- Megjelent a OnePlus 13T
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#20749568 #21099 üzenetére
Ez nem ideológia, egyszerű matek.
Ha ellopod a szalámit, az fizikailag hiányozni fog a boltból, garantált pénzkiesés. A letöltéssel nem okoztál kárt, csak lemásoltad.
Persze nem biztatok én erre senkit. Azonban ne tegyünk már egyenlőségjelet a bolti lopás és a netes kattintás között.
Meg mint mondtam, ha a csóró nem tudja letölteni, a nem létező pénzéből úgyse fogja megvenni a CD-t, mivel nem létszükséglet.De ezen fennakadni a youtubeos időkben elég hülyeség, és a youtube-dl üldözése meg szintén fergeteges, tekintve hogy ha böngészőből nézed a yt videót, ugyanúgy letöltöd a gépedre az adatállományt.
A másik meg a legálisan nem elérhető zenék, pl. a Pista kiadó rendelkezik a nekem kellő zene terjesztési jogaival, de a Pista kiadó időközben csődbe megy, lehúzza a rolót, vége, bezár, és viszi a sírba a jogait, örökre eltűnik, ergo senkinek nem áll módjában beszerezni az ott árult zenét, így meg soha nem lesz már belőle pénz. De ha meg letöltöm, bűncselekmény.
Hol van itt a logika és józanész?
Szóval ha a régmúlt és eltűnt Pista kiadó tulajdonában álló zenét mégis letöltöm, mi fog történni? Senki nem fog vele foglalkozni, le fogják szarni, nekem (meg az emberiségnek) mégis megmarad az öröme abban a zenében. Na ezért hiányzik a btjunkie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest