Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz herdsman12 #37054 üzenetére

Van, de nem tiszta, mire gondolsz, mert itt a laikának is egyértelmű a dolog, nekem legalábbis az.

A két szó és a két méret mindent megmagyaráz.

laikusként:
    Netinstall esetén mindent neked kell kiválasztani/letölteni/telepíteni, ebben választod ki a DE- t és az alkalmazások csomagjait is. A normál iso- nál meg már összeraktak neked egy kész rendszert asztal/ablak/ajtó kezelővel és rengeteg program csomagjával, amikből a legtöbbre nincs szükséged. Ha már elérsz egy jó kezdő szintet és tudod, mi mire való és mit akarsz ezek közül használni, akkor mindenképp egy netinstall a jó választás.
    Haladóbbak között van egy olyan mellénydagasztó dolog is, hogy kinek van kevesebb telepített csomagja. :P Mondják, hogy gyorsabb, pörgősebb a rendszer a sok felesleges csomag nélkül.
    Nekem a jelenlegi Jessien kívül kevés gyorsabb disztróm van, pedig azt a 3.7 GB- os isoval telepítettem cinmanóval, utóbbit és más csomagokat is frissítettem fel/le már párszor sid, testing, experimental, strech és LMDE2 repokkal. Gyors, mint a veszett fene és nem értem miként tud 3-4 sec alatt bebootolni. :F

Új hozzászólás Aktív témák