- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
growler #76479 üzenetére
Arch-on a tükrök optimalizálására van a reflector progi. Én mondjuk nem aggódok ezzel, mert ha valamelyik épp nem megy, amit elsőként szólít meg. Automatice fordul a következőhöz.
Arch-on én még nem láttam olyan téma felvetést, mint Minten a tükrök tutujgatásával kapcsolatban. -
válasz
growler #76479 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem a Cinnamon felület tetszik. Megszoktam/megkedveltem.
Ezt talán meg tudom érteni, 6 éve nyúzom, viszont más disztrón pont a leírtak miatt nem használom, nem nyújtja ugyanazt az élményt. Egyedül Debianon értem el jó pár hét alatt, hogy szinte tök ugyanúgy nézzen ki, mint a Mint Cinnamonnal. De akkor még nem volt az Xapps sem.
KDEt én sem birom megszokni, de például Chakra-n nincs is más, ott jó volt meg Manjaron is elviselhető. De túl sok nekem is, a Cinnamon az éppen jó mindenre, szép, nem fapados és jóval több minden beállítható benne, mint sokan gondolnák.A tükröket meg jó hogy említed - mert tegnap este mikor először kipróbáltam,
nem tudtam frissíteni, mert a beállított tükör nem volt elérhető.Ezt azért is említem, mert pár napja írta valaki, mennyivel jobb, hogy a Manjaron nem kell külön foglalkozni vele, mint a Mint-nél, hanem automatikusan a legjobbat használja a rendszer! Hát én nem ezt tapasztaltam, konkrétan a Mint telepítés után/közben eléd tolja a beállítási opciókat, míg máshol ha nem megy mégsem magától, akkor keresgélheted, hol lehet beállítani.
És nem is találtam hogy hol lehet újat/másikat beállítani.
Hátha valaki beírja a megoldást, bár Manjarot Cinnamonnal nem sokan használnak. Ezért mondom, hogy egy Cinnamon DE felrakása nem az az élmény lesz, mint egy Mint saját fejlesztéseinek összehangolása után kapott rendszer. De legalább felfedezgetsz újra!
-
válasz
growler #76479 üzenetére
Ez a kérdés is érdekes és teljesen felhasználó függő. Az elején XFCE fan voltam, minden disztrót ezzel a felülettel használtam. Azután befigyelt mellé a Cinnamon is és onnan hol ezt- hol azt. Amiben biztos voltam az, hogy a Gnome és a KDE elképzelhetetlen. Nem tetszett egyszerűen. Aztán kipróbáltam a 18-as BlackPanthert és ez a sokat vitatott disztró megszerettette velem a KDE-t. XFCE-t már rég használtam, az utóbbi idpőben kronológiai sorrendben KDE, Cinnamon és most DDE-t (Deepin desktop Environment) van soron. Igen, vonzanak a vitatott disztribúciók (is). Most a deepint használom és kurva jó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest