Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz Robez88 #9395 üzenetére
Persze, nyilván, de itt némelyek mért értéke, ami szerint napi szumma fél órát használták a telefont, meg nyilván a másik szélsőség. Mondjuk én elég sokat nyüstölöm, munkám okán is, úgyhogy az tökéletes eredmény egy telótól, hogy ha reggel munkába menet leveszem a töltőről, akkor estére még bőven legyen benne batéria.
Ami a ROM-okat illeti, a Cyanogen és származékai sajna használhatatlanul sokat fogyasztanak, nekem úgy tűnik, hogy a különböző custom romok valójában, amikor használod is a készüléket, marginális különbségeket produkálnak.
Azért örülök ennek a V20o-nak, mert valamiért szeretem azt, ha a gyártó képes használható szoftvert adni az egyébként jó készülékhez. Valahogy ez az LG-nek nagyon döcögősen megy, úgy tűnik, hogy a Froyo-nál a 10G volt az első, ami nem ette az aksit, itt meg ez az első, ami nem eszi a memóriát. -
gusthy
veterán
-
alikah88
tag
válasz Robez88 #8670 üzenetére
Jól néz ki ez is Közben találtam 7,77$-ért is. Meglátom milyen lesz, majd teszek fel képeket. Én is ezért akartam egy szilikon tokot, hogy ne kelljen mindig ki-be tenni a sima tokból fólia már van a kijelzőn, de elvileg ehhez is kapok majd egyet. Azért az invisible shield még egy bőven nagyobb kategória
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
Cooler96
aktív tag
válasz Robez88 #8005 üzenetére
rendben,egyszer már visszaolvastam délelőtt az egész fórumot,nyilván nem tettem volna fel a kérdést ha nem találok rá megfelelő választ...akkor msot csak annyi,hogy nova v11c kernelnél hogyan tudom a g-button-t visszaállítani az eredeti funkciójára?(érzékelők aktiválása)
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
neo-geo
senior tag
válasz Robez88 #7895 üzenetére
Tényleg sorry, gyári V20n KDZ-vel frissítve kb 3 hete. Eddig semmi gond nem volt vele és utóljára a beállítások-jelzés-mozdulat állításoknál pipáltam be egy két dolgot. Lehet nincs összefüggés. Viszont akárhányszor elindítom a gyári kamerát a "sajnálom kamera leáll" szöveg után bezárom akkor a kijelző takarékos optimalizáltról átvált teljes 100%-os üzemmódra.
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Kerio
őstag
válasz Robez88 #7882 üzenetére
A Touchos recoveryvel raktam fel a CM7-et is. Majd wipe. Feltettem a gapps-ot is. Aztán a Touch recoveryvel megint wipe, és felraktam volna a Nova-t, ha nem feküdt volna ki hibaüzenettel a Droid. Viszont annyira megijedtem, hogy azonnal újraraktam a CM7-t, majd wipe, és most működik. De Nova nincs
-
embe
nagyúr
-
atillaahun
veterán
válasz Robez88 #7778 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem itt Mo.-on még viszonylag kevés haszna/értelme van. Úgy általánosságba kevés embernek van okostelefonja, főleg olyan aki tudja/akarja mellé fizetni a mobilnetet, meg esetleg van is annyi esze, hogy plusz programokat rakjon fel a rendszerre.
Meg ugye Viber-rel még fizetősen sem lehet GSM-met hívni, a videochat-ről nem is beszélve, úgyhogy nekem elég a Skype.ActionVoip, asszem ennek a legalacsonyabbak a magyar mobil percdíjai. Plusz a külföldiek is egész barátiak a hazai szolgáltatókhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Robez88 #7776 üzenetére
Azért ingyen nem, de vezetékes 2 Ft., mobil meg 12 az ActionVoip mostani tarifáival. Mikor befizettem rá vagy fél éve még elég szutyok volt a szolgáltatásuk, de mostanába már elfogadhatóbb, szóval ha nem valami nagyon fontos vagy hivatalos ügyben kell telefonáljak, akkor általában ezt használom/nám.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Robez88 #5418 üzenetére
Mit értesz azalatt hogy kiadott alkatrészek? Odaadják amit kicseréltek?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Stukker1987
senior tag
válasz Robez88 #4069 üzenetére
Attól függetlenül,hogy a hozzászólás háttere/oka nem a tudatos vásárló(vagy normális ember ) panasza,attól még a megoldása kétség kívül majdnem jó.
Ha nem vennének a népek LG telót az ilyen dolgok miatt,akkor hidd el már rég kinn lenne a 2.3 vagy azzal debütált volna.
Ugyanez vonatkozik minden olyan tárgyra,amiben jelentős potenciált hagynak a lehetőségekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Robez88 #2863 üzenetére
Én akkor el fogom hinni, ha látom a kész, hivatalos romot, addig azt mondom, hogy a magyarázat az, hogy LG.. Megmutatták 2 készüléknél, hogy be tudják tartani az ígéreteket, reméljük, hogy most nem szakad meg.
Minek CM annak, aki semmit nem használ ki a CM nyújtotta extrákból? Galaxy Mini-re sem teszek CM romot, mert felesleg, és hasít rajta a gyári 2.3.4.. GT540-en volt, de valahogy nem hiányzik, Nekem. Itt is ezt várná az ember.. Meglátjuk mi lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stilo18
addikt
válasz Robez88 #2530 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az SGS II kijelzője iszonyat bejött...
Pont most vett a kollégám egy SGSII-t a simája után, nah mondom nézzük, hasonlítsunk egy NOVA vs SAmoledPlus-t....
Hát, itt már nem mertem kijelenteni, hogy jobb a kijelzőm...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
tzsolesz
nagyúr
-
RepeatSector
senior tag
válasz Robez88 #2280 üzenetére
Én sem vettem észre egyiket sem, a hangerő probléma nálam nem jelentkezett(igaz, hogy egy bug van de az csak grafikai és csak a telefonálás hangerőszabályzón van jelen)
Nálam most éppen nincs lockscreen kikapcsoltam, de amikor volt akkor nem volt lag
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
-
anderledani
őstag
válasz Robez88 #2117 üzenetére
Ezek nem csak az OB-hez vannak, ezek általános CM javítások, minden modellhez bevannak írva.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
FireFoxer
tag
válasz Robez88 #2037 üzenetére
Nekem a 3D-s gamek meg ilyen fps-izé nagyon nem jönnek be telefonra. Az maradjon meg szépen nagy felbontáson asztali számítógépen
eRecovery-t én is felraktam már eddig az összes CM-hez,
de hogy melyik kombinációval kellene előjönni azt nem tudom.szerk:. közben megvan, bár nem minden próbálkozásra, de előjött a hangerő le + bekapcs
bakfitty...
-
Robez88
tag
válasz Robez88 #2033 üzenetére
Bocsánat a dupláért csak még találtam pár dolgot:
eRecovery - bármely fizikai gombot megnyomod boot közben, bejön a recovery...
hozzászólás xda-ról:
"...with this kernel no need chainfire3d to play 9mm and ShadowGun"
Tehát erősen megugrik a 3D teljesítmény... én úgy tudom, gyengébb ( nem tegrás procijú) telefonhoz általában mindig kell a C3D hogy normálisan fusson a 9mm.
-
FerNandor
őstag
válasz Robez88 #2026 üzenetére
köszi. azért gondoltam arra, hátha kicsit frissebb vagy valami.
Hogy müködik egyébként a frissítés egy t-mobile-os telón, csak a t-mobile-on keresztül? Van ennek köze egyébként a garanaciához is, ugye? Gyári romokra gondolok, nem ilyen buheráltakra. Leírnád hogy megy? Ettöl függ, hogy veszek-e ilyen telót."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
embe
nagyúr
válasz Robez88 #1985 üzenetére
Köszi a választ! Nagyon tetszik a teló, ez az egyik lehetséges befutó. Azért kérdeztem a supportot, mivel én erre úgy tekintek mint egy jó kis hardverre. Op. rendszert meg teszek rá egy jót majd én. Remélem ennél is olyan simán menne mint a Blede-nél.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
Robez88
tag
válasz Robez88 #1947 üzenetére
Második feltöltés után, azt tapasztaltam nagyon jó az aksihasználat huexxx kernellel. Reggel 9-kor vettem le a töltőről, majdnem 10 óra alatt (9:34) 11%-ot merült. Minimális fényerőn, párszor frissítettem az időjárást, és az e-maileket (mobilnet), meg letöltöttem marketból néhány cuccot (wifi), valamint legalább 20 percet telefonáltam, és persze a napközbeni szokásos nyomkodás.
Megkockáztatom, minimális használattal 3 napot is el fog menni!
[ Szerkesztve ]
-
ezüstholló
csendes tag
válasz Robez88 #1904 üzenetére
Van rá megoldás, de viheted szervizbe is. Itt már a helyreállítási mód, KDZ Updater sem segít, emiatt flashelni kell a készüléket. Elvileg le lehet tölteni az aktuális, legfrissebb V10g flasht imei alapján, gyakorlatilag nem. A neten kering egy V10a flash, azt SmartFlash toolal kell feltenni a telefonra, aztán a LG updaterrel egy helyreállítást csinálni. A végeredmény, működő telefon, V10g-vel. Nekem Tés mobillal működött a GSM funkció is.
Általában akkor következik be a fekete képernyő, ha Cyanogen vagy más 2.3 szoftvert teszel fel rá, aztán visszateszed a 2.2 . De Nova ROM után is olvastam már fekete képernyőt.
-
törölt tag
válasz Robez88 #1894 üzenetére
Ja már értem mire gondolsz, igen oda én is úgy tudom csak CWM-el lehet bejutni, ahhoz meg root kell. Szal custom romot csak root után lehet felrakni.
Ha 64 bites windowson akarod használni a KDZ Updater-t akkor kell a Windows Enabler nevű progi is, de ez is benne van az UPK 3.5 csomagban az XDA-n. Abban minden benne van ami kell, az LG Mobile Update és a driverek is.
-
törölt tag
válasz Robez88 #1886 üzenetére
Miután beléptél ebbe a módba lehet indítani szgépről a flashelést, lehet rárakni a romot amit akarsz, pl a gyári v10g-t ha korábban valamivel sikerült ellőni a telót. Később leírom részletesen mit kell csinálni azoknak akik nem tudnak angolul, de a KDZU Guide-ban minden benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.