Keresés

Aktív témák

• memi

csendes tag

Köszi a valaszt de igen az hiba volt h ugy fsck-ztam h irhato is volt szoval legkozelebb bemountolom ujra csak olvashatokent.... Mellesleg a /usr mappat azert nemjott be mert az egy masik particion van es annak a particionak a mountolasast nem tudta vegrehajtai..(mostmar rajottem a hibara mert egy ismerosom megnezte a logokat) jah es az etc-ben is kitorlodott nehany konfig fajl...pl a samba-e meg a vsftpd-e tobbet nem vettem eszre(mivel nem is hasznaltam mast:))))

• memi

csendes tag

Hellosztok

Pont jo ez a tema mert epp ma rontottam el a linuxomat valahogyan..:) Elozo este csinaltam egy fsck-et init 1 -ben aztan utanna siman visszavaltottam init 3 ba de ma reggel bootolaskor probalt runlevel 3-ba lepni de nem sikerult neki ezert 1-be indult el a gep... tanacstalan voltam aztan meglattam h /usr mappat cseszte el az elozo napi fsck mert az egy masik particion volt. De azt nem ertem h ez miert tortenhetett. Radasul nem is tudom h mit csinaltam csak valamit allitgattam init 2-brn meg probaltam mountolgatni meg a /etc/fstab-ban atirogatni a dolgokat. aztan utanna sem reagalt init 3-ra. Akkor ugy dontottem h rebbot.. es belepett siman.:)) szoval mi lehetett a baj?? ha valaki esetleg tudna segiteni...

Aktív témák