Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz sh4d0w #19741 üzenetére

Megnézem, de szerintem nem fog menni. Egyelőre ennyit találtam:
    9.952266] ivtv: Start initialization, version 1.4.3
    [ 9.952289] ivtv0: Initializing card 0
    [ 9.952292] ivtv0: Unknown card: vendor/device: [4444:0016]
    [ 9.952293] ivtv0: subsystem vendor/device: [107d:6f23]
    [ 9.952294] ivtv0: cx23416 based
    [ 9.952295] ivtv0: Defaulting to Hauppauge WinTV PVR-150 card
    [ 9.952296] ivtv0: Please mail the vendor/device and subsystem vendor/device IDs and what kind of
    [ 9.952296] ivtv0: card you have to the ivtv-devel mailinglist (www.ivtvdriver.org)
    [ 9.952297] ivtv0: Prefix your subject line with [UNKNOWN IVTV CARD].
    [ 9.952375] ivtv0: Unreasonably low latency timer, setting to 64 (was 32)
    [ 9.954242] tveeprom 12-0050: Huh, no eeprom present (err=-6)?
    [ 9.954244] tveeprom 12-0050: Encountered bad packet header [00]. Corrupt or not a Hauppauge eeprom.

CPT.Pirk:
    Ha úgy működik a VLC, mint win alatt, akkor elég macerás analóg adásra bírni.

Most három különböző tuner van beüzemelve, ebből kettő hybrid. Műsor még nincs :)

• bzoley

veterán

válasz sh4d0w #19739 üzenetére

Xbmc kezel már tunert, vagy csak Win alatt nem tudott ilyet?
    A tuner telepítésről nem sok semmit tudok, de van valami video0 rész, ami nulla bájt.
    Most bedugtam két különböző usb-s tunert, megnézem, mit tud vele kezdeni.

• bzoley

veterán

válasz Jester01 #19734 üzenetére

WinFast PVR3000 Deluxe
    Pár alkalmazást már végigpróbáltam, de a legtöbb még normálisan sem volt hajlandó működni.

Siriusb:
    A BT878 elég általános dolog, minimum annak működnie kell. Az enyém elég speciális.
    A felismertetni dolog meg nem rossz, ha tudnám hol kell, sehol nem írtak róla, mindenhol csak kérdéseket találtam.

• bzoley

veterán

Rászántam magam, hogy Win8 mellé telepítek egy Linuxot. Kicsit tovább tartott, mint gondoltam, mert sehol sincs leírva, hogy kétszer kell telepíteni ;]
    Először Ubuntuval próbálkoztam. Közölte, hogy a telepítés kész, újraindítás. Negyed óra után megúntam, hogy nem történik semmi, reset. Persze, hogy nem indult többet semmi. Szerencsére a "LiveCD"-ről(pendrive), simán települt másodszorra is, ezúttal nem volt gond. Viszont az Ubuntu megjelenése nagyon nem jött be, így a korábban próbált Mint helyett, ezúttal egyKubuntuval próbálkoztam. Már a telepítő is lényegesen ízlésesebb, viszont mindent végignyomkodva egy idő után már csak az a kép volt kinn, hogy a telepítés hamarosan befejeződik. Fél óra után már sejtettem, hogy megint nem jó valami, reset. Másodszorra összejött. Elakadt a partícionálás, és az országbeállítás között, de a képeken úgy csinált, mintha telepítene.
    Lehet, hogy újra megnézem majd a Mint-et, mert ugyan lényegesen jobban néz ki, mint az Ubuntu, de valahogy nem az igazi, sokáig kell keresgélni, hogy vajon milyen alkalmazások találhatók a gépen.
    Firefox szinte minden alkalommal elszáll.
    Sajnos a tv tuneremet hírből sem ismerik sehol, másikat meg nem vagyok hajlandó használni, így leginkább arra tudom csak használni a rendszert, hogy megnézzem, melyik gomb mire jó. Tévé nélkül halott dolog számomra.
    Így kisebb kihívást jelentett számomra átírni a bootsorrendet Grub2-ben, és csökkenteni a várakozási időt 2 másodpercre. Bár inkább a leírások miatt, mert egyik sem működött, így nem tudtam módosítani a fájlokat, végül nagy nehezen sikerült. Ez a gedit sehol nem működött. Az egyikern valami nautilus, most meg egy kate nevezetűvel jutottam valamire.
    Amúgy el lehetne vele bohóckodni, de úgy, hogy nincs tévé, nem az igazi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés