Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésemGondoltam csinálok magamnak egy saját témát. Régen is csináltam már sokszor ilyet, de eddig még nem volt gond... Van most ez az LG 3.0 UI. XDA-ról le is szedtem az "alapot". Lecseréltem a saját SystemUI és framework-res apk-mban azokat a png-ket amik kellenek (statusbar, wifi stb ikonok), signoltam is, mégis install után nincs statusbarom és jönnek fel folyamatosan a hibaüzenetek, hogy xyz Force close. Utána resizik a telefon, utána megint a Force close-ok... Azóta már restoreoltam a backupom, mi lehetett a probléma? Régen ugyanígy csináltam mindent, mégse volt semmi probléma. Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest