- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Aktív témák
-
forzamo
tag
válasz
bigpimpin #572 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1772234
Belső-külső tárhely cserélő script.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
bigpimpin #581 üzenetére
Az én W-men áprilisig van a 2 év gari, plusz van még 2 hónap. De ha eddig nem romlott el, ezután sem fog. Viszont muszály volt megoldani a tárcserét, úgyh a teló már mindent megélt, amit lehetett. Root, tárcsere, főzött romok, kipucolt stock rom, stb. Viszont bármikor vissza tudom állítani a gyári állapotot.
Remélem, ezekre a szokásos dolgokra lesz itt is megoldás, mert lassan megveszem az F6-ot. Ebay-ről már rendeltem hozzá tokot, meg fóliát.
Ha meglesz, egy darabig én sem fogok belenyúlni a lelkébe. Ha megoldják a tárcserét, az nekem elég lesz.
A W-n kellett a főzött rom, mert a gyári optimalizálása nem sikerült túl jól. -
forzamo
tag
válasz
bigpimpin #572 üzenetére
A belső tárhelyet sdcard-nak mountolja a rendszer (nem csak ez azt hiszem amióta az MTP van a droidban)
A behelyezhető sdcard másodiknak csatolódik fel. Ezért marad a belső helyen az áthelyezés. Az android saját áthelyezése nem az 'igazi' külsőre kerül.
A Play-en érdemes keresni hozzá programot. -
BrianDK
tag
válasz
bigpimpin #110 üzenetére
Zsír, köszönjük.
Valaki kérdezte miért fontos a GLONASS, hát azért mert kb. 100x gyorsabb a ruszki műholdak elérése, mint a magasabbra lőtt navigációs műholdaké. Jellemzően pedig igen ritka sajnos, hogy olyan telefont hozzanak forgalomba kis hazánkban, amelyben benne van az opció.
Aktív témák
Olvasd el a téma összefoglalót!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest