- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gordonfreemN #108013 üzenetére
Szerintem is jobb a színe a VA-nak, ezért is sajnálom hogy a 43-as Nano csak IPS-nel van szerelve
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gordonfreemN #108009 üzenetére
E szerint a bal oldal VA: [link]
Jobb oldali viszont az itteni elmondása alapján IPS mivel amerikai.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #107999 üzenetére
Rákérdeztem az Euronics LG promotalo emberének chaten és azt mondta IPS, akkor színek nem annyira jók más modellhez képest
Bár legalább a fekete tényleg annyira jó mint a képeken.
-
Darth_Revan
veterán
Értem, akkor a színei jók lehetnek. Viszont milyen a fekete ?
Találtam egy összehasonlító videót ahol a VA paneles 43" Samsung Q60A-val hasonlítja össze :
Ilyen téren jobb az LG viszont fehér terén :
A Samsung tűnik jobbnak.
Mondjuk azt nem tudom hogy a videóban VA vagy IPS paneles e az LG ..
Gyakorlati tapasztalat mit mutat ?Illetve a dobozban gyárilag Magic Remote van ?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
43NANO753PR megér 150k-t ? Évben milyen panel van, IPS vagy VA? Színek és a fekete milyen rajta ? Labdába tud rúgni vagy 150k-ert más TV jobban megérné ? -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Mi most a BB LG TV 43 méretben max 150-ert ? Vagy van már infó valamiről amire érdemes péntekig várni?
Köszönöm ! -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #104876 üzenetére
Esetleg erre valakinek egy ötlet?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni beállítással kapcsolatban.
Adott egy LG 24MT49DF-PZ tv ami olyan hibát okoz ami asztali monitoroknal overdrive okoz. Pontosabban arról van szó hogy játék alatt bizonyos jeleneteknel a textúrák szélén corona effect / inverse ghosting látható.Neten keresve azt találtam hogy ennek a monitornak 14 MS a response time overdrive mellett viszont 5 ms.
Mivel olyan hibát okoz amit eddig overdrive miatt láttam így azt sejtem hogy itt is be van kapcsolva. Próbáltam megkeresni, hogy kikapcsoljam de sehol nem találom ezt az opciót.Van esetleg valami ötlet hogy hol lehet ezt kikapcsolni és hova rejtette az LG ?
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott egy 22mn43d-pz monitor tv ami jelenleg fali konzollal a falra van szerelve.
Kerdesem, hogy tud valaki egy boltot ahol tudnek venni hozza tartot, hogy asztalra teve tudjam hasznalni?Koszonom!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #57085 üzenetére
Úgy tűnik a TrueMotion technológia ilyen. A BD lejátszó 1080p@24 beállításával picit javított a dolgon, hogy ár nem 60 FPS-el megy a kép.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni LG 42LA620S TV beállításához.Vettem házimozit és Blu-Ray lejátszásnál (vagy BD lejátszón keresztül HDD-ről lejátszásnál) látok egy érdekes hibát. A TV-t a HDMI beállítások/képbeállítások módosításával már sikerült úgy beállítani, hogy a mozgás szép sima folyamatos legyen, azonban ilyenkor gyorsabb mozgásnál pixelesedik/kockások a kép. Nem a teljes kép, hanem csak filmben gyorsan mozgó dolog közelében látni képhibát.
Ha átkötöm más HDMI csatlakozóra, amin még az alapbeállítások vannak, akkor film lejátszása nem sima, picit darabos (ami főleg kamera mozgásnál látszódik), de ilyenkor amikor nem annyira gyors a mozgás, akkor nem látok kockásodást.
Próbáltam cserélni HDMI kábelt az erősítő és a TV között, de nem oldotta meg a gondot.
Kérdés: van valami megoldás arra, hogy úgy be lehessen állítani a TV-t, hogy a mozgás is tükörsima legyen+ne legyen gyors mozgásnál kockásodás?
Vagy ez nem is a TV-n múlik? Kipróbáltam azt is, hogy HDD-t rákötöm közvetlen a TV-re és ekkor a kép folyamatos (de a jelenlegi beállításon levő, kockásodó HDMI porthoz képest 1 hajszálnyit kevésbé olyan sima) és ugyanannál a jelenetnél nem kockásodik a kép.
Szerintetek TV beállítási probléma vagy az erősítő/BD lejátszó környékén van inkább a hiba?
-
Darth_Revan
veterán
Koszonom a valaszokat
Meg annyi lenne a kerdesem, hogy LG gyari garinal az LG futarral szallitja ingyen a TV-t vagy szemelyesen kell bevinni szervizpontba? Mert ha az utobbi, akkor Aqua bolti gar jobban megerne nekem, mert ok ingyen hozzak-viszik -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
LG 42LA620S -al kapcsolatban lenne 2 kérdésem :1) Az Aqua-ról valakinek van valami véleménye ? Itt néztem ki a TV-t, aki már vásárolt innen az megmondaná, hogy itt hivatalos LG garanciával és jótállási jeggyel adják vagy EU garanciával, mint pl a Laser-M boltjaiban (Műszaki udvar, TV udvar) ? Vagy van valakinek javaslata más, megbízható boltra, ahol hasonló az ára ?
2) Sok helyen olvastam arról a hibáról, hogy "felhősödik". Tényleg nagyon jellemző rá? Jelenleg egy 2010-ben megjelent LG 32LD420-as FullHD LCD TV-m van, aminek a képminőségével teljesen meg vagyok elégedve Blu-Ray lemez lejátszás közben, de ha a 42LA620S nem tud jelentősen jobb képminőséget produkálni, akkor nem is cserélem le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest