilla kernelt defconfiggal (j4 és O3-as kapcsolók), ez a teljesítmény ma már vicc kategória lassan. Ettől újabb, de szintén Intel (U-s) noteszprocik 3-5 perc között vannak. Újabb genes asztali Intel procik 3 perc környéke. Egy Threadripper 1950X 36 másodperc. Gondolom az új géped inkább az utóbbihoz van közel, szóval ha nincs jóval 3 perc alatt, ott valami hardveres gond lesz, de nagyon erősen, vagy a Gentoo-s kernelkonfig tér el nagyon a defaulttól.
-
válasz
Rimuru #13430 üzenetére
Érdekes kis házikó valóban, akkor kocka a kockának.....
Valóban a táp hiánya fel sem tűnt, de nehezen lehet elképzelni a 3 db 3.5"-os HDD helyét is, a SSD bay-eket már látom, az M.2 hely tűnt fel, hogy üres. Tényleg valami zöldes fény van ott alul! Szóval nem a szűk hely miatt lesz ebben sem melegedés......Remélem jó sokáig nyűvöd a gépet és a többieknek is ezt kívánom, aki meglepi magát karira ilyesmikkel!
(akkor végül is milyen meghajtó van a kockában?)
-
válasz
Rimuru #13423 üzenetére
Vagy a webshopnál.
Nekem a GLS óraműszerűen működött 3 alkalommal, 2x pontosan megrendelést követő napon jöttek felvenni csomagot és a 3. Germanyba x nap/night felvétel - x+2. nap monday átadás!
Pedig Germanyban a törököt még németül se nagyon tudnak, meg vannak még románok.A super német futárcég a Hermes 3 hét alatt hozott idáig egy kiscsomagot 15+ euroért.
Végbeles 8eft alatt vitt ki 4 kg-os csomit.persze ilyenkor valóban őrület van futárcégeknél, még a felvételt sem győzik szinte.....
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Rimuru #13396 üzenetére
Az jól hangzik.) Gondolom RX570 / 580 lesz?
Én is upgradelnék felfelé, meg nálam inkább a G-sync vonal menne, de nvidiának ez az idei genes vga családja nem épp akkora nyerő mint a tizes sorozat volt. Legalábbis teljesítmény/fogyasztás mutatókban abszolút nem. Szal kíváncsi leszek majd az új AMD vonalra, ha lesz, mert középkategóriában ugyanazt tudja sokkal olcsóbban bár több fogyasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged