- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Aktív témák
-
ultio
aktív tag
Na szép
. Nálam továbbra se jó a töltés. Sőt egy másik adatkábelt dugtam a teló és a hálózati adapter közé, ugyanaz a helyzet. Holnap visszamegyek a Telenor boltba, ahol vettem és hátha ki tudom próbálni a töltést más töltővel.
Már lejárt a 3 nap, így ha a készülék v. aksi hibás, akkor szerviz.
-
Fossza
tag
Lopott telefonokat és bűncselekményekhez használt telefonokat IMEI szám alapján tiltanak le, esetleg mérnek be, ezért szereznek be újabb és újabb IMEI számokat. Ha egy ilyen a tiédet használja és letiltják, akkor egyszer csak meglepődhetsz, hogy nem tudsz hálózatra csatlakozni... [link]" "If the local operator possesses an Equipment Identity Register (EIR), it then may put the device IMEI into it, and can optionally communicate this to shared registries, such as the Central Equipment Identity Register (CEIR) which blacklists the device in switches of other operators that use the CEIR. With this blacklisting in place the device becomes unusable on any operator that uses the CEIR, making theft of mobile equipment a useless business proposition, unless for parts"
A KANGO ezen felül más adatokat is küld kínai szerverekre, ami egy vadiúj telefon esetén még nem biztos, hogy gond, de ha már egy bejáratott telóról van szó, akkor érdekes lehet (pl. netbank adatok, vagy ha már lesz itthon is ilyen, akkor az NFC-s fizetési adatok satöbbi.) A lényeg nem az hogy tényleg ezt, vagy emiatt csinálja-e, hanem az, hogy nem is hajlandóak megmagyarázni, hogy miért és milyen adatok elküldésére van szükség a rootoláshoz. A másik amit az XDAnál nehezményeznek, hogy a szoftver készítői nem hajlandóak elárulni, hogy milyen hibát kihasználva rootolja a telefont, milyen módszerrel a szoftver, holott ezt a legtöbb más módszer készítője publikálni szokta, forráskóddal együtt, a közösségi fejlesztés érdekében...
Magával a rootolással nekem sincs bajom, minden előző androidos telefonom rootolva volt, de itt még várok egy biztonságosabb módszerre. -
ultio
aktív tag
Tudom, hogy neked már megvan a készülék, neked jó a töltés?
És csak hogy egyértelmű legyen én a készülékhez kapott adatkábelt dugtam be a kapott áramos adapterbe, majd azt be a konnyektorba és így töltötte 4 órán át, vagyis ezt írta ki, mert éjszakára rajta hagytam. Tehát ez hálózati töltés volt.
És a hozzászólások szerint ez nem éppen üzemszerű működés. Nem tudom van-e jelentősége, hogy első töltés volt. Szerintem nem.Az rendben van, hogy az adatkábellel kötöm a notebookhoz és így kb. 4 óra a töltés.
-
ultio
aktív tag
Valszeg igazad van.
Ezt a tokot ismeri valaki? Netán használja?
Én ilyet vennék. -
-
forzamo
tag
Most csak a készítője tudja megmondani. Később biztos kiderül.
A topicot lezárta az XDA moderátora. Gondolom ha nincs károkozó modul benne
kinyitják ismét. A nyílt fórum előnye a moderátor rögtön reagált a felvetésekre, ennyit tud tenni.
Mindet le kéne zárnia ahol ezt ajánlják mondjuk, addig is.
Update:
Igen, ahol kiemelt helyen van ez a root, mindet lezárták. -
karoly70
csendes tag
Én épen most tervezek egy g-t venni,egy kérdésem lenne miért váltotál,valami hiba vagy gond volt a gépel.Nekem nagyon bejövös a g,mivel az én penztárcámhoz drága nem szeretném elb@szni a vásárlást(ma megveszem holnap meg eladom)veszteségel.Egyébként most sima L9-esem van és megvagyok vele elégedve,kiseb problémáktol eltekintve.
-
Soká
senior tag
A napot nyugtával szoktuk dicsérni, de tényleg ígéretes ez a telefon. A feleségem kap egyet
Csak tudnám, hogyan kell intézni ezt a Telenornál? Isten bizony tegnapelőtt még a honlapjukon a készülék mellett a narancssárga gomb úgy virított, hogy Részletek és vásárlás, most meg csak Részletek
-
pinnacle
nagyúr
Szerintem az lenne egy jó tesztmódszer, ha egy mindenki által letölthető fotót, lehetőleg egy portrét, (úgy tudom, hogy a bőrszínén lehet a legjobban észrevenni a színpontosságot), mutatnának egymás mellet a telefonokon és akkor talán látszódna, hogy melyik a jobb. Úgy mint a GSMArena fotó összehasonlításánál, csak itt a kijelző lenne.
-
kisbarack
aktív tag
-
MeGabee
senior tag
-
forzamo
tag
Ugyanazt a pc suitet használja mindegyik újabb lg telefon sztm.
http://www.lg.com/hu/tamogatas/pc-suite
Direct Link:
http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=PW01720120110 -
MeGabee
senior tag
Kb fél órája kaptam egy mail-t,hogy holnap mégse menjek,majd csak hétfőn....ha ennyire tré,akkor inkább lemondom az egész rendelést
(Lehet a reklamálásod miatt inkább nem adják oda nekem se)
E-bay-en egész jó választék van szilikon tokból meg fóliából.De az kb ugyanekkora lutri,nem?Mondjuk egy kínainak reklamálni szép baleset lehet,ha szar a minősége a rendelt cuccoknak
-
kisbarack
aktív tag
Most tesztelem a csak 2G verziót, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Tegnap Párom sim-jét is beletettem, de azzal is dobta a hálót. Egyik progi azt mondta 4 tornyot lát a készülék, és érdekes, hogy a Defy nem csinál ilyet. Amúgy fullon mutatja a térerőt, csak időközönként lesétál oszt eltűnik 10-20mp-re.
Az említett rootról priviben tudsz írni priviben, hogy mivel és mi a menete, no meg lehet e téglázni a telót?!5hat7: minden kínai ami eredeti ezt 2010ben Amerikában mondta nekem 1 nyugdíjas hölgy, amúgy meg a hátlspban made in kórea van!
-
sajo13
senior tag
Hát ez a kb. 122 Mb szabad RAM nem hangzik(látszik) túl jónak. Egy Chrome vagy gyári böngésző minden megerőltetés nélkül(index.hu oldallal) is simán megeszik 90 Mb RAM-ot. És akkor még a háttérben fut pl a Viber, stb... A memória pucolás köztudomású, hogy lassú Android alatt. Márpedig ha elfogy a RAM, akkor oda a telefon smooth-sága
Tudnál olyan lépet küldeni, amin az látszik, hogy teló újraindítás után mennyi szabad RAM van? Esetleg az is jó, ha leírod
Köszi!ui: Sony Xperia P-n, szintén 1 GB Ram-os telefon, indítás után kb. 450-420 Mb szabad RAM volt.
-
B.i.L
senior tag
-
Sógi
addikt
Itt van pár HDR kép is, sok különbséget nem látok, az utolsó 11 kép az a mappában
(#243) kisbarack: Nálam térerő rendben van! Nem lehetséges, hogy automatikus módban vagy és váltogatja a 2G/3G hálózatot, mert egyik sincs a helyzet magaslatán?
(#244) kaosz86: Jó kérdés
Meg kéne nézni egy másik telefont is amiben van, hogy azon mennyi szenzor van elől, de emlékeim szerint ott is csak kettő volt...
Felteszem majd a lux appot és minden kiderül -
tixem
addikt
HDR van? Esetleg ha azzal készült képeket is tudnál csinálni egyet kettőt, teljes lenne a repertoár
Meggyőző amúgy a képalkotási képessége, tetszik
Videóval hogy áll, 7209 vagy 1080p?
30k-ért smarttarifa extra 1-gyel már el lehet hozni, talán még a 2 év rablánc is megéri. Ha anno se lww-ért hajlandó voltam 2 évet aláírni, akkor ezért a telefonért miért ne? Nem haltam bele, pedig sokkal gyengébb gépet vettem (jó akkor még egész jónak számított az a kis egymagos Snapi)
Talán 2 évig ezzel sem lesz túl nagy gondom, nem fog olyan szinten elavulni mint a jelenlegi.
-
MeGabee
senior tag
Sima műbör tok,Hama márkájú,2K volt a Media Marktban.Szép barna,pont belefér,talán egy millimétert kilóg,viszont tépőzáras a kihúzója,így kiesni tuti nem fog.
A Vaterás linket beírnád ide?Gondolom mindenki venne rá fóliát
Nekem is simán elfut 2 napot,pedig még mindig nyomkodom reggeltől-estig,hagytam az auto szinkront isn(e-mail,face,google).Némi játék,meg vagy 1,5-2 óra beszélgetés,whatsapp,stb....
-
MeGabee
senior tag
Nekem az már vakító (mondjuk kék a szemem,és fényérzékeny),így ezen ezen rengeteg aksi időt megspórolok.
Viszont sehol sem találtam még hozzá fóliát,vettem rá egy tokot ugyan,de jobban szeretném,ha más is védené a kijelzőt.
Jó kis teló,én nagyon meg vagyok vele elégedve eddig.Talán az első darabot vettem meg belőle másfél hete,még az eladó se tudta,hogy van-e belőle nekik,de szerencsére talált egyet a raktárban.
-
sirperducat
csendes tag
-
sirperducat
csendes tag
Ez a baj, mert ha nem véded hamar leütöd megkarcolod. Hiába vigyáz rá az ember úgy is el fogod ejteni. Megkérdezhetem merre laksz helyileg kicsi hazánkban? (én Cegléd) Te rendeltél már az ebayről ilyen szilikon tokot? Ha nem, rendelhetnél (én nem vagyok regizve és nem is rendeltém még soha) nekem, és átutalom vagy esetleg elviszem személyesen az árát, ha csak nem sopron vagy egerszegen laksz
-
sirperducat
csendes tag
Én is az LG felé billentem a mérlegnyelvét. Nokia kiesett nálam, és telóguru ismerőseim sem ajánlják. Sonym régen volt, és ami a sonynál nahyon ott van az a kijelző és fotó képek. Soha nem volt LG telóm, nincs viszonyítási alapom. Nem tudom erre az típusra lehet olyan szilkon tokot venni ami megvéd attól is le esik a betonra. Jelnelegi telómon ilyen van jópárszor ejtettem le itthon is és semmi baja, jó megvédi a telót. Ma megfogom nézni és lehet meg is veszem. Köszi az infót
Aktív témák
Olvasd el a téma összefoglalót!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest