Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
Fritz Teufel #2191 üzenetére
Én is pont '96 óta! Akkor volt nagy sláger Robert Miles Children c. száma, arra keresgettem 😊.
Azt tudtam, hogy ezek az akkor csodagépek, ma muzeális darabok léteztek, de soha nem láttam élőben egyet sem. Valami kazetták voltak hozzá, amin faxhanghoz hasonló pittyegések voltak, ugye? El nem tudom képzelni, hogy ez hogy volt! Hogy működött ez a kazettás rendszer a gyakorlatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- Windows 10
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest