Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kriszpontaz #3195 üzenetére
nem okoznak gondot, elhiheted. Ilyen kijelzős telefont használok bő fél éve, egy darab karcolás nélkül. Más kérdés, hogy vigyázni is érdemes a telefonra. Persze, ahogy TayRol írja, mindent tönkre lehet tenni, ha valaki nagyon akarja.
TayRol:
Köszi[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kriszpontaz #3192 üzenetére
"Na megint tanultam valamit, jelen esetben azt hogy a Gorilla Glass is egy parasztvakítás fícsör."
Nem, egyáltalán nem így van. Sokkal ellenállóbb, mint a műanyag.
-
TayRol
nagyúr
válasz kriszpontaz #3192 üzenetére
...illetve hogy mindenre erdemes vigyazni es mindent tonkre lehet tenni.
-
kriszpontaz
veterán
Na megint tanultam valamit, jelen esetben azt hogy a Gorilla Glass is egy parasztvakítás fícsör.
Mellesleg a kemény hátlap "tokok" gyakorlatban csak a mocskot gyűjtik a hátlap és a tok közé, vagy gyakorlati hasznuk is van? Ma akarom a telót megrendelni a T-Shopból, és nem tudom megéri-e ilyen izéket venni rá, vagy jobb egy zárt tok...
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
válasz kriszpontaz #3183 üzenetére
Meglehet azt is karcolni, nehezebben persze. Próbáld ki, tedd pénz meg kulcsokhoz a zsebedben és várj az eredményre
-
FireFoxer
tag
-
Czimby
addikt
Haveromnak a HTC megkarcolódott, pedig tokban hordja és vigyáz rá és Gorilla Glass.
A gyári füles pedig jó, használható, de vannak sokkal jobbak, igaz nem gyárilag mellékelt fülesek közt. A dolby nem jó semmire, kicsit meg effektezi a hangot, cserébe halkabb lessz, én sose szerettem az ilyen virtuális hangzásjavításokat.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Mr. Nimbus
senior tag
A poén az, hogy meg tud karcolódni a Gorilla Glass, sőt itt a fórumba is írta valaki, hogy megkarcolódott a kijelzője. Így hát ez sem 100%-os...
[ Szerkesztve ]
-
RepeatSector
senior tag
válasz kriszpontaz #3184 üzenetére
Nagyon jó a hangzása annak a fülesnek ami gyárilag jár hozzá,
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
kriszpontaz
veterán
Amúgy a gyári füles amit a telefonhoz adnak szépen szól, vagy egyből cserélendő? A Dolby Mobile ér a telefonban valamit (érzékelhető hangminőség javulásra gondolok)?
-
kriszpontaz
veterán
Sosem értettem hogy Gorilla Glass kijelzőre minek kell fóliát ragasztani ha meg se tudod karcolni?
-
purcigeorge
aktív tag
A #14-es CM rom nem produkál semmi hibát nova v10 kernellel. Gondoltam, leírom, hátha valaki hasonló problémákkal küzdött a #20-al. Eddig minden hívás hangja jó volt, és a beépített dsp manager csodákra képes a fülhallgatón hallgatva.
-
Ronin-
senior tag
válasz alikah88 #3179 üzenetére
hát én meg valahogy szerencsétlenül vettem ki a tokból, de úgy,hogy a tok akart leesni és ahogy utána kaptam, közbe leejtettem a telót kb 1 méter magasról pattant a csempére, de végülis nem lett semmi baja.. meg is lepődtem.. felpattant vagy 10 centit ráadásul és pont a sarkára esett..... szerencsém volt..
" Before 10 mins the lg support center has contact me via phone and tell me that the update will be at this weekend "
Bár én kételkedem ebben, de ki tudja.. reménykedni még lehet
De ez még mindig a függetlenekre vonatkozik.. január körül jönnek a szolgáltatói romok.. állítólag.
-
alikah88
tag
Nekem is bőrtokom van, a kihúzogatós féle. Múltkor sikerült valahogy leejteni tokkal együtt kijelzővel a föld felé... szerencsére semmi baja nem lett. El se merem képzelni mi lett volna ha csak szilikon tok van a hátlapján. A fólia nem védi ki az ütést
Szerencsére csak ez az egy eset volt, de ezt sem értem hogyan... mindig rendesen fogom ezt a kis tepsitGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
embe
nagyúr
Köszi a választ!
Akkor ezek közül a tokok közül melyiket ajánljátok?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
embe
nagyúr
Hali!
Valaki azt mondta nekem, hogy a Tmobilnál árult LG OB. -ben nincs magyar nyelv. Létezik ez?
Más: milyen tokot érdemes hozzá venni? Olyan a "hátuljára rátehető" szilikonos (?) tokra gondolok. Ez a tok nem gyűjti a szöszt? Zsebbe rakás közben nem tapad a ruhához?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
ReverzY
tag
sms hangját hol lehet állítani?
olyan zenére amit én raktam a kártyára[ Szerkesztve ]
-
ReverzY
tag
lehet úgy ingyenesen netezni hogy usb-n keresztül a gép segítségével?
-
FerNandor
őstag
válasz Stukker1987 #3159 üzenetére
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Stukker1987
senior tag
-
FerNandor
őstag
ezt írták xda-n:
"I just called up the local LG Service Center. Needed a spare charger as I managed to break mine. (Don't ask how).
I inquired about the Gingerbread update as well.
They told me that I could bring the phone to the service center and they would update it. They have received the update.
I would be checking if this has any amount of truth in it, tomorrow.
Can anyone else confirm if the Authorized Service Centers receive the update before it shows up on the b2c tool ?
Can trust these guys too much."-------
ja egyébként visszaraktam a 2.2-t. Sok volt a bug, hamarosan megyek külföldre és inkább stabil rendszerrel.
Most, hogy nem használom az alkalmazáskezelöt, tiszta király minden[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Recon666
Közösségépítő
válasz RepeatSector #3155 üzenetére
-
Recon666
Közösségépítő
2.3.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ReverzY
tag
purcigeorge kösz...
még milyen frissítéseket ajánlotok a telóra rakni mert még semmit nem raktam rá mióta megvettem
-
shaggy
aktív tag
Megvan a blackem azt kell mondjam eddig nagyon jó.
Melyik a legújabb szoft. rá?
Most 2.2.2 van rajta. -
Mika1227
őstag
Ti használtok a telóhoz valamilyen tokot meg védőfóliát? Van rajta gyárilag csak gondoltam szerzek be mert az nem tart örökké!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
ReverzY
tag
Mi kell ahhoz hogy a zenéket vagy vidit stb.... rárakjam a telóra? úgy nézzétek mintha most vettetek volna egy vadonatújat! tehát kell-e vmien fájlkezelő program vagy beállítani vmit a telón? vagy e gépre programot rakni?? valaki leírná ezeket pls??
-
sandlerf
tag
válasz Mr. Nimbus #3140 üzenetére
Ok. Köszi a segitséget, megpróbálom az ujrainditós módszert
Apple Iphone 15 Pro Max
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz sandlerf #3139 üzenetére
Névjegyzék hosszan nyomod-> névjegyzék szerkesztése-> ott rányomsz az alap ikonképre -> felajánlja, hogy készítesz képet vagy hozzáadsz galériából egy képet!
szerk: vagy ha beraktárl ikonméretű képet, akkor nekem néhány újraindítás során megoldotta és híváskor látszódott a kép...
[ Szerkesztve ]
-
sandlerf
tag
válasz hackeeeee #3138 üzenetére
Mar megprobaltam, at is raktam az összes szamot a telo memoriájába, de nem hajlando a hivó fél fotóját mutatni. Ha belemegyek a kontakt szerkesztésébe ott van egy olyan rész hogy kép...de oda nem tudok kepet betenni...csak nevjegy ikon képest, de azt se jeleniti meg...
Apple Iphone 15 Pro Max
-
sandlerf
tag
Sziasztok!
A blackemen nem tudtok valamit hogy ha hiv valaki akkor mutasson rola fotot?Apple Iphone 15 Pro Max
-
Mika1227
őstag
Csináltam de most valamiért nem tud csatlakozni rá a telóról!
A Market meg ezt írja: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
válasz RepeatSector #3117 üzenetére
De ahhoz kell valami account vagy email cím regisztráció!? Bocsi de teljesen kezdő vagyok!
-
Mika1227
őstag
Hogy lehet a telóra játékot vagy más alkalmazást feltenni?
-
Mika1227
őstag
Mindenképpen kell program ahhoz, hogy töltsek fel a telóra bármit is?
Megvan a Black-em!!!! Nagyon szuper a kijelzője csodálatos!!! A többiről nem nagyon tudok nyilatkozni még tegnap óta vagyok a tulaja!
Meg hát nem ismerem az androidot egyáltalán, úgyhogy minden új!
-
-
Ronin-
senior tag
válasz alexander12 #3108 üzenetére
az ugyan úgy telenor...
amúgy turbo sim-et szerintem felejtsd el.. ezeknél a telóknál már nagyon rizikós.. lehet, hogy most működne, de ha frissítesz majd 2.3 -ra, akkor már lehet nem fog. (nekem anno SE x8 -nál ez volt) szóval én nem alapoznék rá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudtommal nem 100%-osan megbízható ezeknél a telóknál. Annó a GT540-hez akartam, de akkor azt a választ kaptam rá, hogy nem 100%-os, és eldobálja a hálózatot. Max azonnali mobilos topic-ban kérdezz rá, hátha ott tudja valaki.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
shaggy
aktív tag
működö turbo sim van a blackhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok