Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
nem tudom, nem-e lenne jobb félni tőle, ha Neked tetszi
Ez nem hangzik valami túl jól.
Jó sorozat lesz az, én ezekben a régebbi sorozatokban még nem csalódtam, már persze ami jó. A maiaknak kicsit sok néha a dinamikája, túl kiszámítható, mintha egy kaptafa/dramaturgia lenne csak, ezért is néztem utóbbi pár évben nonUSA sorozatokat. Skandinávok eszméletlen jók. Meg ami nem pörgős annyira, mint a The Wire, azt megint meg kell néznem, épp ma láttam egy zeneklipben az egyik szereplőt, gondolom emiatt dolgozik az agyamban. Bron/Broen-t ha még nem láttad, meg kell nézned. Tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó sorozat lesz az, én ezekben a régebbi sorozatokban még nem csalódtam, már persze ami jó. A maiaknak kicsit sok néha a dinamikája, túl kiszámítható, mintha egy kaptafa/dramaturgia lenne csak, ezért is néztem utóbbi pár évben nonUSA sorozatokat. Skandinávok eszméletlen jók. Meg ami nem pörgős annyira, mint a The Wire, azt megint meg kell néznem, épp ma láttam egy zeneklipben az egyik szereplőt, gondolom emiatt dolgozik az agyamban. Bron/Broen-t ha még nem láttad, meg kell nézned. Tökéletes.