Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFoxer
tag
Hogy lehet megváltoztatni azt a képet amikor USB-re csatlakoztatom és ki kell választani hogy adattár be/ki ? Nem tudja vki ?
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Synaptic #3305 üzenetére
az jó, nekem 14 es ami fentvolt addig a laza 2 hétig míg nem jött RC... szépen jöttek elő a hibák, főleg mikor hívás érkezett, üvöltött a telefon, utána túl halk volt , utána megint hangos, szoval minden hívásnál külön kellett beállítgatni hogy ne ordibáljon a másik fél. + mikor felvettem a telefont akkorát reccsent a hangszoro mint állat :/
Wifi nem mindig kapcsolódott, munkahelyi hálózatot egyenesen utálta,bakfitty...
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
válasz purcigeorge #2867 üzenetére
nekem is CM van fent, de ami a dúrva ,hogy csak a 14# -es
Bár már nagyon érett a csere de várom ,hogy dobjanak egy újat. Töltéssel viszont egyáltalán semmi gond legalább, simán megy a 2 nap.bakfitty...
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
válasz RuLeZz007 #2825 üzenetére
ahogy az írásodban is rájöhettél cyanogenmod a CM maga
egyenlőre béta verziók vannak belőle, bár használható állapotban a legfrissebb a nightly20#
Linket találsz ha visszaolvasol pár hsz-t. Nagyon sokan linkelték már, ha részletesebb érdekel róla infó, akkor megintcsak olvass visszabakfitty...
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
válasz RepeatSector #2356 üzenetére
Pedig szerintem bőven érdemes,. nekem iszonyú jól bírja vele az akksi és ráadásként 2400+os quadrant is eléggé adja
Le se cserélem még egy ideig ezt a CM-et míg nem lesz vmi nagy változás rajta.bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Recon666 #2223 üzenetére
miután felraktad a recoveryben a ROM ot utána ugyan ugy feltelepíted ezt is gapps-gb-20110828-signed.zip
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Giovanni1985 #2205 üzenetére
csakis a fizetős jatekokat nem tudod letölteni ? próbáltál már egy egyszerű angry birds vagy hasonló free-t ?
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz alikah88 #2163 üzenetére
Akár már nyugodtan válthatsz is... jó lesz az nade nem annyira jó mint egy CM.. (persze nem ehez a nightlyhoz hasonlítva).
Quadrant = 2500
1,5-2 nap simán megy úgy hogy játszok,zene,+wifi este 1 órát. De majd töltés után megnézem mennyit bír értékre pontosan.Recon666: Ugyan úgy kell mintha egy ROM ot raknál fel csak wipe nélkül.
Jelneleg nekem úgy néz ki hogy;
CM nightly #14 -os ROM / Nova v06 -os kernel / Huexxx eRecovery (ami sztem már nem is kell)[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz #09908736 #2157 üzenetére
Egyenlőre nekem minden működik, bár úgy használom mint eddig. Zene, wifi, játék ..napi max 1-2óra telefonálás.. ezekkel egyáltalán semmi baj. Felhasználás szinten annyira nemhiszem hogy találsz problémát, azt nem mondom hogy nem fordul elő egy masszív hibaüzenet valami androidos izére utalva, de utána egy restart és ok, kb 2 napont a van ujraindítva nekem.
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz RepeatSector #2151 üzenetére
ahogy írtam pár hozzászólással előbb úgy
viszont. annyit hozzátennék hogy egy eRecovery mod ot fel kell tenni amit Huexxx csinált hogy kikapcsolt állapotban bill kombóra recovery menü ugorjon elő.Recon666: Jó kis leírás, ajánlanám a linkelését #1 -be.
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz RepeatSector #2148 üzenetére
Szerencse ,hogy CM beleintegrálta a kikapcs gomba a restart to recovery-t
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Recon666 #2141 üzenetére
pedig elronthatatlan a CM -feltöltése
-letöltöd amit fel akarsz rakni
-*csinálsz egy backupot rom managerrel*
-ujraindítod a telefont recoveryba (akár rom managerből)
-wipe/factory reset
-wipe cache
-kiválasztod a telepítendő rom ot.
feltölti is voala...megy is...+ opcionálisként még urjaindítás elött felrakod a googleapp packot.Ez ilyen kis gyors szedetvettett leírás.. rem vki megírja szebben xD
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz RepeatSector #2138 üzenetére
nekem a hangerő fel/le (nemtom melyk pontosan) + bekapcs hozta elő.
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
OMG... kint van a 18 as CM egy hatalmas changeloggal
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
hirtelen mennyi mindenki vett ilyen telót
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Robez88 #2037 üzenetére
Nekem a 3D-s gamek meg ilyen fps-izé nagyon nem jönnek be telefonra. Az maradjon meg szépen nagy felbontáson asztali számítógépen
eRecovery-t én is felraktam már eddig az összes CM-hez,
de hogy melyik kombinációval kellene előjönni azt nem tudom.szerk:. közben megvan, bár nem minden próbálkozásra, de előjött a hangerő le + bekapcs
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz purcigeorge #2011 üzenetére
Nah jókor... kint van a 14es bár amennyire látom nem túl nagy dolgot javítottak
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz kárátékutyá #1999 üzenetére
uhhh..de durva
nah le is cserélem énis a szilikon tokomat egy ilyenre, nekem is csak azért volt ez hogy védje a hátulját. De szegényke nagyon böszme lett tőlebakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz ezüstholló #1967 üzenetére
ohh...akkor az faszás , erről a beszélgetésről lemaradtam.
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
nah feltoltam végre normálisan a nightly build#10 et, feltoltam még rá a huexxx kernelt hogy ne zabáljon annyira aksit.
Eddigi tapasztalatom ,hogy bár használható de előfordul a wifi masszív fagyása (lassan csatlakozik fel, megszakad, alig talál jelet)
+ ugye a 'gapps' ot is felkell rakni ha szeretnénk a gyári google alkalmazásokat használni... nah hát ezis szeret néha befagyni és hibaüzeneteket dobálni.
+ ezen kívül előfordul hogy a beállításokban mászkálva is kidob egy várakozás / leállítás hibaüzenetet valami androidos háttéralkalmazás hibára utalva.bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Nem tudjátok véletlen hogy lehet az összes névjegyet egyszerre törölni ? :/
bakfitty...
-
-
FireFoxer
tag
tök jó.. most raktam fel a nightly 9-et, erre rá egy órára kijön a 10 egy rahedli updattel :/
Viszont ha megcsináltam a factory/wipe...stb resetet akkor a sim kártyához is hozzányúl ? Merthogy a nyomorultja eltüntette sim ről az összes telszámom -.-'bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Ezt meg tudjátok mondani ,hogy miért jelenik meg folyamatosan ?
[link]arra a SU frissítéses izére gondolok, gondolom a root miatt van na de minek akarja ez folyton frissíteni ? O.o
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
Ezzel a folyamatosan háttérben futó programokkal még mindig gondban vagyok :/
Hihetetlen ,hogy a task manager progi kb semmit nem ér mert rábökök a kill re amivel legyilkolja az éppen kijelölteket, de várok fél percet és ujra elindítja. Ráadásul olyanokat amiket kizártnak tartok hogy fél percen belül használnia kellett volna bármelyik háttéralkalmazásnak...gondolok itt pl:..a dolphin hd browserre és sok más felesleges utútelepített izére.
Nem lehetne valahogy fixen "force stoppolni" ?bakfitty...
-
FireFoxer
tag
a betöltő animációt nem lehet lecserélni vagy gyorsítani ? eléggé akad szegény :/
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
van vmi olyasmi program amivel a lockscreent lehet megváltoztatni ?
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
jövő héten kint van a kínai 2.3.4 ?
(nem megerősített forrás)
Machine front Forum » LG Optimus Black (P970) Forum » Do not ask me why! ! ! Official version 2.3.4 release date! ! ! ![Software] Do not ask me why! ! ! Official version 2.3.4 release date! ! ! !
Posts by / yl "hate" / xs editor at 2011-10-25 16:01
Do not ask why! ! ! I do not want to explain, given to you in advance Lai Shixiang said point news! ! ! Not set a specific time, is expected to come out next week! ! ! !
[link][ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Vadasz_22 #1482 üzenetére
elég sok progi van rá marketen, gondolok itt a "Zseblámpa"-ra
Synaptic: én most a (launcher pro)-t raktam fel, eddig nem tűnik vészesnek a fogyasztása, ráadásul a háttérben fut még az ADW launcher is meg az alap LG-s is
ha jól emlékszem XDA-n volt egy topic amiben kivolt listázva mi az amit lehet és mi az amit nem ajánlatos törölni a root uninstallerrel.
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
vki próbálta már ezt a GO Launcher EX et ? nekem nagyon nem megy az asztal része, menü okés de többi halott
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
belső memóriánál hogy lehet hogy nekem 0,9gigát ír szabadnak ? O.o
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Azon gondolkozom hogy felmasszírozom a "SelfKANG7" es ROM ot (kíváncsi vok 1250 quadrant pont ból mennyit csinál és hogy mennyire látszik az a teljesítménykülönbség)... mennyire jó ötlet ez szerintetek ?
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz nbukta77 #1415 üzenetére
Ha tényleg ennyire "utálod" az OB-t, akkor miért nem szabadultál meg már tőle ?
Sose lesz akkora supportja min SGS-nek, szóval ha folytonos upgrade/moddolt rom ra vágysz akkor nem ez a neked való teló
Ezenkívűl bőven a JÓ kategóriába sorolható még ígyis a telefon, nekem semmi bajom vele.
Bár megint akadt egy kis bug, mikor belépek a wifi beállításokhoz, megfagy a kép és csak pár másodperc után reagál a vissza gomb megnyomásával :/ . Újra visszalépve a menübe már semmi baja.ui:.. Most hogy kína már mutatott előrelépést 2.3.4 ből, szerintem nem kell sokat várnunk.
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Valaki használta már a SVOX-ot ? (szövegfelolvasó)
feltelepítem marketről az engine-t és mikor alkalmazni akarom akkor masszív failt hibaüzenetet dob (process com.android.settings) váratlanul megállt.
Hiába rakom újra , indítom újra , semmit nem csinál, akárhányszor alkalmazni akarom lehal.bakfitty...
-
FireFoxer
tag
ha van 20 értesítésem.. pl marketból telepítés...hogy az annyába töröljem ki az egészet egyszerre ? mert értesítésekbe belépve nincs menü lehetőség arra hogy mind törlése.. egyáltalán menü sincs rá :/
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Macskalóz #1303 üzenetére
ha ezt az egészet
"mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p8 /system
cat /sdcard/su > /system/bin/su
cat /sdcard/superuser.apk > /system/app/superuser.apk
chown root.root /system/bin/su
chmod 06755 /system/bin/su
chown root.root /system/app/superuser.apk
chmod 0644 /system/app/superuser.apk
reboot"ctrl+c / ctrl+v vel bemásolom cmd-be akkor jónak kell lennie? vagy soronként írjam be ? mert soronként beírva a chmod 06755 /system/bin/su nél is ujraindult a teló :/
bakfitty...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest