- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peral
újonc
válasz
Watt25 #50502 üzenetére
Igen tudom hogy van tárolva, de azért lejátszó csak kell hozzá, különben mi oldaná meg hogy a fél-képeket felváltva adva 3D-t adjon? Értem ezalatt hogy ha az ASUS játsza le akkor a HDMI-n a kép úgy egymás alatt/mellett jön át. Persze maga az adat elérhető a TV lejátszójával is a box-ról a hálón át, de ha már tolok egy tárat a TV-re, akkr miért ne arról menjen? Talán megbízhatóbb (bár PC-ről simán át-stream-elte.
Akkor szerinted mennyire jobb ha a HHD leáll a TV-vel? Mennyire jobb a USB tápos?
-
Peral
újonc
válasz
Watt25 #50491 üzenetére
Helló és köszi.
A válasz segített, de a sablonos oldalról kapottak csak megnehezítik a döntést. Lehet akkor mégis csak egy kisebb (mind méretben, mind tárhelyben) HDD kellene a felvételekre?
Van egy OPlay HD2-esem is 1 TB vinyóval, szóval max a 3D-ket kellene a direktben a TV-re kötött táron tartani... -
Peral
újonc
Sziasztok!
Egy 32LB650V-m van, ez az első TV-m ami tud magától felvenni. Nincs STB-om, csak CI és benne a UPC HD kártya. Most tervezem egy külső HDD-t venni, csak nem szeretnék melléfogni. Visszaolvasva találtam pár infót, de jó lenne ha valaki össze tudná nekem foglalni a válaszokat ezekre a kérdésekre:
Szeretnék egy nagy, min 2 TB tárhelyet, de csak akkor ha a TV felvétele nem törli vagy zavarja be a más forrásból rátöltött adatokat. Ha jól tudom 650-es típus felett ez már megoldott igaz? Ellenkező esetben elég egy kisebb, csak legyen 40 GB-nél nagyobb?
Lehet e a táp USB-ről? Megoldja e ezt a TV? Vagy mindenképpen érdemesebb hálózati tápos HDD-t venni? Vagy ez függ a mérettől is?
Tudtok olyna HDD-t ami nem NAS, de mégis nem csak egy USB 3-as portja van? Vagy ha PC-ről akarok másolni rá akkor addig le kell húznom a TV-ről? Újra rádugva mindig újra inicializál, de megtalálja saját felvételeit? Nem bántja a régebbi más forrásból származó adatokat?
Lehet esetleg TV-n keresztül másolni valahogy a rádugott HDD-re?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest