- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
Translator #603 üzenetére
Windows-on Alt+ a módja, ha minden igaz.
[link] -
mzso
veterán
válasz
Translator #602 üzenetére
Nálam firefox, ban a karakterkódos karakterhelyettesítés jön be de viszont csak kérdőjeleket illeszt be libreofficeban, ami "zseniális"... (Ha ide a hozzászólásba illesztem be akkor jó marad, továbbra is a karakterkódokat látom)
A pajzs meg a csepp amit bemásoltál a böngészőben nálam is jó. Természetesen LO-ban ezek is csak kérdőjelként jelennek meg.
Sz*r az egész. Nem tudsz mit csinálni ha tróger a program...
(#608) lev258
Alt + numerikus billentyűk, de az is csak max 4 karaktert eszik meg (és decimálisan megy).
De mindegy is mint a példa mutatja a LO képtelen lekezelni ezeket a karaktereket, hiába illesztesz be jót. -
lev258
veterán
válasz
Mi az, hogy nem megy?
A LibreOffice-ben ez egy gyorsbillentyű, egy aláhúzott u betűvel kezdi a dolgot. Az egy dolog, hogy én Ubuntun vagyok, de ez LibreOffice alapbeállítás. -
törölt tag
válasz
Translator #603 üzenetére
-
Translator
tag
válasz
Workaround: Webdingsben és Wingdingsben kell körülnézni, ott vannak ilyenek...
-
lev258
veterán
válasz
Translator #599 üzenetére
Szerintem már megválaszoltad.
A linkeden írják, hogy a kódja U+1F322. LibreOffice-ban ezt pl. a Ctrl+Shift+U, majd beírod a 1f322, végül Enter. 🌢 -
Translator
tag
válasz
Translator #599 üzenetére
Ami kimaradt: Windows 10-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest