- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Én egy másik telómra vettem szilikont, 5 percet volt rajta, ment a kukába.Még a dedym eladása után jött meg egy merev tokom, amit most adtam el, mert a srác elejtette a defyjét, és szerencse a szerencsétlenségben a kijelzőtől 1mm-re tört ki az éléből egy kis darabka, mert megismerkedett valami járdaszegéllyel, és most ezzel el tudja majd ezt takarni..nah ezért veszek én ilyet. Kicsit vastagabb lesz az se baj, még mindig vékonyabb lesz vele egy átlagos telónál. Majd lefotózom tokkal és nélküle is oldalról, lehet majd látni a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest