- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
samujózsi #17409 üzenetére
Szerintem vannak az átlag és az átlag alatt i felhasználók.
Szerintem az átlag felhasználó, ha nem jó valami, legalább utánna olvas annak hogy mi lehet a megoldás, az megint más kérdés hogy utánna már nem kezdi el megoldani, mert nem csinálta még, vagy nem is meri megcsinálni.
Viszont vannak akik pl olyan alapvető hiba megoldási dolgot sem hajlandóak elvégezni, mint egy újraindítás.
Azt várják hogy majd megoldódik magától a dolog, vagy azt várják hogy majd megoldja más neki, itt most nem idősek ről beszélek.Ha meg más csinálja meg neki, és esetleg nem úgy csinálja meg ahogy az illető szeretné, akkor meg az a hibás.
Na ezért van az hogy pl én saját magam állítom be a telefonjaim, úgy ahogy én szoktam, ahogy én tudom, meg persze hogy mik a lehetőségek, a könnyítést is én tudom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest