- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
Érdekes problémába botlottam amikor kipróbáltam az íróm (LG H20L) LS képességeit.
Azon meg sem lepődtem, hogy neroval nem megy, olvasgattam, meg lesz a megoldás. Kipróbáltam a SureThing 4 SE verziót, amit a Lightscribe.com-ról szedtem le, azzal működik, de eléggé halovány a nyomat.
Nosza, akkor tegyük fel a kontrasztnövelő progit! (szintén a lightscribe.com-ról) Itt ért a meglepi! Ugyanis azt a hibaüzenetet kaptam, hogy az LSS driver nem megfelelően van installálva, telepítsem újra! A vicc az egészben az, hogy az LSS driver már rég fenn van, sikeres telepítés üzit ad a végén, tehát nem értem, a kontrasztnövelő miért problémázik.
Röviden összefoglalva:
A gépben van egy LG H20L író, a rendszerre (WinXP SP2) fel van téve az LSS, a kontrasztnövelő mégis pofázik. Ugyanakkor maga a címkézés működik a SureThinggel!
Valami ötlet, megoldás?
Előre is köszönöm.
Faby
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- 04/30 FRISSÍTVE - 2TB HDD 100/100 - 1 db maradt!!
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest