Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
szállitó
üzenetére
Pontosan nem tudom. Egyre bizonytalanabbul írt, nem csak a tesztek szerint romlott az írás minősége, hanem kényesebb asztali DVD játékosok sem szerették a vele írt lemezeket, ill LS lemezekkel is gondok voltak, a vége felé nem volt hajlandó gravírozni sem a Verba DVD-re, sem a Benq CDre. Lehet, hogy csak koszos lett mindkét fej, lehet, hogy más probléma volt, nem tudom, visszavittem az üzletbe, megnézték, és már írták is a cserepapírt, csak sajnos nem volt készleten LS író egy darab se (úgylátszik slágertermék.) Ma talán kapnak árut.
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Úgy fest, bedöglött az LG H20L íróm, cserélni fogják. Lesz lehetőségem mást is választani, ha nem kell az LG. Mit érdemes szerintetek? BenQ 1655 vagy újabb, vagy esetleg más típus? Mi mostanában az elérhető árú jó író? -
Faby
senior tag
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Érdekes problémába botlottam amikor kipróbáltam az íróm (LG H20L) LS képességeit.
Azon meg sem lepődtem, hogy neroval nem megy, olvasgattam, meg lesz a megoldás. Kipróbáltam a SureThing 4 SE verziót, amit a Lightscribe.com-ról szedtem le, azzal működik, de eléggé halovány a nyomat.
Nosza, akkor tegyük fel a kontrasztnövelő progit! (szintén a lightscribe.com-ról) Itt ért a meglepi! Ugyanis azt a hibaüzenetet kaptam, hogy az LSS driver nem megfelelően van installálva, telepítsem újra! A vicc az egészben az, hogy az LSS driver már rég fenn van, sikeres telepítés üzit ad a végén, tehát nem értem, a kontrasztnövelő miért problémázik.
Röviden összefoglalva:
A gépben van egy LG H20L író, a rendszerre (WinXP SP2) fel van téve az LSS, a kontrasztnövelő mégis pofázik. Ugyanakkor maga a címkézés működik a SureThinggel!
Valami ötlet, megoldás?
Előre is köszönöm.
Faby
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- 04/30 FRISSÍTVE! - 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest