Új hozzászólás Aktív témák

• badxgirl

aktív tag

válasz atillaahun #19445 üzenetére

Komolyan? :Y Az nem semmi, akkor nem szóltam....
    Nagyon gondolkodom egyébként, hogy feldobom és belakom használatra, csak a kamera rémiszt el, mert igazából semmi hasznosra nem használom, de szeretek vele fényképezgetni és aztán képet szerkesztgetni, csak úgy saját magam szórakoztatására....

Mindenesetre szerintem hamarabb lesz teljesen működőképes a cm10 jb, mint az lg ics-je....persze működőképes alatt a jb esetén sem azt értem hogy teljesen hibátlan, csak hogy annyi kis bug marad benne, mint a gyári rendszerekben...mert azokban is akad ugyebár, tökéletes rendszer nincs...így aztán talán nekem is kifizetődőbb lenne könnyes búcsút venni a gyári rendszertől, és erősen a cm10 irányába orientálódni...

És még valami. A Nightly kifejezés pontosan mit takar? cm10-ben van egy Experimental is, és ez? Illetve mi a különbség a nightly és az experimental között...mert ezeknek a kifejezéseknek a jelentésével sajnos nem vagyok tisztában...cm7-eknél olyat is láttam azt hiszem hogy Stable, ez gondolom magyarra fordítva "stabil" akarna lenni? de nem igen vágom hogy melyik mit takar, felokosíthatnátok...

Új hozzászólás Aktív témák