- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A NAS-os problémádra spec nem tudok mit mondani, a sambával és annak az idióta konfigjával eddig csak a szopás volt (nekem). Igaz már sikeresen csináltam sambát Debian és Chakra között, de konkrétan filmet lejátszani sambán keresztül még nem próbáltam sehol. Az ilyen hibával az a gond, hogy nehéz behatárolni mi is okozhatja. Ilyenkor érdemes megkérdezni a fejlesztőket a disztró fórumában, hogy mi lehet.
sh4d0w: de ahol rendszergazda van, ott ált. nem a saját cuccodat használod. Céges gépen meg azt hiszem követelmény is a jelszavas fiók védelem.
Egyébként meg hiába próbáljuk megvédeni a felhasználót, ha az hanyag vagy nem ért semmihez. Egy országos szinten is jelentős biztonságtechnikai cégnél dolgozom ahol jött egy körlevél nemrég, hogy miként is kell normális jelszót beállítani, hány karakternek kell lennie minimum, stb. Na ekkor mondtam, hogy valaki lőjön le. BT cégnél ilyen problémák...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest