Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
jooker82 #720 üzenetére
"Azért sokkal szebb a fehér szine." - Ezt nem értem
Melyiknek? Mert F6-on fehérebb volt a fehér!
Nyilván többszörösen jobb a G2 mindenben, nem "hasonlítom" össze a két telefont! De annyira azért nem estem hanyat a G2 kijelzőjétől F6 mellett...Tudom hülyén hangzik, de ez van
G2 vs S4 kijelzőt nézném még meg szívesen, de erre nincs lehetőségem.
-
Sógi
addikt
Már lőttem képeket vele, jó képeket készít, bőven elég mobilhoz ebben a kategóriában, akkujáról annyit tudok mondani, hogy most megy 1 napja, 1,5 óra beszélgetés és 1 óra kijelzővel van most 80%-on, első feltöltéssel, ez szép eredmény!
A krait procik meg aztán a gyorsaságukról híresek, ezt ma nekem bizonyította is! Szépen pörög, még egy akadással sem találkoztam, smooth nagyon.
A telenorban meg csak a külsőre gondoltak szerintem, hogy jól néz ki, arra mondhatták, h jó kis telefon
Amúgy nem rosszból, de nő volt aki mondta műkörmökkel, gépelni alig bírt, még majdnem be is nyaltam, h ért a telefonokhoz -
bigpimpin
csendes tag
Még nem fotózgattam, majd ha lesz bele kártyám, de veszettül gyors a kamera.
Amitől "lef.som a bokámat" pillanatnyilag az az, hogy az őskövület CRT-s Samsung TV-mhez jó a Quick remote távirányító!Most először váltottam androidos telefont. Meglepett, hogy a Play-ről telepített progikon kívül még a háttérképemet is áthozta.
Akku üzemidőt nem tudok, beüzemelés után kb 41% volt, most töltöm. De az amerikai review videókon dicsérni szokták.
-
ludla
őstag
Egy pár tesztet találni igaz még nem magyar tesztek de ki indulásnak nem rossz
LG Optimus F6 Youtube
LG Optimus F6 (T-Mobile)
LG Optimus F6 (T-Mobile)
Aktív témák
Olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest