Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
PrinceHerceg #1306 üzenetére
Szia!
A mai nap vettem én is egy ilyen monitort, most próbálgatom éppen beállítani, egyelőre ezt tűnik nyerőnek: Mode: sRGB Brightness: 25. Próbáltam ezen teszt ajánlott user beállításait, de nekem a gyári sRGB levett fényerővel szebbnek tűnik.
Kalibrálás valóban nem azt jelenti, hogy menüben beállítod, hanem profi műszerrel állítják be rajta a színeket, ehhez kell az ICC profil.
Nálam szerencsére nincs ilyen durva háttérbevilágítás, nagyon jó a homogenitása, csak az alsó sarkokban látható egy kis narancsos elszíneződés, de ez az IPS panel velejárója (IPS-glow a jelenség neve). Képet sajnos nem tudok publikálni, mert a telefonom kamerája enyhén kifejezve szar, másik pedig sajnos most nincs kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest