Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
skrisz84
csendes tag
Helló! Szeretném a segítségeteket kérni !
Vettem eg Lg 24ea53vq-p ips monitort és azt vettem észre hogy a bal alsó felén a monitornak jobban bevilágít a led illetve , hogy a képernyő felső és alsó harmadában vízszintesen néha és némelyik játéknál ,de netezésnél is egy-egy keskeny csíkban bevibrál a kép, ez mitől lehet? -
Dr.Ádám
tag
Üdv!
23MP65HQ-P -ról van valami véleményetek?
~23" kategóriában érdemes másikat választani?
Mindenképpen matt szeretnék. -
varydomonkos
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy LG 22EA53VQ-P típusú IPS paneles monitort.
A bajom az, hogy sötét, vagy fekete kijelzőnél (amikor a háttérvilágítás be van kapcsolva, csak a megjelenített kép egyöntetűen sötét) a teljes kijelzőn enyhén sötétebb illetve világosabb sávokat látni. A sávok nem mozognak, magasságuk konzisztens (sávon belül nem változik, de az egymást követő sávok magassága nem azonos. Nem pixelhibáról van szó, mert a kép tökéletesen megjelenik, csak mintha a fényerősség más lenne sávonként.
Ez csak akkor látszik, ha a szobában is sötét van és az ember kifejezetten erre figyel.
Próbáltam D-sub-bal, DVI-vel, illetve különböző felbontásokon, sőt, különböző oprendszerek alatt is, az eredmény ugyanaz. -
hokuszla
senior tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Nem. Ez lenne a környezetnek megfelelő automatikus fényerő szabályozás.
Először utáltam, aztán megszoktam.
Pár hónapja vettem 27vq-p-t, ezen nincs ilyen fényerő szabályozás.
Nagyon hiányzik nekem, úgyhogy ne bosszankodj miatta. -
birozoli7800
senior tag
Üdv!
A mai napon vásároltam egy LG 24EA53VQ-P típusú IPS monitort. Megdöbbentő, hogy ennyi pénzért már vagy ilyen monitor a piacon. Egyenlőre meg vagyok vele elégedve. Azonban észrevettem azt, mintha a kijelző folyamatosan magának állítaná a fényerősséget. Ez lenne a super energy saving? Ha igen ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
bajzal
őstag
Ja és valaki tapasztalt már ilyet LG 22EA63V-P monitoron?
Hogy jön le az alsó káva? Ott ahol van az ezüstös rész, ott levált, ahol meg benyomom ott látszik jobban.Ezt ugye garanciában megcsinálják? Nem fogják azt mondani, hogy én csináltam? Egyébként rendes papíros LG garanciám van, amin az LG-nek a telefonszáma van. Ilyenkor hogy megy? Felhívom aztán kijönnek?
-
bajzal
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem is ilyen LG 22EA63V-P monitoron. Amikor teljes fekete képernyő van akkor kikapcsol a monitor, vagy nem tudom mit csinál.
-
Grózi
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Melyik tesztet használod?
Kipróbálom én is. -
Kuruc2
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem is olyan.
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok.
Vásároltam egy LG 24EA53VQP típusú monitort, a problémám az lenne, hogy amikor lefuttatom a pixelhiba tesztet és a fekete képernyőt állítom be, vagy akármilyen teljes képernyős fekete dolgot kell megelníteni pl filmnézés közben, akkor úgy veszem észre, mintha teljesen kikapcsolna a képernyő, kialszik a háttérvilágítás, de ez csak a fekete színnél, mitől lehet ez? Ez az led monitorok sajátossága? Vagy az ips panelhez van köze? Mindenesetre remélem nem hibás darab.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
A 27 colos ips-em legjobb tudomásom szerint 20 és 30 watt között fogyaszt. Mit fogjak meg ezen még?

-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
a super energy saving funkciónak mi értelme?? érdemes bekapcsolni??
-
viktor82
őstag
Üdv
valakinek tapasztalatai az alábbi moncsikról?LG 27" 27EA53VQ
24" LG IPS2453VQ
27" LG IPS2763VMelyiket érdemes venni?
-
törölt tag
Lg 21,5" 22MP55HQ-P led ips, dvi hdmi monitor. Szerintetej ez éri a 40e-ft? Már pár fórumon olvastam az lg monitorokkal kapcsolatban, hogy eléggé gyenge az álványuk . Gondolom ennek se a legstabilabb.
-
Kuruc2
senior tag
Nálam nincs káva fent és oldalaknál, kb ennyi sztem.
Hdmi van rajta, bőven elég.
Amikor vettem, még csak ez volt 27-esbe ips lg. Dell meg túlárazott volt akkor is már.

-
Grózi
veterán
Már paranoiás vagyok a jelek szerint...

Nem tudom,hogy melyik az újabb típus.De szerintem 69k(-áfa nekem)-ért eléggé megéri,kinézetre(főleg a talp)viszont a tiéd jobban tetszik.Annyi különbséget fedeztem még fel,hogy a tieden nincs DVI és audio be és kimenet legalább is a gyártói honlap szerint.
-
Grózi
veterán
Pár napja boldog tulaja vagyok egy LG 27EA33V-B 27"-os monitornak.A színei gyönyörűek,a gyári szoftver automatán kalibrálja a videokártyához,stabilitása és anyagminősége kiváló.Nyugodtan ajánlom filmnézéshez és akár fps játékhoz is-nincs észrevehető késés és árnyékkép se.
Ár-érték arányban kiváló!! -
törölt tag
Sziasztok.
LG 23" D2343P-BN LED Cinema3D IPS DVI HDMI monitor Ezt a monitort néztem ki magamnak, Valakinek valami tapasztalata, véleménye? -
Mikisys
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ne teszteld, nézd.
Ha van valahol pixelhiba, azt észreveszed akár film, akár video, vagy feliratok nézése közben is.
Ha meg nincs hiba, kár a tesztet erőltetni.
A képernyő legyen mindig tiszta, nehogy véletlenül, - mint egy kollégám - pixelhibának láss egy kis koszt, porszemet.Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
nextgen001
üzenetére
A fotovilag.hu weboldalon balra van egy kalibrációs ábra. Az alapján próbáld meg beállítani a monitorod képét.
A háttér-világítás a szobában, vagy ahol ezt csinálod, lehetőleg ne zavarjon bele, de a billenytűzetet látnod kell rendesen. A színek(RGB) lehetőleg azonos számúra legyenek állítva, de ettől az adott monitornál el lehet térni, ha a fehér nem fehér, vagy a színhőmérsékletet változtatod. Javaslatom erre 5600Kelvin, ez kb. napfény-fehér.Sok sikert!
Üdv!
-
mrmft
senior tag
Udv!
Olyan TV tuneres monitort keresek ami lejatsza a nagyobb (pl.: x264, 1280x544, 6.3 Mbps, 23,976fps) mkv-kat is.
Akciosan tudnek rendelni egy beragadt M2250D-PZ-t, csak nem tudom boldogul-e evvel a formatummal.
Ha nem, akkor mit ajanlanatok 24"ban?
Koszonom. -
Zola007
veterán
Sziasztok
Adott egy LG w2453TQ
Ha altatom a gépet, akkor a monitor nem mindigjön vissza készenléti állapotból, kb 3-ból 1x.
Kikapcsológomb nincs is rajta, szóval ennyire nem vagyok lúzer
Próbáltam laptopom is, ott is van hogy beragadt akár első, akár másodlagos képernyőnek volt jelölve.
Mi lehet a gond? valaki találkozott már ilyesmivel?
Esetleg a HDMI-DVI kábel?Mindkét gépemben ATI Radeon van, lehet hogy ezek csinálják, de most nem tudok mást alárakni.
Állítgatni próbáltam már mindent a Winben és a vezérlőben.Még annyit, hogy ha csak a monitor meg készenlétibe energiatakarékosság miatt (a gép pedig nem), akkor egérre, billentyűzetre szépen mindig visszajön.
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok. Vásároltam egy LG 24EA53VQP típusú monitort, a problémám az lenne, hogy amikor lefuttatom a pixelhiba tesztet és a fekete képernyőt állítom be, akkor úgy veszem észre, mintha teljesen kikapcsolna a képernyő, kialszik a háttérvilágítás, de ez csak a fekete színnél, mitől lehet ez?
-
Saci18
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
Köszönöm !
és a nagyon jól sikerült Aoc i2369Vm ennél is jobb ?
-
nextgen001
csendes tag
Üdv!
Van egy LG E2240T monitorom.
Áttúrtam a nettet jó párszor ,de nem találok sehol monitorhoz tesztelt beállításokat.
Valaki tudna segíteni beállítani az ideális vagy a legjobb képi megjelenítés?Beállításaim:
R 90
G 79
B 80
6500K
Gamma 1
Fényerő 26
Kontraszt 28
Sharpness/Élesség 5Monitor beállítás.(szin, k, fényerő, stb...) fórum 3 éve nem megy írtam oda is
-
Saci18
csendes tag
Ti melyiket vennétek meg ?
LG 22EA63V-PLG 22EA53VQ-P
LG 24EA53VQLG 22MN43D-PZ
LG 23MA53D-PZ -
csanad09
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG Flatron W1942S típusú monitorom, kb. 5 éves lehet. Pár hónapja bekapcsolás után zúg egy kicsit (nem tudom pontosabban leírni), majd egy pár perc használat után egyre halkabb lesz és utána nem is hallom a hangját. Ez valamilyen kezdődő hiba vagy semmiség? Azért kérdezem, mert rokonnak továbbadnám, viszont ha a monitor pár éven belül megadja magát akkor inkább keresnék neki egy használt, de jó állapotú monitort.
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
ügyetlenke
csendes tag
Jó estét! Szeretnék kérdezni! Van egy LG L1710 b monitorom és egy beltéri egységem.
Hogyan kell elmenteni a voltozásokat a monitoron? PL.: Beltérin átállítottam a videó felbontást 1080p@60hz
(ez jó?) és a monitoron ,hogyan kell elmenteni ezt??
Köszönöm. -
jamesmilner
csendes tag
Csőváz!
Nekem az a bajom a monitorral, hogy a jobb fölső sarokban néha kijön egy olyan ikon, hogy dsub.
Nem tudom miért van, de örülnék ha nem lenne ezzel gond.
Azt tudom, hogy a vgaval kapcsolatos.Monitor beállításait már néztem, ott nem találtam semmit, amivel kitudtam volna kapcsolni.Esetleg valaki tudna segíteni?
Megköszönném. -
kory24
őstag
Ja már látom a betekintési szög: 90/65
Akkor filmet nézni csak ülve gép elött fogok tudni rajta? :s
ha gyakran döntögetem odavissza attól idővel kilazul?
-
Alister71
nagyúr
A monitor jobb felső sarkában felvillanó DVI feliratot, hogy lehet eltüntetni? Ha kilèp aztalra akkor is fevillan vagy 3 mp-re. Idegesítő.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Vettem egy LG 22EN33S-B 21,5" LED Monitort.
A felbontás 1920x1080-ban csak 60Hz, ennyi a max?
Valamint a kép ágyon fekve nézve oylan fakó, homályos.
Felülve jó, de ahogy távolodok fakul, szellemképesedik....Ez normális?
ha fekve akarok rajta filmet nézni áygból akkor döntögessem mig olyan szögbe nem lesz hogy látok belőle valamit?
-
AlesszaMusic
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy HDMI DVI-D kábelt. Összedugtam a géppel, működik is rendesen, csak az elején nem töltötte ki a kép a teljes monitort az 1920x1080-as felbontáson, de erre már megtaláltam a megoldást. Viszont már tegnap este is észrevettem, és most is látom, hogy a fekete betűk, néhol kékek. Tehát akármilyen szövegben, hozzászólásban, facebookon, vagy más weboldalon, sőt simán egy szövegszerkesztőbe írva is látszik, hogy néhány szó, vagy betű itt-ott kék színű. Ez mitől lehet? A D-SUB kábellel nem volt semmi ilyen problémám. Köszönöm előre is!
Monitor: LG 22EA53
Videó kártya: ATI RADEON HD 4250 -
Sziasztok.
Úgy tűnik a monitorom nem tudja a full HD-t (FELBONTÁS: 1366x768) így nincs is rajta DVI bemenet, csak HDMI és RGB.
Milyen módot ajánléotok a géphez való kötésre? -
Bubuverke
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy IPS277l-(BN) típusú monitorom, és az a probléma, h nem működik rajta az MHL. Próbáltam SII-vel, SIII-al összekötni (HDMI2/MHL portba), de se kép se hang nem ment rajta, csak tölteni tudta a telefont.
Vmilyen program kell hozzá, v kihagytam vmit?
Előre is köszönöm válaszotokat
-
regvoltrossz
aktív tag
Lg DM2352D-PZ tévé monitorom van. Eddig a MindigTv adásait és az analóg kábeltv-t néztem és jan1 után is ezt teszem majd. Most viszont jan1-ig a T-home kinyitotta digitális csatornákat és megnéztem mi jön DVb-c-n. Nos az a baj, hogy a közszolgálatik nem, az összes többi igen. A közszolgálatik frekije 170000 a symbolrate 5156 a quamm pedig 64 lenne. Sem autó sem kézi keresésnél nem talál semmit itt. A frekiket onnan tudom, hogy régen volt digitális előfizetésem, amihez annó meg is vásároltam drága pénzért az stb-t, de két éve inkább visszamondtam az egészet, mert itt Szegeden akkoriban a teljes kinyírására készültek ennek a rendszernek és háromszor annyiért adták mint az analógot kevesebb csatornáért. Nos a lényeg az, hogy a régi boxot beüzemelve bejönnek a közszolgálatik is és onnan lestem le a frekiket is. Az LG-m azonban azt mondja ezekre az értékekre, hogy nincs jel.Miért?
-
kippedli
tag
Lenne egy LG flatron W2453TQ monitorom ami most múlt 2éves. A gépemmel
Dvi kábellel van összekötve. Néhány napja a monitor nem mindig kapcsol be a géppel csak villog a led. Nem értem az okát mert eddig hibátlan volt. Kicseréltem a kábeleket de semmi. -
-
Rob66
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég került hozzám egy LG W2234S 22".
Nem igazán sikerül a megfelelő beállításokat megtalálnom.
Eddig csak a kontraszt és a fényerő beállításaival próbálkoztam.Brightness - 100 / 41
Contrast - 100 / 50
Gamma - 0 / 0
Preset - 6500K / 6500K
R - 100 / 50
G - 100 / 50
B - 100 / 50
Horizontal - 100 / 50
Vertical - 100 / 50
Clock - 100 / 50
Phase - 100 / 27
Sharpness - 10 / 5Kérném szépen, hogy ha van valakinek építő jellegű tanácsa / beállítása az ossza meg.
Esetleg egy tutorial / guide ami alapján ellenőrizni vagy beállítani tudom implicit a monitor beállításait. -
dragonfx
veterán
27".es lg.ből melyiket érdemes megvenni?
annyira ok buzi számozás van 1-1 betű tér el.
a lényeg dvi, pixelgarancia,fhd,ips -
kp59
aktív tag
válasz
alratar
üzenetére
A HDMI és a DVI is digitális jelátvitelt valósít meg így egyik sem rosszabb a másiknál. Annyi a különbség a kettő között hogy a HDMI a videójel mellett egy kábelen átviszi a többcsatornás hangot is jó minőségben.
Ha ez a funkció így egy kábelen átvíve kell neked akkor HDMI a jó választás. Viszont ha a hangkártyádról (vagy alaplapi hangkimenetről) viszed át a hangot akkor maradhat nyugodtan a DVI csatlakoztatás. -
Üdv mindenki.
Kaptam egy LG monitor/Tv-t, és azon filozom, hogy HDMI vagy DVI kábellel kössem-e a géphez!
Szerintetek?
(Van egy 2.1-es hangszettem, így szeretném, ha hang továbbra is ott jönne) -
kp59
aktív tag
Sziasztok!
Felkeltette az érdeklődésemet az LG 27MD53D ([link]) monitor/TV.
Monitorként használnám és időnként 3D filmnézésre így ezek a funkciói azok amelyek leginkább érdekelnének (TV nézésre nem használnám mivel nem érdekelnek a TV műsorok).
Esetleg közületek valakinek van tapasztalata erről a készülékről és ha igen mi a véleménye róla.
Esetleg max. 100.000-ig más alternatíva mi jöhet még szóba szerintetek?
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van egy M228WA monitorom és egyszer csak elhallgatott a hangszorója. Sajnos azóta sem sikerült életet lehelni bele. Esetleg van valakinek valami tapasztalata vele mitől lehet? Köszi
-
WeeFeeri
csendes tag
A típus egy LG LH3000 hdmi kábellel van kötve a géphez
-
El Kebir
őstag
válasz
WeeFeeri
üzenetére
biztosan a tv-vel van gond, mivel arról semmi infót nem adtál meg...

olvasd el a használati utasítását (abban le van írva, milyen felbontás támogat pc-hez kötve, melyik bemeneten keresztül), mert egyáltalán nem biztos, hogy fhd-s, vagy azon a bemeneten amin próbálod, vagy esetleg a "pc módban", nem támogatja az fhd-t.
-
WeeFeeri
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fullhd-s lg tévé amit monitorként használ apám a gépéhez. Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom beállítani a felbontást 1080p re? Az ajánlott azt írja 1378x768. A gépben van egy geforce gt240 és egy intel core duo e8400 3ghz. A fullhd felbontást támogatják. Mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
Ádcs
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék monitor választásban.
Két választottam van, de tippeket szívesen fogadok:
- 22EA53VQ
- 22EA63VAmi fontos lenne nekem.
- játékhoz lesz használva
- nem 3D
- 45000 Ft maxKöszönöm előre is.
-
Konyrol
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy gondom! Vásároltam egy LG Flatron w2453tq monitort. Analóg kábellel gyönyörű kép van rajta, mégis szeretném DVI kábellel használni. A számítógépben lévő videokártya Asus Hd 7770. DVI és HDMI kimenettel rendelkezik. Más monitoron tesztelve a kimenetek jók, mégis mikor összekötöm a gépet a monitorral DVI kábellel akkor Digital Power Savig mode üzenet fogad. Analógra visszaállva újra jól működik.
A monitor digitális bemenete XBOX 360-on tesztelve ugyanazzal a DVI-HDMI kábellel amivel a számítógéppel nem volt használható kiválóan működik!
Valaki találkozott hasonló problémával? -
olimpic
csendes tag
válasz
old_artist
üzenetére
köszi , utánanézek!
az a kérdésem, mit jelent Dellnél, a sorozat kezdő bezűje? P, U, etc?
illetve néztem egy dellt,- U2312H ez miben különbözik P2414hez? -
szepsy
senior tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Eddig jó volt..
-
attyspocak
aktív tag
Hali!
Van egy LG M2762D monitor/Tv-m, amin nem használom az érintő gombokat. Ezért le is vannak zárva a menüben. Sőt a távkapcsoló is csak a ki és bekapcsolásra van használva, mert a v funkció nincs kihasználva. Pár napja vettem észre, hogy néha (van, hogy naponta fél óránként, de nem mértem) megjelenik az a menü, ami a gombzá esetén feljön, ha hozzá ér valami az éritő gombokhoz. Azonban semmi sem ér hozzá, sem én, sem valami tárgy pl. Jellemzően éppen gépelek, vagy egerészek, eesetleg csak filmet nézve bambulok. Tehát kizárható az én közrehatásom. Vajon mi okozza ezt? Lehet-e ebből végzetes hiba, esetleg a monitor halála?
-
easy...rider
őstag
első körben csak a HDMI kábelre gyanakodnék. Ismerősnél jártunk úgy hogy a gagyi HDMI kábel nem vitte át az 1080p jelet. Márpedi amíg windows tölt addig 800x600 (ha jól tudom) a felbontás, miután betöltőtt, átvált 1920x1080-ra.
Szerintem próbálj rá egy másik HDMI kábelre, hátha csak ez a gond. Vagy nézd meg rendesen be van e dugva

-
szepsy
senior tag
válasz
old_artist
üzenetére
Itt melyiket?
1080p, 1920x1080 59Hz
vagy
1920x1080 (natív) 60HzMondjuk egyikkel se megy HDMI kábelel, csak DVI.
Am képminőségben van különbség DVI és HDMI között, vagy a HDMI csak hang miatt tud többet?
-
Narancsos04
csendes tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a mi a különbség az LG D2343P, LG D2343P-BN és LG D2343P-PN monitorok között? Ahogy az adataikat néztem semmiben nem különböznek de mégis a PN típusu a legdrágább. Esetleg ha valakinek van valamilyen tapasztalata erről a monitorról, akár jó akár rossz azt is szívesen elfogadom. A válaszokat előre is köszönöm

-
old_artist
addikt
válasz
olimpic
üzenetére
Üdv!
Mindenképpen, ha érzékeny a szemed, akkor PWM menteset vegyél, mint pl. a Dell P2314H vagy a P2414H. Ezek mind az említett anyagi kereteden belül vannak, és minőségi monitorok!
"Monitor-TV"-t vagy "TV-s monitort" ne vegyél, inkább egy monitort és TV tuneres kártyát, ha TV nézésre is használnád!
szepsy: a képernyő frissítési frekvencia gyakorisága 60Hz-en van, ... és a natív felbontás is a megfelelő értékeken van beállítva a Win-ben vagy a VGA kártya driverében?
-
szepsy
senior tag
Hali.
LG E2350V LED monitor.
Windows betöltésig minden ok, aztán HDMI power saving mode-ba vált.
Kábel elméletileg ok.
Csatlakozás ok.Mi lehet a gond?
Régebben nem volt semmi gond vele, nem értem. -
easy...rider
őstag
válasz
olimpic
üzenetére
szia. ajanlom neked a milyen monitort vegyek topikot. ott markafuggetlen tajekoztatast kapsz
cegy aranyszabajt azert erdemes betartani, miszerint ki kell probalni megvasarlas elott. sajnos a gyartok minimalizaljak a koltsegeket, ezert vannak problemas monitorok. kicsit visszaolvasol akkor irtam egy LG monitorrol, aminel nagyon eross volt a bevilagitas a peremeknel. ezert minden gyarto monitorat ki kell probalni mielott megveszed.(bocsi de telefonrol irok ezert nincs ekezet)
-
olimpic
csendes tag
Sziasztok, monitort vennék.
elérte az egy évtizedet használt lg flatronom a nyugdíjas kort..
ami van:
- 50-60 ezer forint
- irodai alkalmazásokra és internetezésre kellene, játékra nem, tudjam dönteni megfelelő szögben
- 30-40 centiről nézek monitort, de ez csak a sarokban elfért monitormérete van
- lehet tv is benne de nem vagyok képben ezek mennyire jók így combóban
- favorizálnék lg-t, másodsorban dell-t de a lényeg, következő 10 évre vennék monitort...
- apróságok: ne legyen zavaró dolgokra benne, rajta, vagy tv esetében a lejátszó tudjon fekete hátteret a feliratnak
- napi 8 órát is eltölthetek előtte
- ÉRZÉKENY A SZEMEM
tudnátok ajánlani elvet, típust, lehetőséget?
-
lucifer15
tag
Üdv.
Csütörtökön vásároltam egy LG23MA53D-PZ monitor tv-t IPS panellal.Egy órás üzemelés után lefagyott,sem a távirányítóra sem a érintőgombokra nem reagált.Nem lehetett kikapcsolni! Maradt a falból kihúz!
Visszakapcsolás után minden renden,majd automatikusan kikapcsolt és újraindult.Ezt egy este 12 szer megcsinálta majd megint lefagyott.Akár pc-módban akár tv-módba.
Ma délután viszem vissza,még három napon belül vagyok.Próbáljak másik ugyanilyet,vagy másik legyen? -
lineh
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 27MS53S monitort, nagyon über a színvilága! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki kalibrált már be ilyen monitort, ha igen akkor megosztaná velem?
köszönöm előre is 
-
Anaren91
senior tag
válasz
kormi0312
üzenetére
Ugyan ez a helyzet nekem is az ips 224 el.... a talpat le tudom szedni de azt a kis rudat ami a talpat összeköti a monitorral egyszerűen nem tudom leszedni... Próbáltam már mindenféle képen de nem jön... feszegetni nem akarom olyan kis vékony a monitor félek h eltöröm... Első alkalommal beraktam és azóta nem tudom kiszedni... pedig jó lenne rájönni mert elég sokat hurcolászom (koliból haza meg vissza) és így elég gáz h nem tudom berakni a dobozába.... Ha találsz valami megoldást arra én is kíváncsi lennék

-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
valaki tudja hogy ennek az LG D2343 Cinema 3D monitornak hogyan kell a talpát eltávolítani, ha pl falra szeretném rakni és nem szeretném, hogy az a csonk látszódjon alul? (sehol nem találok infót róla)
köszi mindenkinek előre is!

-
El Kebir
őstag
válasz
ceripapa
üzenetére
a monitor osd-ben kell legyen erre az "overscan"-ra, vagy "túlpásztázás"-ra menü (elsősorban ezt kellene keresni, ott állítani), esetleg PC üzemmódba állítani a bemenetet (elképzelehető hogy egy ilyen "fantázianév" alatt automatán beállításra kerül minden amit PC-hez kell igazítani.
mivel a geforce tudtommal hdmi-n teljes méretben küldi ki a képet, ezért a monitor/tv lehet rosszul nem pc-hez beállítva. (vagyis túlpásztáz a monitor)
ha mégse tudod/lehet a monitor osd-ben beállítani a képet, akkor a geforce gpu vezérlő programjában van egy méretezési beállítás (amivel kedvedre szét vagy összehúzhatod a hdmi képet)
-
ceripapa
aktív tag
Üdv olyan kèrdèsem lenne, hogy van egy lg ips 234-s monitorom eddig dsub-n hasznaltam FHD felbontason most hogy lett csere vga ( vga elobb elromlott mint a monitor meglett volna) hdmi alatt FHD eseten szethuzza a kèpet, probaltam masik eszkozon(laptop), de mivel ott is geforce van ott is szethuzta igy nem tudom hogy vezerlo hiba lenne . Dsub alatt nem csuszik szet a kep.
Nv legujabb driver, es beallitasok kozott native/nem native 1920-l is probalkoztam.
Remelem van vmi otletetek, koszi elore is. -
ThodEE
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy jön le az alsó káva? Ott ahol van az ezüstös rész, ott levált, ahol meg benyomom ott látszik jobban.