- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Végülis enyém a választás szabadsága :) Azért is megoldom ezt a mocskos kérdést és megpatchelem a kernelt, már ha sikerül. Ha nem akkor marad így. Mondjuk én szeretem a konzolt és szükségem van rá és vesa framebuffer is jó lenne, de ha nem megy akkor nem megy :) Nem fogok kétségbe esni de jobban örülnék neki, ha lenne megoldás.
-
Polesz
addikt
Na linuxguruk! A lecke feladva. Adott a 2.6.3-as kernel és a vesaframebuffer. Mivel szeretem a konzolt 1024x768-ban kergetni, mert akkor jól látszik minden ezért bekonfigoltam a kernelt jól és leforgattam. Induáls után minden szép és jó. Grafikus felület is elindul rendesen, de ha visszaváltok konzolra akkor bizony a nagy semmi zöld kockákkal felvértezve fogad. A reset parancs hatástalan és minden eddigi kisérlet kudarcba fulladt. Ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel az dobjon már meg egy apró infóval, hogy ezt hogyan tudnám kikerülni :)
A vidkari egyébként Gef4Ti4200 és nvidia drivert használok hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest