- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Aktív témák
-
ultio
aktív tag
Köszönöm a részletes választ.
Így már értem a töltés hosszúságát, vagyis majdnem.Ezek szerint az adatkábel a gyenge láncszem? Mert a töltőre van írva az 1,2 A és én azzal töltöttem konnektorból.
Azt tudtam, hogy szgépről lassabb a töltés.
Szerk.: teljesen olyan érzésem volt, mintha a teló nem tudta volna, hogy áramról töltöm, nem a notebookról. De nem találtam semmilyen ehhez kapcsolódó beállítást.
-
Sógi
addikt
Ilyen hulladékot ne vegyetek, én is vettem vateráról, egy rakás kakit sem ér! Érdemes min 500-1000huf/db feletti fóliát rendelni hozzá!
(#773) SkyLine3000: Ahogy írod, úgy van, kell a két oldali védőfólia is, különben felrakásnál simán összekarcolod a fólia külső felét! + ez a gagyi hulla vékony, tényleg semmit nem ér!
Én amcsiból rendeltem most full body shieldet, az lesz rajta.
-
SkyLine3000
addikt
Én ilyet rendeltem németből és pár nap alatt megjött. 6 db-os. Csak ezt a fajtát elég nehéz rendesen feltenni. Mert ez nem olyan, h a fólia két lap között van és fülek segítségével lehet feltenni. Hanem simán a fóliát kell lehúzni egy vékony lapról, miközben teszed fel. 6-ból talán 1et, kettőt tudok normálisan feltenni. A másik fajta sokkal jobb.
-
Soká
senior tag
Figyelj, most csináltam végig. Hidd már el! Ha nem tudod a felhasználóneved, jelszavad, akkor megadod a telefonszámodat, küldenek sms-ben egy kódot, beírod, máris bent vagy és módosíthatod a tarifacsomagodat, ha számlás voltál.
ugyanez ügyfélszolgálaton (ami a látszat ellenére nem a telenor saját ügyfélszolgálata csupán egy alvállalkozóé, ott egy szűk ezrest felszámolnak. és nem 2500 Ft Smart S csomag esetén az F6, hanem hétezervalamennyi. -
Soká
senior tag
"Próbáld Telenor üzletben megvenni"
Hát, az lesz. De szombaton bent voltam egy üzletben, ahol tarifaváltást akartunk összekötni készülékvásárlással, de végül annyiban maradtunk az eladóval, hogy otthon alaposabban szemügyre veszem a kínálatot. Akkor választottam ki ezt az LG-t és akkor tuti biztos, hogy ott volt további 5.000Ft-os rendelési kedvezmény. Hétfőn visszamentünk a telenor boltba és rákérdeztem az eladónál, hogy tényleg olcsóbb-e, ha neten keresztül rendelem, mint náluk, utánanézett és rábólintott, hogy igen. Mondta ezt úgy, hogy így ő elesik a maga jutalékától....
Aztán csak hétfőn éjfél után jutottam gép elé és akkor már nem láttam, hogy vásárolni lehetne neten keresztülfelhívtam éjszaka a 1220-t de ők csak annyit mondtak, hogy éjszaka nem minden üzemel rendesen karbantartás miatt.
-
-
MeGabee
senior tag
Szerény véleményem szerint a Telenor nem a magyarországi LG-től szerezte be az induló készletét,hanem valahonnak a skandináv részről.Ugyanis hiába kérdezgeted a LG-t,infót se tudnak adni semmiről
És se a T-nél,se a vörösöknél nincs a látóhatáron....Mondjuk én imádom,ha nem jön szembe az utcán a telefonom minden második ember kezében
-
Sógi
addikt
Jól látod a helyzetet
(#365) kisbarack : Nem tudom hány telefont rootoltál életedbe, de szinte minden készüléken más és más a root menete! Tehát egy G2 root teljesen más, mint egy Opt G vagy L9 vagy L7II vagy akár egy F6-nál!
Most már ezt is tudodTehát, ahogy azt írtam is a fenti cuccal tudod nagyon egyszerűen rootolni, de kipróbálhatod felőlem a G2 root menetét is F6-hoz, majd számolj be, hogy sikerült
-
gkrisz78
tag
Az LG Spanyol oldalán 4.2-vel hirdetik, tehát nagy az esély rá, hogy egyszer mi is megkapjuk.
A memóriára visszatérve, szintén egy spanyol oldalon találtam ezt:[link] Itt, ha jól értettem a fordítást azt írják, hogy a 8GB-ból kb. 6 marad felhasználható. Szóval ez a belső memória méret szerintem még mindig kérdéses.
Aktív témák
Olvasd el a téma összefoglalót!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest