Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz anderledani #3099 üzenetére
Nekem is az a bajom mint Enzo_96-nál! A poén, hogy a GPS státusszal, meg hamar talál jelet, a "megyek"-kel meg egyáltalán nem!
-
anderledani
őstag
válasz Enzo_86 #3098 üzenetére
Javaslom, hogy töltsd le a GPS Státusz nevű progit. Én ezzel teszteltem gps-t és 10mp alatt talált jelet.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Enzo_86
tag
válasz purcigeorge #3087 üzenetére
Most felraktam egy régebbi verziót a gps progiból,és úgy néz ki,h ezzel mar jól működik. Holnap sztem letesztelem élesben is
-
nbukta77
addikt
válasz anderledani #3093 üzenetére
es mennyiben kulonbozhet a v10e es a G?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
anderledani
őstag
válasz hackeeeee #3090 üzenetére
Igen, az a legfrissebb független európai. Csak a magyar függőeknek v10g.
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz anderledani #3088 üzenetére
Legfrissebb az 10e? Hehe.. Pontos..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sandlerf
tag
Sziasztok!
Következő a kérdésem...hogyan lehet fényképet társítani a telefonszámokhoz?próbáltam h a képnél rámentem a használ mint ikon, ezután hozzárendeltem a telszámhoz(névhez) de ha hívnak akkor csak egy üres ikon jelenik meg a fénykép helyett...a számok a telefon memóriába van mentve....próbáltam a full caller id nevű progit, ott az a baj, h hozzárendelem a képet és hívnak akkor 2x kell felvennem meg leraknom...esetleg ötlet?
Apple Iphone 15 Pro Max
-
anderledani
őstag
Valaki ezt írta XDA-n:
I Have contacted LG live chat and they say that it will release at the next week maybe .
Én beszéltem az LG-vel az élő chaten és azt mondták hogy talán jövő héten megjelenik.
Szerk.: Szintén xda-n olvastam hogy ezt a linket éredemes időröl időre megnézni:
[link]
Mert itt kiírják hogy melyik a legfrissebb európai független szoftver. (Ne ijedjetek meg csak egy sima szövegben írja hogy pl: 1 LGP970 V10e_00 NEU Europe 06/Europe OMAP-IFX GSM 4.9.8.1[ Szerkesztve ]
-
Enzo_86
tag
válasz purcigeorge #3085 üzenetére
Nincs rootolva a telóm, gyári 2.2 V10g van rajta...
-
purcigeorge
aktív tag
válasz nbukta77 #3081 üzenetére
Persze hogy nem ez, de ez nekem működik, bár így az egész használhatatlan. Én most léptem egy merészet, és visszaraktam a #14-es CM-et. Itt nova v10 kernellel minden jól megy eddig. kopp-kopp!
Enzo_86: Talán rom függő is lehet, mert nekem még a lakásban is talál műholdakat. (Földszintes a ház)[ Szerkesztve ]
-
Enzo_86
tag
Nektek milyen a gps? Nekem rohadt nehezen talál jelet, és ha meg is találja, nagyon nehezen tudja megtartani, rohadt pontatlan. (3 betűs gps softal tesztelve) Nem kapcsoltam be direkt a vezeték nélküli helymeghatározást, hanem csak a beépített gps-t, de nem akarom elhinni,h ennyire béna. Barátnőm samsung galaxy minije tök gyorsan megtalálja a jelet, és meg is tartja.
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Én most szeretnék egy ilyen telefont vásárolni és az lenne a kérdésem hogy lehet nem itt kellene megkérdeznem de a turbo sim műkődik benne a turbo simes topicba nem válaszolnak ezért gondoltam megkérdem itt.
-
FerNandor
őstag
válasz ReverzY #3079 üzenetére
az elvileg azt jelenti, hogy a bekapcsolás óta hogy alakult a fogyasztás, mi ette az akksit, tehát ha galéria 95%, akkor az eltelt időben az akksi 95%-át a galéria vitte el. ha nem csinálsz semmit, akkor fogyasztók a készenléti állapotok lesznek.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
nbukta77
addikt
válasz purcigeorge #3078 üzenetére
szerintem nem ez ra a megoldas. vagy az hogy hordok egy dugot magammal.
-
ReverzY
tag
Most neztem meg es most a galeria csak 95% ot fogyaszt a bekapcsolas ota :p
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ReverzY
tag
Tehat mit szedjek le ami feltetlen kell? Es olyan problemam lenne hogy a telefon nagyon hamar lemerul pl most is mert telorol irok ed bocs de nem talaltam az ekezeteket valamit tudnatok javasolni a merulessel kapcs.? Azt irja mindig hogy a galeria fogyaszt a bekapcsolas ota 97 %-ot nah ez mi mert 1 kepsincs a telom
-
nbukta77
addikt
cm rc0 folyamatosan szar kimenő hivásnál. a hivás süket.
-
fefe91
csendes tag
am kicsit poén hogy 2 nap mulva lesz 1éves a 2.3 és az lg meg még sehol...
LG Optimus Black P970 2.3.4 v20n ; Gingerbread theme by FeFe
-
Synaptic
senior tag
válasz RepeatSector #3069 üzenetére
Mondjuk a sima 2.2 hoz egy nova 8 at
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
nbukta77
addikt
Akik tobb napja hasznalnak cm rc0 romot irhatnanak kimerito tapasztalatot.
-
nbukta77
addikt
Lithium technológia
A lítium-ion (Li-ion) és lítium-polymer (Li-Poly) akkumulátorok a megvásárlást követően szintén nem alkalmasak a telefonkészülék huzamosabb ideig történő üzemeltetésére, a gyári töltés veszteségeinek pótlására előzőleg minden esetben fel kell őket tölteni. Bár ezeket az akkumulátorokat gyárilag feltöltik, előfordulhat, hogy a készülékbe helyezve az nem kapcsol be. Ebben az esetben még akkor is tölteni kell az akkumulátort, ha a töltéskijelző nem jelez töltést. A töltési folyamat ebben az esetben is zavartalan, sőt néhány perc elteltével a töltéskijelző már jelzi a töltődést. A készülék 15-30 perc elteltével már bekapcsolható. Ezeket az akkumulátorokat nem kell formázni, egyszeri feltöltéssel elérik maximális kapacitásukat. A különböző akkumulátorok tulajdonságai kisebb-nagyobb mértékben eltérnek. Ki kell emelni, hogy főleg a technikai paraméterekben ragadhatóak meg ezek a különbségek. Sokáig élt az a tévhit a felhasználókban, hogy az akkumulátorok élettartama a túltöltés miatt csökken leginkább. A mobiltelefon akkumulátorokat a saját töltőjükkel gyakorlatilag nem lehet túltölteni. Erről egy elektronikus védelem gondoskodik, amely a maximális töltésszint elérése után csepptöltésre állítja a készüléket, vagyis kikapcsolt készülék esetében minimális a további töltődés; bekapcsolt készülék esetében pedig az elveszett energiamennyiséget pótolja csak a töltő.
Tippek, trükkök, tévhitek: A Task Killer
2010.12.20. 12:03 // Írta: DeinoVelős téma, nem is tudom pontosan, hol kezdjem. Van ki tudja, van aki nem, van aki ért valamennyit a témához, de a lényeget meg pont nem. Szóval a kérdés változatlan:
Kell-e nekünk Task killer?A tévhit tömören
A legtöbb ember aki csak épp ismerkedik a friss androidos telefonnal, vagy netán Windowsos mobilról szabadult épp bele egy friss HTC telefonba, a market indítása után első amit telepít, a task killer. Mert ez olvasta neten, ez hallotta haverjától, aki nagy techguru. A telepítés önmagában még nem lenne baj, de nagyon sokan rosszul használják őket.
A task killerek az alábbi nagyon egyszerű feladatot végzik el: indításnál megnézik, milyen alkalmazások futnak a memóriában, és aztán általában vagy automatikusan, vagy egy gombnyomással szépen falhoz állítják őket, és egy fejlövéssel bumm, megpróbálják bezárni őket. Ez elméletben némi felszabadult memóriával járna, meg persze kímélné az akkumulátort. Akkor hol itt a baj?
A színfalak mögöttA Google az Androidot egy multitasking operációs rendszernek tervezte a kezdetektől fogva, vagyis arra, hogy ne okozzon neki gondot több alkalmazás kezelése. Ami logikus is, elnézve, hogy mire is használjuk az okostelefonokat a mindennapok során: sms küldés, ránézek twitterre, zenét hallgatok, jön egy e-mail...
Ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor az android egy módosított Linux kernel. Ebből fakadóan egyes dolgokat nem úgy kezel, mind mondjuk ahogy windows alatt megszokhatta az ember. Gondolom feltűnt, hogy a legtöbb alkalmazásnál nincs kilépés gomb. Ez nem véletlen, és nem is design hiba. Így kell lennie.
Egy alkalmazás három féle státuszt ismer: Nem fut (ki van kapcsolva), Fut (aktív) és van egy harmadik, a Passzív státusz. A passzív státusz azt jelenti, hogy ott van ugyan a memóriában, de nem csinál abszolút semmit. És mivel nem csinál semmit, nem fogja jobban meríteni a telefont azzal, hogy ott van a memóriában.
Ha meghúzod a ravasztVagyis mi történik akkor, ha elsütöd a kedvenc task killeredben a Kill ALL! feliratú gombot? Szépen fogja magát, és kilő MINDENT. Ezzel további magyarázat nélkül annyi a baj, hogy olyan dolgokat is ki fog lőni, amiket nem kéne: rendszer folyamatokat, többek között. És az oprendszer ezt egyből újra fogja indítani. Végeredményben nemhogy nem lett jobb a helyzet a task killer bevetése után, hanem még kárt is csinált: az alkalmazások újraindítása ugyanis még jobban leterheli a telefont.
Android 1.5 meg 1.6 rendszereknél még nem volt tökéletes a memóriakezelés, ezért még érzékelhető gyorsulás történt, ha az ember elsütött egy task killert. Az android viszont sokat fejlődött azóta: 2.1, pláne 2.2 alatt már ilyen szempontból teljesen feleslegesek, mivel a Google nagyon sokat fejlesztett a memóriakezelésen. Ha a rendszernek memóriára lesz szüksége, majd ő kilövi magának a felesleges dolgokat, ebbe kár beleavatkozni. Ez már csak azért is jobb megoldás, mivel az android nyilván nem fog kilőni olyan folyamatokat, amire még szüksége van, tehát csak azt lövi ki, amire már nincs szükség: nem fog újraindulni semmi feleslegesen.
Akkor mire jó?Android 2.1 és 2.2 alatt nem sokmindenre. Ha mindenképp be akarsz zárni valamit - mert valami rosszul működik, vagy mert nagyon meríti az akksit - akkor használd az alkalmazások / manage applications részt, és küldd el aludni ott a programot a "Force Close" gombbal. Ha a program nem létfontosságú a rendszer működéséhez, akkor egy ilyen Force Close után nem fog újraindulni.
A modern Li-ion és Li-poly akkumulátorok lemerítése és kisütése pedig már szükségtelen, sőt a mélykisütés nem is lehetséges az akkumulátorba épített védelmi elektronika miatt. Az újabb Alcatel készülékekben alapállapotban a 000000* kombinációval juthatunk a szervíz menübe, ahol van lehetőségünk megtekinteni a telep töltöttségi állapotát is. Ez a töltöttségi állapot maximálisan 92%-os lehet, pontosan a fent említett elektronikus túltöltési védelem miatt, és körülbelül 6-7%-os töltöttségnél kapcsolnak ki ezek a készülékek. A Lithium-Ion és a Lithium-Polymer között az a különbség, hogy a polymer típusú telep általában könnyebb, illetve kisebb területen lehet belőle nagyobb kapacitást kicsiholni. Cserébe viszont a Li-Ion akkumulátorok több töltést bírnak ki a kapacitás csökkenése nélkül. Általánosságban elmondható, hogy a Li-Pol erőforrások 500-szor, míg a Li-Ion telepek 1000-szer tölthetőek újra, és csak ezután kezdenek fáradni. A Li-Pol olyan technológia, melynél az akkumulátor polimerizált elektrolit zselét tartalmaz, így alakja és mérete nagy mértékben változtatható.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz ReverzY #3059 üzenetére
Szia!
Mivel nincsenek jósok köztünk nem tudjuk mikor jön Voda 2.3.
December vége vagy Január a független 2.3 a Voda majd ezután.A töltéstől semmi baja nem lessz. Litium akksik nem érzékenyek erre, érdemes az első pár töltést hoszabbra venni majd teljesen lemeríteni(10-15%-ig), de nem létfontosságú.
Mivel az android multitask rendszer nem szükséges bezárogatnod, az alkalmazásokat.
A G-gomot nem túl sokan hsználják, én próbáltam 1-2 funkciót de nem jött be.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Recon666
Közösségépítő
Javítások miatt vártuk, de még várni kell rá, különösebb probléma nincs a 2.2 sem.
ReverzY:
1. Ha kicsit visazolvasol láthatod, hogy még a független telókra se tudjuk pontosan mikor jön.
2. Én úgy tudom, ezeket az aksikat nem is lehet "kisütni" mivel van egy biztonsági dolog bennük, ami megakadályozza a tültöltést, szóval, nem lehet kisütni őket, de nem is kell, felrakod, ha feltöltött meg leveszed.
3. Csak rootolt telefonnál tudod törölni.
4: Advanced Task Killer
5. Az hülyeség, hogy amiatt elromlik a wifi hálózat mert valaki használja, azért van megosztva, hogy használják.
[ Szerkesztve ]
-
ReverzY
tag
valaki kérem válaszoljon nekem is mert fontos lenne!
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Most tervezek új telefont venni, és az LG OB látszik befutónak. Még soha nem volt Androidos telefonom, ezért szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy a mi a lényegi különbség a 2.2-es és a 2.3.(3,4,5) Android verziók között? Látom itt egyesek úgy várják a 2.3.x frissítést az OB-re, mint a messiást.
Miben jobb a 2.3.x, vagy miben gyengébb a 2.2? Mi a hátránya, előnye az egyiknek vagy a másiknak?
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Xanyi
tag
Ez a zörgés nálam is megvan, de szerintem kár vele törődni. Úgysem pöckölgeti az ember a telefonját, vibráláskor meg nem hallani.
A kamera bezárásakor is van hang, gondolom ahogy kikapcsol a kamera. -
n0fer
csendes tag
Cm #17 nova v10 kernellel eddig egeszen bevalt, jobb a hangkezeles igy mint #20-on, de ez sem hibatlan. Rc0-val mik a tapasztalatok? Ezt is lehet wipe nelkul flashelni igaz?
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem van felétek!
Kérem aki tud az segítsen!Nos az lenne a problémám, hogy egyszer videózni akartam és le fagyott az egész ki kellett vennem az aksit mert se kép se hang! Be indítottam és be nyomtam a felvétel gombot és 3 másodperc múlva vett fel videót és volt mikor akadt is és akadás közben zizegett. El vittem T-mobilba 3 hetet vártam hogy kész legyen és mit ne mondjak be indítottam a videót és most egy helyben megállítom és minimálisan oda vissza zoomol nagyon feltűnő előtte ilyet nem csinált csak mióta be vittem T-be! És ha lerakom a telefont valami zörög a fényképezőnél! Ez előtte is volt mielőtt be vitte, ha minimálisan épp hogy pöckölgetem a hátulját így zörög benne valami! Ha ki lépek fényképezőből szintén zizeg valami! Mit csináljak? Frissítve volt. Teljesen ki vagyok mert már másodszorra viszem vissza! Egyszer egyből ki cserélték utána megint vissza vittem! A kamera miatt! Úgy hogy valaki esetleg valamit tapasztalt ezen a készüléken? Esetleg nem zörög nektek a kamera?Előre is Köszönöm szépen a válaszotokat!
[ Szerkesztve ]
Tóth Brigitta
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tényleg ezt már meg akartam kérdezni korábban, mire jó rajta a G gomb?
Véleményem szubjektív...
-
Synaptic
senior tag
Mi a bánatot cseszek el ? Bármilyen romot felrakok csukott szemmel , de ahányszor kernelt próbálok másikat felrakni állandóan boot loopos telefon a vége .
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
ReverzY
tag
Üdv! Lenne egy pár kérdésem:
1. Mikor jelenik meg a 2.3-as droid ha vodafone-os vagyok??
2. Baj-e ha ugye első bekapcsolás előtt 12-13 órát kell tölteni (legalább is a vodánál ezt mondta a csaj) és én csak olyan 9-et töltöttem és bekapcsoltam és rá 5 órára raktam fel tölteni vagy 6 órára nem tudom hogy az akksi így rossz lesz-e
3. Lehet-e törölni az ilyen for LG programokat mint a my space-es vagy facebook-os mert ezekre nincs szükségem vagy a gyári alkalmazásokat egyáltalán nem lehet?
4. Ha bemegyek a futó alkalmazásokba akkor vagy 20+-at találok sok hülye névvel gondolom ezek többségét ne zárjam be ugye? mert ezek a rendszerhez kellenek nem? és lehet-e feladatkezelőt rakni a telóra? mert a futó alkalmazásokat nem nagyon tudtam megnézni
5. Vki tudna egy honlapot ahol a G-gomb összes lehetséges használata le van írva mert valahol láttam h rengeteg helyen lehet használni ezt a G gombot de ahogy a telón néztem ez olyan 18 kb.
mondta haverom hogy vmelyik wi-fi hálózatot használta a háza előtt erről ugye nem tudott a gazdája hogy lopják a netet és mondta hogy egyik nap elromlott tőle a wi-fi je ez sztem ez nagyon nagy hülyeség de inkább megkérdezem h ilyen van-e tényleg
nos ennyi lenne remélem vk szakít rám pár percet mert fontos lenne köszönöm előre is!
-
foxymaxy
senior tag
megjelent a firmware listán
igaz csak kóreába
96 KTF/KTF(KOREA) V20L LGKU5900 414e pluribus unum
-
nbukta77
addikt
Na ki hogy van meg elegedve az rc0-val?
-
FerNandor
őstag
Próbáltam megint az ad-hoc hálózatot... most már CM-mel ugye látja a telefon, akar csatlakozni, de az ip-cím lekérése után nem megy tovább. Mi lehet a baj, beállította ezt már valaki? diginet & windows 7
----------------------------------------------------------------------
Egyébként próbálgattam ma ezt a 3betüs navit (ezzel a #20-as nightlyval meg új kernellel) és most jobban reagál a sebességváltozásokra meg minden, de miután bezártam, eltelt egy kis idö, újra akartam indítani és nem indult, nem talált valami file-t a memóriakártyán, mondom mivan , nézem filekezeköben és nem látszott semmi a kártyán, újraindiítás nem, csak egy "gyári adatok visszaállítása oldotta meg".
Ja, meg egy olyat is csinált, hogy akartam használni, bekapcsológombbal feloldani a képernyöt és nem reagált, ha hosszan nyomtam akkor sem. Akku ki-be, bekapcs, így jó volt már..."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz eddie17 #3033 üzenetére
Személy szerint engem azért "zavar" ez az egész, mert tesóm telójának kéne már egy HR, mert a gmail szinkronizáció után kicsit érdekesen vannak a névjegyek, de direkt nem csináltam még meg, mert arról volt szó, hogy jön a 2.3, és akkor a kellemest összekötöm a hasznossal.. De így, lehet várni..
Nincs vele amúgy gond, megy szépen, ez az egy "gond" van vele.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tzsolesz #3029 üzenetére
Mert ez LG... Én ezen már csak nevetni tudok..
Mondtam, amikor jött a hír, h lesz Ginger, már akkor mondtam, hogy ez lesz.. Lehurrogtak, hogy jaj biztos nem meg ez az amaz.. A 2X és a 3D után reménykedtem, hogy tényleg nem lesz igazam, de tessék.. Mégis megtörtént, és szinte biztos, hogy ugyan ez lesz az ICS-csel is...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz RepeatSector #3025 üzenetére
Atya ég. Én T-Mobilos vagyok.
Most először mondok ilyet, de ez szégyen-gyalázat.Miért van az, hogy a többi telóra már ősidők óta elérhető. valamit elcseszhettek az LG-nél, csak kár hogy nem vallják be a kudarcukat.
-
stilo18
addikt
válasz RepeatSector #3016 üzenetére
Röhejes...de ez már tényleg!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #3025 üzenetére
Elvileg már maga a 2.3-at januárra mondták itt korábban.
Véleményem szubjektív...
-
TayRol
nagyúr
hat ez van...
-
saphancs
aktív tag
2.2-re melyik nova kernel mehet fel? (Megint volt egy elmulasztott hívásom, egyenlőre hagyom a cm-t! Bár még mindig van olyan érzésem, hogy vmit elb@....tam a felrakáskor, de nekem eddig az össze cm fagyott!!)
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
RepeatSector
senior tag
válasz kriszpontaz #3020 üzenetére
kártyafüggetlenre a T azt mondta, hogy nem tudnak még frissebb software-ről, de ismerős azt mondta(t szervizes), hogy február közepére már elérhető lesz
[ Szerkesztve ]
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
kriszpontaz
veterán
Ez a kártyafüggetlen készülékekre vonatkozik vagy a T-sre is?
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy P970-em, amit kártyafüggetlenül vettem és egyszerűen nem tudom frissíteni. Ha a telón nyomok egy "check for updates"-t, akkor azt írja, hogy "Connection failed caused by authentication error." Az LG-s szoftver se talál frissítést, pedig V10C van rajta.
Van valami ötlet?Köszi előre is.
Szerk: Egy olyan kérdésem lenne még, hogy utángyártott töltő esetleg ronthatja az akksit/ a telót?
[ Szerkesztve ]
-
RepeatSector
senior tag
"Hivatalos információ alapján az LGP970 készülékhez az android 2.3 Gingerbread frissítés december második felére várható. A megjelenés időpontja változhat. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich szotver frissítéssel kapcsolatban azonban még nem kaptunk hivatalos információt. Szíves megértését köszönjük."
Mostkaptam az LG ügyfélszolgálattól
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
RuLeZz007
tag
és ha felrakom az eredeti v10a-t SFT-al akkor visszaáll a kernel is meg a ROM is?
Üdv.: Patrik
-
RuLeZz007
tag
válasz purcigeorge #3011 üzenetére
mikor indul a teló nyomkodjam a hangerő le-t? vagy hogy tudok bejutni a recovery-be? és honnan tudok kernelt tölteni a nova rom-hoz? köszi
-
RuLeZz007
tag
válasz purcigeorge #3008 üzenetére
Akkor SmartFlashTool-al tegyem vissza a gyári v10a-t?
-
alikah88
tag
Nem tudom, hogy volt-e már, de:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Hivatalos információ alapján az LGP970 mobiltelefon 2.3 Android szoftver frissítés december második felére várható. A megjelenés időpontja változhat."
Tehát elvileg ez a helyzet... bezzeg ezt nem hirdetgetik facebookon... December második fele meg már szinte karácsony, akkor nem hinném hogy kiadnák, szóval esélyes a január...
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FerNandor
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest