Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.edd95
újonc
Sziasztok!
Adott egy LG47LA620S. A gyári távirányítója nagyon kikopott ezért vettünk egy Home LG 1 Univerzális távirányítót. Egyből működött, nem kellett vele semmit se csinálni. Aztán egy idő után, szerintem az összevissza nyomkodás miatt, bármilyen gomb megnyomására a következőt dobja fel:
"az lg időeltolás használatához csatlakoztassa az usb-eszközt tv1. portjához"Ha bedugunk egy pendrive-ot az USB 1 csatlakozóhoz, akkor ezt:
"az usb eszközt nem támogatja az időgép funkciót"Kérdés, hogy hogyan lehetne ezt eltüntetni és rendesen használni a távirányítót. Gyári beállításokra visszaállítottam párszor, de visszadobja ugyanezt.
Esetleg venni kéne egy újat? Persze nem tétel, csak nem akarom egy másikkal is ugyanezt eljátszani.Válaszokat előre is köszönöm!
-
mr.edd95
újonc
Hello
Lehet volt már kérdés, de sajna nincs időm végignézni minden fórumot, szval adott egy LG la 620s tv
és nem rég adtak a vidanetnél(tudom szar) egy CI modult. Nos bedugtam a tv-be kerestettem vele csatornákat.... aztán ami csatorna nem jön be pedig be kéne neki ott megjelenik ennek a modulnak a menüje, viszont nincsenek benne betűk csak egy üres keret amibe lehet le föl lépegetni, csak nem látok semmit.
Ezzel kapcsolatban szeretnék informálódni, hogy ez a tv hibája, a modulé vagy csak vidanet volt megint szar.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest