- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
válasz
atillaahun #19445 üzenetére
Komolyan?
Az nem semmi, akkor nem szóltam....
Nagyon gondolkodom egyébként, hogy feldobom és belakom használatra, csak a kamera rémiszt el, mert igazából semmi hasznosra nem használom, de szeretek vele fényképezgetni és aztán képet szerkesztgetni, csak úgy saját magam szórakoztatására....Mindenesetre szerintem hamarabb lesz teljesen működőképes a cm10 jb, mint az lg ics-je....persze működőképes alatt a jb esetén sem azt értem hogy teljesen hibátlan, csak hogy annyi kis bug marad benne, mint a gyári rendszerekben...mert azokban is akad ugyebár, tökéletes rendszer nincs...így aztán talán nekem is kifizetődőbb lenne könnyes búcsút venni a gyári rendszertől, és erősen a cm10 irányába orientálódni...
És még valami. A Nightly kifejezés pontosan mit takar? cm10-ben van egy Experimental is, és ez? Illetve mi a különbség a nightly és az experimental között...mert ezeknek a kifejezéseknek a jelentésével sajnos nem vagyok tisztában...cm7-eknél olyat is láttam azt hiszem hogy Stable, ez gondolom magyarra fordítva "stabil" akarna lenni? de nem igen vágom hogy melyik mit takar, felokosíthatnátok...
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest