- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moleculez #79075 üzenetére
Természetesen root userként törölgetek.
Aki ügyes, az home userként csinálja!
kirántja maga alól rendszert ha úgy van,
Ja, én nagyon az elején jártam így Debiannal, pedig csak a legfrissebb Cinnamont akartam
felraknifrissíteni experimental repo-ból, boot után ott pislogott a konzol és épp sehol semmi help nem volt. Azóta sem értem, hogyan tudtam előhívni a memóriámból, miket kell konzolba beírni, de sikerült feléleszteni. Sem azelőtt sem azután nem tudtam ezeket a parancsokat, de valamikor tuti olvashattam és vészhelyzetben előjött a tartós memómból.The Linux Command Line c könyvet akárki is ajánlotta, okosan tette, valamelyik meghajtón nekem is le van szedve, de lehet venni kéne Amazonról vagy akárhonnan egyet, még a nyamvadt angol nemtudásommal is érdekes lehet. Neked meg ugye ez nem gond.
aztán bootkor szól, hogy hát izé, ez meg az hiányzik
Ja Te erre számítasz! Fenéket, sokkal rövidebben közli, hogy ezt most megszívtad, kb néhány rövid szóban, most hirtelen nem ugrik be, de láttam párszor.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moleculez #79075 üzenetére
Nem reménykednék benne, hogy félrement boot alatt meg fogja tudni mondani mi hiányzik.
De ha ilyen dolgok érdekelnek, akkor az LFS-t ajánlom figylemedbe. Ott a nulláról rakod össze az egész rendszert, mindennel együtt. https://www.linuxfromscratch.org/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged