-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #73477 üzenetére
Igen, ez a gép ilyen mostoha gyerek, igazából nem hiányozna sehonnan sem ha nem lenne
Mondjuk lockdown alatt jól jött a gyerekeknek. De most rámjött a hülyeség, hogy NAS-t akarok építeni belőle, aztán igény esetén kitömni vinyókkal. Nem cigizek, nem iszom, valamire el kell baszni a pénztSzal találtam itthon egy 1TB SSHD-t (talán megboldogult Lenovo laptopomból mentettem). Valami értelme legyen, ha már van, meg legalább valami hasznossal töltöm az időmet, tanulok valamit. Amúgy data scientist-nek tanulok egyetemen, valamennyire szakmába vág.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #73468 üzenetére
Igazából le is mondtam az SSD-t, mert találtam itthon egy 1GB HDD, sőt, SSHD, hogy precíz legyek.
Szóval azon gondolkodom bekonfigurálom, mint NAS, aztán a spájzban elvan, monitor nélkül. Azért oda, és úgy, mert ott van a wifi router-modem, és akkor kábelesen, etherneten menne helyi hálóra. Aztán otthon laptop(ok)-ról oda/onnan letöltés/torrent.
Milyen disztró lenne erre megfelelő?
Ha bővítek, vagy bármi más miatt basztatnám, milyen remote megoldás van amivel tudom végezni? Jelenlegi formájában tényleg nem használom, csak építgetem, rakom bele a pénzt, asszony idegbajt kap már , kukáztam egy gépet, azt pénzt költök rá -
moleculez
veterán
A gyerekek kaptak egy-egy iPad2019-t, a Linuxos gép visszakerül hozzám, mint játékszer
Új venti, CPU paszta, HDD úton
-
moleculez
veterán
válasz
hódmaci #73393 üzenetére
For Ubuntu users and derivatives:
"sudo apt install latte-dock"
A többit alatta írja. Ha az a baj, hogy angolul, van, abban majd más segít, annyi időm most sajna nincs. De a lényeg, hogy felrakod a fenti paranccsal a latte dock appot, és ahhoz adod hozzá a témákat, meg a kiosztást.
Jó cucc, majd kipróbálom én is, gyerekeknek megjönnek az iPadok, hackelem tovább a Linuxot. -
moleculez
veterán
Valamelyik Linux disztró, vagy akár DE fel van készítve tabletes módra? Majdnem lőttem ebayen egy W10 tabot kb egy csoki áráért,( tényleg nem tudom minek, semmi szükségem rá, csak ilyen sokadlagos gépnek.
)
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #73270 üzenetére
Én ezt a cloud dolgot elengedtem Linuxon
, mielőtt nekikezdek tevékenykedni belépek OneDriveba, GDriveba, lerakom tálcára azt kész. Hogy miért nem lehet ezeket beépíteni a Dolphinba , vagy akármelyik filekezelobe nem értem, az utolsó csöves Android filekezelo tudja, nem hiszem, hogy valami license dolog lenne.
-
moleculez
veterán
Ez nem fordítva szokott lenni? Win programokat hiányolunk Linux alatt? A cikkben. IDE-ket, Text editorokat írnak, melyik nincs Win alatt?
Amúgy érdekes ez az irány, és abszolút üdvözölendő, csak nehogy a nyerészkedés kikezdje egy ponton. (Márpedig az MS sem szeretet szolgálat) -
moleculez
veterán
Na, valahol fentebb írtam, hogy random se kép se hang, megint előjött a hiba. Reggel mikor használtam vna, nem működött a cucc. Most épp nem volt kikapcsolva, szóval nem tudom mi lőtte ki a videókarit. Sleepbe rakta magát? Az ki van kapcsolva. Próbálom pontosabban leírni a hibát, de lehet annyiról van szó, hogy ha kikapcsolom a monitort, akkor nem ismeri fel utána. Olyan már volt. Asszem Cinna alatt, kernelfrissítés után. De ez most Kubuntu. Nem tudom
Elég zavaró.
-
moleculez
veterán
Szóval kikapcsoltam a Kubuntus gépet, és mikor vissza akartam kapcsolni, se kép se hang, mintha nem lenne bent videokártya. Monitort átküldtem alaplapi csatira, felraktam 43 frissítést, VGA visszaraktam, minden működik szépen. Ez mind szép és jó, de mi történt? Miért nem ismerte fel, vagy miért felejtette el a VGA-t indítás után?
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #72147 üzenetére
Tökéletes, most amúgy sincs időm berhelni. Az meg a karantén alatt mission critical, hogy az a szar működjön
Különben mennek a macre
( Azzal meg az a baj azon kívül, hogy nekem is kell, hogy 2x volt a kezükben, és pont kettő karc van a házon, ez statisztikailag nem túl barátságos
)
-
moleculez
veterán
LO Writerben be kapcsolva a spell check mégsem teszi a dolgát. A gép nyelve is angol, minden angol. Ötletek?
-
moleculez
veterán
Na a faxom fog ezzel ennyit szórakozni
De a válasz nagyon is hasznos, később jól jöhet. Na, de akkor mizu, hogyha gyalulom a gyászba az egészet, Win telepít, aztán ezt a Linuxot ami most van, valami mentésből/backupból visszarúgni, ahogy van? Amúgy adat nincs, szóval nincs veszteni valóm, csak kíváncsiságból oldanám ezt meg.
-
moleculez
veterán
válasz
st3v3np3t3r #71415 üzenetére
Ezt most kérdezed, vagy mondod?
Natív telepítésre gondoltam, dual boottal.
-
moleculez
veterán
Ha már Linux van fenn, tudok mellé Wint telepíteni? Tudom, hogy fordítva ajánlott, először Win aztán Linux, de ebben az esetben hogy kivitelezhető. Leválasztok neki egy particiót akkor mehet rá simán?
-
moleculez
veterán
Én most Kubuntut laktam be, egyelőre marad. Megvan a KDE is, meg az Ubuntu alap. Nagyon jó az Arch dokumentáció, de ha beirom a nyűgömet a Zinternetbe, akkor valszeg egy Ubuntus leírás lesz az első.
-
moleculez
veterán
A system monitornak (esetemben KSysGuard) nem kellene hogy a VGA tevékenységet is mutassa? Most csak Network Memory és CPU monitorozza.
-
moleculez
veterán
Libre Office <-> MS Office odavissza kompatibilis, ha semmi egzotikus dolog nincs beszúrva, csak plain text, képek, header, footer, etc? Elkezdem LO-ban folytathatom MSO-ban?
-
moleculez
veterán
Bal alsó sarokban egy start menü jellegű gomb, tálca, taskmanager, ugyanazok a bill.kombinációk, ikonok, értesítések. Mi az, ami annyira különbözik a Windowsttól és akkora tanulást igényel?! Máshogy néznek ki az ikonok? Ikonpakk 20mp, válogatással akár fél nap is lehet.
-
moleculez
veterán
válasz
vadkörte #70977 üzenetére
Nekem is van Win10 licensem, de amikor összekukáztam ezt a konfigot, jó lehetőség volt full-on kipróbálni az open source világot. Szóval ezen Linux, DuckduckGo, Firefox, Thunderbird , etc vonal megy, és meglepően jól használható, kellemesen csalódtam.
(Meg afféle hobbi is lett belőle, mindig kreálok valami problémát magamnak, aztán van mitguglizniduckolni, meg itt a Topicot boldogítani).
Amúgy kubuntu mellett állapodtam meg (épp), jobban kézreáll az ubuntu alap, de mégis ott az KDE . -
moleculez
veterán
válasz
Storms #70948 üzenetére
Nem fogod megbánni: netezni, letölteni, filmezni, teljesen jó, minden mókolás nélkül. Pár hónap távlatából mondom, hogy napi felhasználásban nincs olyan task amit ne oldottam volna meg. Sőt, most smb megosztással adja az otthoni online tárhelyet, bárminek ami tud SMB megosztást kezelni. (Esetemben, 3x iphone, 2x droid, egy win laptop és egy macbook nézi róla a filmeket😉,) Semmi terminal, par kattintásból.
-
moleculez
veterán
Linux Mint: Ha a monitor kikapcsol, vagy csak alvásból felébreszteném, nem kap jelet a monitor. Újra kell indítani a gépet, hogy legyen kép
Ez a videokártya óta van, igp-vel ezt nem csinálta, valamint Manjaro alatt sem. Ötletek?
(Otthagytam a manjarot egyelőre, gyönyörű meg minden, de most nincs kedvem minden szart keresni, mi miért hogyan, Mint egyszerű mint a facsipesz)
-
moleculez
veterán
Mintes gépek simán mutatták magukat a helyi hálón, Finderben is mindig ott volt, a netwotk alatt, ha akartam ha nem.
Manjaro alatt ezt hogy érem el? Dolphinban megosztottam a mappát, de az ip-mel nem érem el.Ha jól gugliztam, akkor ugy csatlakozom smb szerverhez, hogy megadom az ipjét.
-
moleculez
veterán
Wifi probléma úgy tűnik megoldva: beállítottam, hogy csak az 5ghz-et hasznàlja (valszeg ezért dobta el a csatlakozást használat közben), plusz az energiagazdálkodásban beállítottam, hogy soha ne aludjon (valszeg ez utóbbi miatt szakadt meg a seed, ha magára hagytam a gépet, most egész éccaka szídelt).
Most egy mappát szeretnék a helyi hálóra megosztani, amit más gépekről (win és mac) el tudok érni. Mi a legjobb megoldás erre?
-
moleculez
veterán
Na, de aminek a végére akarok járni az a megbízhatatlan wifi.
Jelerősség rendben van, 90+%, mégis néha fogja magát, aztán nem tölt be/le semmit. Tényleg nem tudom, mi lehet. Rakat másik eszköz rendesen működik, android, ios, mac, win, tv-k, csak ez szenved, mint malac a jégen.
#7891, jó tudni, hogy nem torrent kliens, én azt hittem az -
moleculez
veterán
válasz
tordaitibi #70887 üzenetére
Mindegy, raktam fel qbittorrentet, az teszi a dolgát, de majd megnézem. Nagyon szofisztikált ez a Plasma, minden kis szart lehet állítgatni, még nem igazán látom át, szokni kell na'.
-
moleculez
veterán
KGet -re rákattintok tálcán megjelenik egy pillanatra, de annyi, ablakba nem jön fel. Mit csinálok rosszul?
-
moleculez
veterán
Ez a Mint vs Manjaro így userként (nem széthackelve kívül -belul): Mint az olyan akar lenni, mint a Win7 fénykorában. A manjaro meg olyan, amilyen a Win 10 szeretne lenni
-
moleculez
veterán
Na, akkor ismerkedjünk picit a Manjaro (KDE Plasma) -val. Ez a cucc szép. Eddig stabil, gyors, és megvett kilóra a szép UI-val.
-
moleculez
veterán
Na megjött a videjókarcsi. Bepattintottam, friss install, semmi dráma. Nativ 2k-ba kihajcsa' a monitort, ahogy illik.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70688 üzenetére
A (jelen esetben kernel) frissités az nálam ilyen pszichés dolog
Kell a friss cucc. De amúgy tényleg le kell jönnöm róla, engem zavar. Androidot konkrétan azért hagytam ott, mert folyamatosan hekkelve, krekkelve volt, főzött ROM, amit akarsz, csak hogy friss cucc legyen fent. Na aztán lett iOS, azóta teljes a lelki békém, ha akarom sem tudom mókolni.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70684 üzenetére
Nem, XFCE maradt, csak megvárom, hogy nem ezt a kernel frissitést adja, hanem majd a következőt. Annyira nem életbe vágó, most szépen megy. A wifi az valamiért instabil, de csak a routerrel, teszt képpen megosztottam a teló netét (hogy nézel ki?!... netét... Talán netjét?
) Azt stabilan tartja, a routerhez meg hiába van csatlakozva, nem csatlakozik netre egy idő után?
[Amúgy van baj ezzel a kernellel, ahogy látom] -
moleculez
veterán
válasz
moleculez #70610 üzenetére
Na szóval XFCE-re is felment az összes frissítés, ami friss install után femegy, és a kurzorom ismét eltűnt. Mostmár a végére járok mi ez, ez már személyes ügy... De, most kiszúrtam vele csináltam Time Machine mentést. Most egyre kissebb csokrokban rakom fe a frissítéseket, kizárom melyik a hibás, minden sikeres kör után TM mentés.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70614 üzenetére
[Ezt] ma meg is rendeltem. Találtam egy jó online boltot, nagyrészt bontott szerver vasakat (amit amúgy vadászhatnék ebayen) árulnak jóáron, megbízhatóan. HP gépekben gyakran használt, meg maga a kari is workstationba van szánva, legalább hardveresen legyen kompatibilis, az OS meg majd lesz valahogy
.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70612 üzenetére
Ja, nem volt túl commmity friendly hozzáállás reszemrol, de a gyerekeknek (év 6&7) kellett vissza a vas, writerben mesét írni, és googleben ritka fontos infókat előkeresni, különben a macem használnák, szóval hadrendbe kellett állítani, na'.
De köszi a tippeket, meg a segítséget
jövök még.
-
moleculez
veterán
Na a láthatatlan kurzorra minden itt ajánlott beállítást átnéztem, eredménytelenül. A Cinna eyecandyje meg annyit nem ér, hogy logot bogarásszak miatta, (meg se kedvem, se időm) kapott egy XFCE-t azt kész. Ami teljesen rendben van egyébként, kicsit fapadosabb a skin, így elsőre annyi tűnt fel, gondolom a gépháztető alatt nagyobb diffi van.
-
moleculez
veterán
válasz
samujózsi #70600 üzenetére
Sztem a hrdverigénye nem nagy, elfut minimál vason. A bajom az vele, hogy igazából nen fejlesztik, minden fejlesztés célja, hogy minnél több adatot küldjön haza. Valamint (pont ezért) instabil, minden frissitésnél lehet remegni, most mit qrtak el. Én pl ezért vagyok itt. A fő gépem az egy macbook air, a pet projectem az viszont linux , duckduck go, firefox vonal, és nem akarok hazudni, teljesen élhető.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70565 üzenetére
Na ezeknek adok egy próbát. Amúgy úgy olvastam, hogy Cinnamonnak alapból kell 3d gyorsítás csak hogy működjön, az meg (egyelőre) nincs, jövő héten jön majd a kari. Viszont eddig minden jó is volt, a legutóbbi frissitésekkel akadt össze valami. Visszagondolva, ujrahúztam használtam, majd felmentek a frissitések, és azóta csak ma indítottam újra, és ugye el is romlott (csakúgy mint reinstall előtt is frissités baxta el)
-
moleculez
veterán
válasz
tordaitibi #70562 üzenetére
Veszteni valóm nincs, hogy tudom kikapcsolni?
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70559 üzenetére
Szóval billentyűzettel elnavigaltam, ott állítottam át, hogy ctrl-re reagáljon. Körhullámokkal jelez.
Effektek ki vannak kapcsolva amúgy is (amíg nincs VGA addig legalábbis).
Témánál teljes téma váltás (gyáriak közül), kurzor méret, szín, érzékenység állítgattam.
Érdekes, kedden húztam újra, újra is indítottam párszor (frissítések miatt), minden okés (wifi is), este kikapcs aztán a mai újraindításnál dobta el.
Hazamegyek mondom kimentetket. -
moleculez
veterán
Na ismét előjött. Megint nincs kurzorom. (Egeret érzékeli, működik, ctrl-ra is megmutatja hol van, de amúgy nem látszik). Témákra ránéztem állítgattam, semmi. Legfrissebb 1 napos Cinnamon. Reboot után eltűnt.
-
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #70505 üzenetére
A wifi az frissités előtt is instabil volt, install után kapta PCI-E formában, most rendben van. A pointer az meg valszeg valami téma hiba volt, mert működött, ctrl-ra is reagált (csak nem lehetett látni
). Legközelebb azt próbálom. Amúgy új komponens esetén érdemes újrahúzni, vagy elvileg a driverek megoldják amúgy is? (Jön egy Quadro 600 az öreg harcosba')
-
moleculez
veterán
Ja, és most felraktam a frissitéseket, az egérkurzor láthatatlan.
-
moleculez
veterán
Sziasztok, rég jártam itt!
Adott egy Linux Mint Cinnamon PC, ami rendszeresen eldobja a wifit. Vagyis igazából lehet, hogy fordítva, mert a teló hotspotján hiba nélkül megy, csak a routerrel nincsenek jóban. Milyen beállításokat kéne átnéznem? Egyáltalán a gép/OS felől van "hiba", vagy router felől? (A routerrel minden más (15 másik eszköz, persze nem egy időben) rendesen működik. -
moleculez
veterán
Van némi hardver beépítési fennforgás, valami aktív gépépítős topicot tudnátok ajánlani?
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
válasz
CPT.Pirk #69707 üzenetére
Szoval ez egy 4GB modul, amire 1GB-t ir
Handle 0x001C, DMI type 17, 28 bytes
Memory Device
Array Handle: 0x001A
Error Information Handle: No Error
Total Width: 72 bits
Data Width: 64 bits
Size: 1024 MB
Form Factor: DIMM
Set: 1
Locator: DIMM1C
Bank Locator: Not Specified
Type: DDR3
Type Detail: Synchronous
Speed: 1332 MT/s
Manufacturer: Not Specified
Serial Number: Not Specified
Asset Tag: Not Specified
Part Number: Not Specified
Rank: Unknown -
moleculez
veterán
válasz
CPT.Pirk #69707 üzenetére
RAM nem hiszem, hogy hibás: vettem ugyanolyat, ugyanakkorát, és ugyanaz a tünet, ha másik slotba rakom akkor is.
Alaplap meg vagy működik, vagy nem, az (sztem) nem lehet tünet, hogy a 4 ből 1Gb-t ismer fel. Talán BIOS szinten lehet valami móka. Hazamegyek megnézem a vonatkozó értékeket. -
moleculez
veterán
RAM probléma
Adott egy gép, amiben van 4gb RAM de a rendszerbcsak egynek látta. Eddig azt hittem tényleg fizikailag is annyi van benne, megnéztem aztán kiderült, hogy nem.
Vettem még 4 gb-t, de egyrészt ha bepattintom, bekapcsolom, akkor csak csippan párat az alaplap. Szóval csak egy RAM-mal indul el, azt is csak 1gb-nek látja a Mint. -
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #69634 üzenetére
Persze a teljes képet még meg lehet közelíteni másik két irányból: mennyire emberbarát lett a UI a konszumer appok esetében: egy 6 éves, aki alig egy hónapja olvas folyékonyan, átlátja a workflowt, kurzor, tab switch, google keresés, kijelölés (mert betűtípussal is játszik).
Másik meg hogy a kölykök úgy nőnek fel, hogy a "vérükben van" a technológia. A legtermészetesebb, hogy megkérdi pl Sirit arról amit nem tud. Igazán most látjuk majd mit alkotott a tech világ az elmúlt ~20 évben. -
moleculez
veterán
Szóval van itthon egy Linuxos gép, ilyen másodlagos.
Arra mentem fel, hogy a hat éves fiam mesét ír Writerben, Firefoxban pedig keresett hozzá tényeket. #alinuxnemfelhasználóbarát -
moleculez
veterán
Szóval a maradékokból épülő gépem következő darabja a VGA, amit unokatesómtól kapok.
Egy ASUS Radeon 6800 GM a9gt2 -ről van szó. Mire számítsak driver/ kompatibilitás téren, Mint userként. -
moleculez
veterán
Ventit hogy tudom lehallkítani?(Avagy fordulatszámot lecsavarni) Van valami progi amivel le tudom csavarni a fordulatszámot? Láttam neten pár megoldást, ti mit ajánlotok?
-
moleculez
veterán
válasz
Véreshurka #69308 üzenetére
Nekem a másodlagos afféle hobby gépemen van Mint Cinnamon, azzal kapcsolatban járok ide olykor. Őszintén szólva, átlagos napi használatban teljesen jó, nem hiányzik a Windows egyáltalán, mindent ugyanúgy, vagy jobban megcsinál. ( A laptopom az macbook onnan meg azért nem hiányzik
)
-
moleculez
veterán
iPhonera átlapátolni zenét Linux alól (Mint)?
-
moleculez
veterán
VGA-vel mennyire vàlogatós a Linux (Mint)?
Adott egy 2K monitor, olyan PCIE VGA-t keresek ami meghajtaná legalább FHD-ban (ha 2K tud az már csak extra)
Komolyabb munkára, vagy grafikalag nehéz munkára nem lesz használva, de most nincs HDMI csati sem, mert csak az integrált csatoló van.
Valami régebbi modellre gondoltam, aminek jó a Linux Supportja. -
moleculez
veterán
válasz
Cirbolya_sen #68926 üzenetére
egyben, sima ddr3 memória. Próbáltam a régi mellett, és szólóban is, de nem. Valszeg a #68882-ben felvetett kérdéshez kapcsolódik,avagy kell neki a ECC RAM és nem megy mással. Vagy nem tetszik neki a 4gb RAM egyben, max 2gb mehet egy slotba. (legalábbis a gyártó oldalán lehet ezért vannak ilyen konfigok.
-
moleculez
veterán
Nem tudom, hogy off-e, de bepattintottam 4gb RAM-ot, és csak be sem bootol... RAM/hardver bővítéskot újra kéne húzni a rendszert? (igaz BIOSig sem jut...) ha off, akkor valami gépépítős topicot linkelnétech?
-
moleculez
veterán
No drama, már úton van egy rendes PCI-E wifi kari hozzá,( meg 4gb RAM) csak adtam neki egy esélyt.
Amúgy 64bites rendszer van rajta, és 1gb RAM-mal tudok szépen mászkálni a gépen. Igaz neten még nem volt. -
moleculez
veterán
válasz
ubyegon2 #68905 üzenetére
HP ProLiant ML110 G6. (2009)
Intel Pentium (2*2.8ghz)
1gb RAM
semmi VGA, vagy egyéb
--eddig--
de majd fejlesztem, csak így találtam. CentOS volt rajta, azt gyalultam, most Mint Cinnamon van rajta, egy gyors Google azt ajánlotta kezdésnek. Amúgy nem is olyan rossz, pedig az 1gb RAM nem túl izmos.Btw, valszeg ez az USB dongle halott, nem listázza sem a lsusb, sem mac alatt nem reagál. pedig 2 éve még használtam, működött.
-
moleculez
veterán
[Linux Mint]
Találtam itthon egy random USB WiFi adapter, de nem látja a gép. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Kábelezni nem tudok (és igazából nem is akarok), lent van a router egy szinttel lejjebb.
Az USB csati működik, az egér, bill onnan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest